Ina&Fun Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Moja Phoebe Zw. Młodzieży, Best Junior i BOB :multi: Quote
Yoshko Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Jezeli ktoś posiada fotki z BISÓW: WETERANÓW, SZCZENIĄT, UZYTKOW I RAS POLSKICH wstawcie , pleasssss !!!!! Quote
McDzik Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Ja tylko wiem że suka w leonkach od mojej rodzinnej hodowli , BERTA Lwia Dolina, w kl.otwartej dosk, cwc, 1/3, przy porownaniu z suka z championow i z posredniej - NSwR :) A to dopiero ich 2 wystawa i drugi z rzędu tytuł NDSwR! Wielkie graty dla właścicieli :) !!! Tylko tak dalej :) Quote
Pearl Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 ja zawitałam po 2letniej przerwie z handlingiem i kynologia no i sympatycznie sie skonczyło BOB, BOG i BIS IV z alasacanem. A najwieksze gratulacje dla Funny Potęga Naturalności za rozpoczecie k o l e j n e g o championatu ktora rozniez mialam przyjemnosc wystawiac;) Gabi dzieki Tobie zaczelam znow startowac :) Quote
Elitesse Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Pearl napisał(a):ja zawitałam po 2letniej przerwie z handlingiem i kynologia no i sympatycznie sie skonczyło BOB, BOG i BIS IV z alasacanem. A najwieksze gratulacje dla Funny Potęga Naturalności za rozpoczecie k o l e j n e g o championatu ktora rozniez mialam przyjemnosc wystawiac;) Gabi dzieki Tobie zaczelam znow startowac :) aaaaa kogo ja widze :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a tak czesto myslalam co sie z toba stalo !!! gratuluje wynikow:multi::multi: Quote
krakus5 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='*aneta*']No krakus5 działaj ciekawi jesteśmy fotek:evil_lol:file:///C:/Documents%20and%20Settings/Ja/Pulpit/N.Targ%2017.08.08%20003.JPG Quote
panienkabubu Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Pearl napisał(a):ja zawitałam po 2letniej przerwie z handlingiem i kynologia no i sympatycznie sie skonczyło BOB, BOG i BIS IV z alasacanem. A najwieksze gratulacje dla Funny Potęga Naturalności za rozpoczecie k o l e j n e g o championatu ktora rozniez mialam przyjemnosc wystawiac;) Gabi dzieki Tobie zaczelam znow startowac :) Czy mogę prosić dane pieska na PW?:) Gratulacje! Quote
krakus5 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='krakus5'] Teraz chyba jest oki. Podziękowania za podpowiedz dla *Aneta* Quote
Musiałek Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 czy mogę prosić o stawke owczarkow australijskich i wyniki grupy I ??? dzieki Quote
Gosia & c.o. Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 To ja też sie pochwale :) do Nowego Targu zabrałam po raz pierwszy swoich nowych gości. Lhasa apso Nord,S,Fin,N Ch. Chic Choix My Man Ashley, który na stałe mieszka w Norwegii rozpoczął championat Polski oraz wygrał BOB. Natomiast młodziutki bichon frise, który zaledwie w czwartek wylądował w Polsce Am.Ch, Mł.Zw.Świata'08 Bodacious Arch Enemy poszalał troszeczke bardziej od swojego kolegi i oprócz BOBa, wygrał także grupę oraz BEST IN SHOW :loveu::loveu::loveu::loveu: Strasznie sie ciesze z moich chłopaków :loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Gosia & c.o. napisał(a):To ja też sie pochwale :) do Nowego Targu zabrałam po raz pierwszy swoich nowych gości. Lhasa apso Nord,S,Fin,N Ch. Chic Choix My Man Ashley, który na stałe mieszka w Norwegii rozpoczął championat Polski oraz wygrał BOB. Natomiast młodziutki bichon frise, który zaledwie w czwartek wylądował w Polsce Am.Ch, Mł.Zw.Świata'08 Bodacious Arch Enemy poszalał troszeczke bardziej od swojego kolegi i oprócz BOBa, wygrał także grupę oraz BEST IN SHOW :loveu::loveu::loveu::loveu: Strasznie sie ciesze z moich chłopaków :loveu::loveu: Gosia :eviltong: bravo :klacz: Proszę info na PW :) Quote
Argus Electra Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Gratulacje , wsp[aniały debiut i to od razu z taaakim wejściem brawo!!~ Moje czarne dziewuchy też się pokazały fajnie Basma Performas BOB i w pierwszej piątce na II grupie, natomiast jej córka Argus Electra CONTESSA NJwR i w pierwszej piatce na BISie Juniorów, mam kilka fotek z BISa juniorów, wkleję jak je obrobię, a teraz moja Contessa vel Tośka Quote
Karmi Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Argus Electra napisał(a): Moje czarne dziewuchy też się pokazały fajnie Basma Performas BOB i w pierwszej piątce na II grupie, natomiast jej córka Argus Electra CONTESSA NJwR i w pierwszej piatce na BISie Juniorów, mam kilka fotek z BISa juniorów, wkleję jak je obrobię, a teraz moja Contessa vel Tośka Gratuluję!!! Czy mogłabyś podać pełne wyniki czarnuchów? Ciekawość mnie zżera jak poszło znajomym : Gwasz z Norblińskiej Doliny i Tigra Kukułajka. ps. A my Zw Mł + NJwR - skończyliśmy MCHP Quote
Argus Electra Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Tigra w pośredniej CWC doskonała, a Gwasz Zw Mł również doskonały, to wszystko Quote
Karmi Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Argus Electra napisał(a):Tigra w pośredniej CWC doskonała, a Gwasz Zw Mł również doskonały, to wszystko Dziękuję. Quote
Dumisiowa Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 GRATULACJE dla WSZYSTKICH:)!!! a teraz żebractwo:P czy moge poprosić o stawkę wyżłow niemieckich krótkowłosych?? byly bodajze trzy....no i wyniki BOG VII jak ktos zna...a moze i jakies zdjatka by sie trafiły:P?? Quote
Judit Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 może ktoś podać stawkę gordonów? i czy ktoś zna ich wyniki? :p Quote
kinnia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Judit napisał(a):może ktoś podać stawkę gordonów? i czy ktoś zna ich wyniki? :p były tylko 2 Alaro z Ojcowskiej Doliny(pies) i Artemis Czarno rude piękności(suka) Quote
Recommended Posts