panienkabubu Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Dzisiaj można było zgłaszać w Zakopanem na wystawie :)) Quote
aleb Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 My też się zgłosiliśmy :) Ze strony oddziału: Uwaga lista wystawców zostanie opublikowana 4 sierpnia zgłoszenia są przyjmowane do czasu publikacji formularza internetowego Quote
Alexa-ndra Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Witam ! Jestem tu nowa. Byłam na wystawie w Zakopanem. Całkiem miło, choć chyba międzynarodowe nie mają sobie równych. Po mimo to krajowe też mogą być ;] Wybieram się do Nowego Targu. Hmm mam nadzieję, że oprócz pogody dopisze też liczba uczestników ;] Na wystawie w Zakopanem podobało mi się to że część wystawców już się znała i bardzo miło pozdrawiała, a nawet rozmawiała. Coś pięknego ;] Ja narazie mam 9 letniego mixa owczarka niemieckiego (widoczny ze mną w avatarze). Może kiedyś uda mi się dołączyć do grona posiadaczy psów rodowodowych, ponieważ w przyszłości planuję hodowlę, adopcje tymczasowe i przygarnianie weteranów ze schronisk :) Jak myślicie - dużo będzie zgłoszeń do Nowego Targu? :p Quote
Błyskotka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 cockermanka napisał(a):No, my też jedziemy.. No to się spotkamy :multi:. Mam nadzieję że będzie trochę chłodniej :-(. A fundujesz jakieś nagrody :cool3: ? Quote
cockermanka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Błyskotka napisał(a):No to się spotkamy :multi:. Mam nadzieję że będzie trochę chłodniej :-(. A fundujesz jakieś nagrody :cool3: ? Cieszę się,że się zobaczymy...:multi: Niestety - nie przymierzałam się do fundowania rozet...:roll: Quote
panienkabubu Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 http://www.zkwpnowytarg.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=91&Itemid=1 Jest plan sędziowania i wykaz wystawców. Quote
Franka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Ale to ponoc nie kompletna lista psiakow jest zgloszonych wiecej;) Pzdr. Quote
Błyskotka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 A skąd masz taką informację :cool3: ? Skoro jest plan sędziowania , spis wystawców to chyba jest wsio :roll:. Wczoraj dzwoniłam to zamykali katalog. Quote
buckshot Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Franka napisał(a):Ale to ponoc nie kompletna lista psiakow jest zgloszonych wiecej;) Pzdr. No popatrz, sama nie jedzie, a wszystko wie ............... :mad: pzdr. B Quote
McDzik Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 No i co z tymi ktore (w terminie wg pocztowej pieczątki) się zglosily pocztą w ostatniej chwili? Tak od razu liste dali i katalog drukują.. Quote
osiem Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 jedzie może ktoś z Wrocka/Opola na tą wystawę i szuka towarzystwa do podróży ? Mam wolny weekend i chętnie się wybiorę ;) Quote
Franka Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 buckshot napisał(a):No popatrz, sama nie jedzie, a wszystko wie ............... :mad: pzdr. B Wiem gdzie ucho przylozyc zeby sie dowiedziec:mad:Pzdr. Quote
kinnia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 wie ktoś dlaczego ring 3 i 4 jest sędziowany prze tą samą Panią sędzinę? Quote
Diablica Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 kinnia napisał(a):wie ktoś dlaczego ring 3 i 4 jest sędziowany prze tą samą Panią sędzinę? Moze ma siostre bliźniaczke:mad: Quote
Diablica Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Franka napisał(a):Ale to ponoc nie kompletna lista psiakow jest zgloszonych wiecej;) Pzdr. Ma byc cos takiego jak dodatek katalogowy:loveu: Quote
amif Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 a propos pani Samockiej, ktoś zetknął się już tą panią, mój jamnik został Zwycięzca Młodzieży w Zakopanem, teraz tez mam nadzieje, licze na ocene doskonała (jak to jamnik ma kłopoty z poprawnym chodzeniem po ringu, ale ćwiczymi, pierwszy raz weszłam juz w klase pośrednią, do tej pory młodziez) Quote
Yoshko Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 A dlaczego Twoim zdaniem jamnik ma mieć kłopot z poprawnym chodzeniem po ringu :crazyeye: Zaden jamnik którego znam , nie ma takich kłopotów , to zazwyczaj własciciele mają takie kłopoty bo nie potrafią psa prawidłowo pokazać. I dotyczy to wszystkih ras a nie tylko jamników. Pies przygotowany do wystawy idzie tak jak go własciel zaprezentuje. Quote
Diablica Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Yoshko napisał(a):A dlaczego Twoim zdaniem jamnik ma mieć kłopot z poprawnym chodzeniem po ringu :crazyeye: Zaden jamnik którego znam , nie ma takich kłopotów , to zazwyczaj własciciele mają takie kłopoty bo nie potrafią psa prawidłowo pokazać. I dotyczy to wszystkih ras a nie tylko jamników. Pies przygotowany do wystawy idzie tak jak go własciel zaprezentuje. a gdy nie chce isc i sie zapiera?? Quote
Błyskotka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Również dostałam potwierdzenie ale bez numerka :roll:. Quote
cockermanka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Z tego,co pamiętam Nowy Targ nigdy nie przysyła numerków - dokumenty odbiera się w sekretariacie. Quote
Alexa-ndra Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Mam pytanko :p O której rozpoczyna się sędziowanie :razz: ? i wiecie może ile psów zgłoszono ? więcej niż w Zakopanem ?? Proszę o odpowiedź ;) Quote
AGATA I BRIARD Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 sędziowanie chyba standardowo - o 10.00 a zgłoszeń sądząc po numerkach jest ok. 800 ;) Quote
Recommended Posts