Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My też się zgłosiliśmy :)

Ze strony oddziału:

Uwaga
lista wystawców zostanie opublikowana 4 sierpnia
zgłoszenia są przyjmowane do czasu publikacji
formularza internetowego

Posted

Witam ! Jestem tu nowa. Byłam na wystawie w Zakopanem. Całkiem miło, choć chyba międzynarodowe nie mają sobie równych. Po mimo to krajowe też mogą być ;] Wybieram się do Nowego Targu. Hmm mam nadzieję, że oprócz pogody dopisze też liczba uczestników ;]
Na wystawie w Zakopanem podobało mi się to że część wystawców już się znała i bardzo miło pozdrawiała, a nawet rozmawiała. Coś pięknego ;]
Ja narazie mam 9 letniego mixa owczarka niemieckiego (widoczny ze mną w avatarze). Może kiedyś uda mi się dołączyć do grona posiadaczy psów rodowodowych, ponieważ w przyszłości planuję hodowlę, adopcje tymczasowe i przygarnianie weteranów ze schronisk :)

Jak myślicie - dużo będzie zgłoszeń do Nowego Targu? :p

Posted

Błyskotka napisał(a):
No to się spotkamy :multi:.
Mam nadzieję że będzie trochę chłodniej :-(.
A fundujesz jakieś nagrody :cool3: ?

Cieszę się,że się zobaczymy...:multi:
Niestety - nie przymierzałam się do fundowania rozet...:roll:

Posted

a propos pani Samockiej, ktoś zetknął się już tą panią, mój jamnik został Zwycięzca Młodzieży w Zakopanem, teraz tez mam nadzieje, licze na ocene doskonała (jak to jamnik ma kłopoty z poprawnym chodzeniem po ringu, ale ćwiczymi, pierwszy raz weszłam juz w klase pośrednią, do tej pory młodziez)

Posted

A dlaczego Twoim zdaniem jamnik ma mieć kłopot z poprawnym chodzeniem po ringu :crazyeye:
Zaden jamnik którego znam , nie ma takich kłopotów , to zazwyczaj własciciele mają takie kłopoty bo nie potrafią psa prawidłowo pokazać.
I dotyczy to wszystkih ras a nie tylko jamników. Pies przygotowany do wystawy idzie tak jak go własciel zaprezentuje.

Posted

Yoshko napisał(a):
A dlaczego Twoim zdaniem jamnik ma mieć kłopot z poprawnym chodzeniem po ringu :crazyeye:
Zaden jamnik którego znam , nie ma takich kłopotów , to zazwyczaj własciciele mają takie kłopoty bo nie potrafią psa prawidłowo pokazać.
I dotyczy to wszystkih ras a nie tylko jamników. Pies przygotowany do wystawy idzie tak jak go własciel zaprezentuje.

a gdy nie chce isc i sie zapiera??