tufi Posted May 9, 2004 Posted May 9, 2004 Bardzo mi sie podoba, jak podane sa stawki na stronie danego zwiazku :) pozwole sobie przekopiowac "nasze" rasy :D Bulterier Psy młodzieży LAMINAR SCCA Dziedzictwo Tudora Psy pośrednia KLAUS Klika Suki młodzieży PORTO TOLLE Ara-Scania Suki młodzieży Buteo ROSEMARY'S BABY Suki młodzieży ATENA z Rodziny Soprano Suki pośrednia GEMBALLA Dziedzictwo Tudora Suki pośrednia STELLA TIMAR Grom z Frankówki Suki otwarta ZUMA Dziedzictwo Tudora Suki otwarta ATENA Klaudiusz Suki otwarta IKA Meritum Suki otwarta GRACE JOHNS Blandior Suki otwarta ZUNIA Bullenium Bulterier miniaturowy Suki szczeniąt Mooncraft's IN YOUR EYES Quote
tufi Posted May 9, 2004 Author Posted May 9, 2004 Staffordshire Bull Terrier Psy młodzieży TARRKANIS FARIDO Staff-Ka Psy młodzieży TAROMIREZ HIKARO Staff-Ka Psy pośrednia APOLLO Redbull Psy otwarta GRAND CANYON Ara-Scania Suki młodzieży KASSANDRA Mendog Suki pośrednia BLACK LADY Skordatura Suki pośrednia FUKSIA Mar-Jak Suki otwarta Sirius CALINECZKA Quote
tufi Posted May 9, 2004 Author Posted May 9, 2004 American Staffordshire Terrier Psy młodzieży IRON Atillo Psy młodzieży ROYAL BLUE z Tarnogrodu Psy młodzieży BENEVOLUS NOX Płowy Diabeł Psy młodzieży Ordior ANTARES Psy młodzieży SHREK Tar-Staff Psy pośrednia HIACYNT Pokerowy Żywot Psy pośrednia EPT WILD THING Lesoto Psy pośrednia CHRISTIAN DIORE Błękitne Żarłacze Psy otwarta EPD GOLDEN BOY Lesoto Psy otwarta PORTER Sentinel Psy otwarta THE DEVILS QUICK SILVER Monarchia Absolutna Psy otwarta NORTHEN DANCER z Tarnogrodu Psy otwarta EPD I'M BLUE Lesoto Psy otwarta BHAKTIVINOD DAS Goloka Psy championów Imperia Staff DIAMOND HIZZ Psy championów Radegost LITTLE BLUE THORN Psy weteranów REMUS Fanbi Suki młodzieży BENEVOLUS VIRESA Płowy Diabeł Suki młodzieży BRENDY ONE Zanzibar Suki młodzieży Gang-Staff (FCI) GIULIETTA Suki młodzieży BENEVOLUS BRUMA Płowy Diabeł Suki młodzieży Ordior AGOTHA Suki pośrednia TREMA Szalona Paczka Suki pośrednia HERA Atillo Suki pośrednia HERA Pokerowy Żywot Suki pośrednia MICHEL Sentinel Suki pośrednia PIECE OF MIND Buteo Suki otwarta FIGA Wesoła Zgraja Suki otwarta SASKIA Alicante Suki otwarta SZELMA BEDHALD Quote
staff-ka Posted May 10, 2004 Posted May 10, 2004 OOOOOOOOOOO !!!!!!!!!! Jest kolejne moje "dziecko" w Staszeczkach :D :D - to juz czwarte wystawiane - super !!!!!!!!!!!! Tylko straszecznie ich malo tzn. Staszków :( :( Ja na rzecz Bańskiej odpuscilam sobie Kielce :-? Ale powinnam być na wystawce :wink: Quote
Franco Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 Hej!!! Dostalismy dzisiaj potwierdzenie, mamy nr 509 :D :D :D Quote
tufi Posted May 11, 2004 Author Posted May 11, 2004 To ja jak zwykle baaardzo prosze o foteczki, wyniki i ciekawa recenzje :D Quote
Gotrek Posted May 12, 2004 Posted May 12, 2004 Postaram się napstrykać fotek :), oby tylko...tfu tfu...coś nie przeszkodziło pojechać. Quote
staff-ka Posted May 12, 2004 Posted May 12, 2004 Madziu ,a mozna wiedzieć z kim sie wybierasz i czy na 100 jedziesz ???? :angel: Quote
Gotrek Posted May 13, 2004 Posted May 13, 2004 Będę jechać z Ingą (z Psiej Łapy) na 95%, bo teraz się przeprowadzamy i może zawsze coś niespodziewanie wyskoczyć :). Quote
horacy Posted May 16, 2004 Posted May 16, 2004 a ktos z kielc tam bedzie? bo czekamy na szybką relacje :D kto sedziuje bullterriery ??? Quote
Matisse Posted May 16, 2004 Posted May 16, 2004 Franco jest z Kielc, mam nadzieje, ze szybko opowie jak bylo i zwroci uwage na baulki :) Quote
Matisse Posted May 16, 2004 Posted May 16, 2004 Moi drodzy chwale za wczasu Karola (Franco) dostal z Nerem CWC i NPwR!! Mozemy zaczac swietowanie! Quote
tufi Posted May 16, 2004 Author Posted May 16, 2004 Suuuper! :angel: Gratulacje! :drinking: :drinking: A co z bullami - ma ktos jakies przecieki? :D Quote
Franco Posted May 16, 2004 Posted May 16, 2004 Hej!!! Wszystko bylo ok gdyby nie pogoda... Lalo strasznie a po zakonczeniu wystawy do teraz nie spadla ani kropla :D Wynikow bulli nie mam niestety, ale na pewno poda je wraz z wynikami mgd_a a takze mnostwem zdjec :D :D :D Staffiory rase wziela Black Lady Skordatura, gratulacje dla wlascicieli :D Ogolnie bylo malo psow, a sedziowanie bardzo sprawne :D Quote
tufi Posted May 16, 2004 Author Posted May 16, 2004 No to czekamy niecierpliwie :) A Staff-ka dotarla? Quote
nice_girl Posted May 16, 2004 Posted May 16, 2004 Miniaturka wzięła BIS puppy :B-fly: :BIG: widziałam tą wspaniała suczkę na finałach, na prawde śliczna, bardzo podobała mi się sponataniczna reakcja właściciela :wink: Quote
staff-ka Posted May 17, 2004 Posted May 17, 2004 Jasne :D mialam być rekreacyjnie a trafily mi sie dwa psiaki do zareprezentowania :) .Na pierwszy rzut mlody AST - tak chwilowo,aby wlascicielka "ochlonela" a nastepnie moje "wnuczysko" TARRKANIS FARIDO Staff-Ka - fakt dostal Zw.Mlodzieży i Najlepszego Juniora , ale mialam wrażenie ,ze wystawiam W pelnym slowa znaczeniu "swinke wietnamską" - jest tak niezdrowo "okrągly" ,ze az wstyd !!!!! To znaczy mi bylo wstyd ,a ludziom się taki podobal :D :D Nie ,nie znacznie musi zrzucić do trzech kilo :) Ale ogólnie bardzo zblizony do TORPEDUSA - na pewno glowa :D GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!! dla Franco i NERA :D Rase "zaliczyla" córa RAPID SHOT = BAMBERA :D - BLACK LADY Skordatura - BRAWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D Szczerze to nie wiem który bull dostal BOB,ale byl on zauwazony przez sędziego na Grupie - na podium nie stanal ,ale zostal wyloniony do pierwszej piatki :D - bialy z duzym czarnym binoklem po prawej stronie :) Quote
tufi Posted May 17, 2004 Author Posted May 17, 2004 Jasne, Staff-ka, jasne ;) Pewnie sama sie garnelas na ring i nie mozna bylo Cie powstrzymac ;) 8) :lol: Dzieki uprzejmosci Mieczyka, ktory debiutowal ze swoja dozyca argeentynska, mam kilka zdjec z Inowrocławia - tez z 16 V :) TUTAJ ogolnie a TU jakas bullinka :) Quote
tomo Posted May 17, 2004 Posted May 17, 2004 Wielkie dzieki wszystkim za gratulacje ! :thumbs: My również niezmiernie sie cieszymy i dla wszystkich zwycięzców HIP HIP HURA!!!!!!!!!!!! :laola: Szczególne gratulacje dla Franco , który naprawdę bardzo się stara! Pogoda była a i owszem nieciekawa , za to organizacja wystawy była znakomita i miejsce bardzo przyjemne. Za co wszystkim organizatorom należy oddać honor ! :ylsuper: Oby więcej takich wystaw . Ciekawe tylko gdzie się podziewała zawsze wszechobecna TUFI :huh: Quote
tufi Posted May 17, 2004 Author Posted May 17, 2004 Ciekawe tylko gdzie się podziewała zawsze wszechobecna TUFI :huh: Nie wiem, czy to komplement, czy ironia... Nie mialam transportu :( Bede na pewno w Lesznie i w Zaniemyslu na bulliadzie - to tak w najblizszym czasie. A pozniej w koncu musze obronic prace magisterska.... ;) Quote
tomo Posted May 17, 2004 Posted May 17, 2004 Skąd ten pomysł że to ironia :-? ??? Przepraszam ale żle zrozumiałam twój post , myślałam TUFI , że byłaś na wystawie tylko przy ringu argentino i nie zajrzałaś na bulle !!! Do zobaczenia na Bulliadzie !!! :D Na pewno będzie okazja do zawarcia bliższej znajomości :drinking: Quote
tufi Posted May 17, 2004 Author Posted May 17, 2004 Tak jakos wyszlo :( Ale bulliady sobie nie odpuszcze na pewno :D wiec do zobaczenia :drinking: :angel: Quote
lapis Posted May 17, 2004 Posted May 17, 2004 GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!! dla Franco i NERA oraz dla WSZYSTKICH inych zwycięzców Quote
aniaxx Posted May 18, 2004 Posted May 18, 2004 Dla zainteresowanych podaję wyniki ast: Psy klasa młodzieży 450. SHREK Tar-Staff I 448. IRON Atillo II 446. Ordior ANTARES III 449. ROYAL BLUE z Tarnogrodu IV 447. BENEVOLUS NOX Płowy Diabeł bez lokaty Psy klasa pośrednia 451. CHRISTIAN DIORE Błękitne Żarłacze I 452. EPT WILD THING Lesoto II 453. HIACYNT Pokerowy Żywot nie było Psy klasa otwarta 457. NORTHEN DANCER z Tarnogrodu I Najlepszy Pies w Rasie 454. BHAKTIVINOD DAS Goloka II 456. EPD I'M BLUE Lesoto III 455. EPD GOLDEN BOY Lesoto IV 458. PORTER Sentinel bez lokaty 459. THE DEVILS QUICK SILVER Monarchia Absolutna bez lokaty Psy klasa championów 461. Radegost LITTLE BLUE THORN I 460. Imperia Staff DIAMOND HILL II Psy klasa weteranów 462. REMUS Fanbi nie było Suki klasa młodzieży 464. BENEVOLUS BRUMA Płowy Diabeł I 467. Gang-Staff (FCI) GIULIETTA II 463. Ordior AGOTHA III 466. BRENDY ONE Zanzibar IV 465. BENEVOLUS VIRESA Płowy Diabeł nie było Suki klasa pośrednia 471. PIECE OF MIND Buteo I Najlepsza Suka w Rasie 469. HERA Pokerowy Żywot II 472. TREMA Szalona Paczka III 470. MICHEL Sentinel IV 468. HERA Atillo bez lokaty Suki klasa otwarta 473. FIGA Wesoła Zgraja I CWC 475. SZELMA BEDHALD II 474. SASKIA Alicante nie było Zdjęć nie ma, bo było mi zimno w ręce i w ogóle pogoda nie zachęcała do żadnej aktywności:-? Quote
Recommended Posts