Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 353
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiecie co? A mogły by być same portrety?
Bo ja nienawidze rysować tylnich łap ;/
Jak są ofutrzone to jeszcze jako tako ale np u Bobiego to za nic mi nie wychodzą ;/

Posted

Ja obejrzałam ale jakoś mi nie wpadło do głowy, żeby coś napisać. A obejrzałam jak tylko wstawiłaś :oops: Ona naprawde nie miała do czynienia z freezby czy ściemniasz?? :evil_lol: Fajnie wyglądało jak skaka ła przez ciebie i dysku nie złapała. A u nas tez sa nasze zmagania z freezby :)

Posted

Naprawde naprawde nigdy nie miała...
Znaczy miała ale to raczej było szarpanie i nakręcanie totalnie NIEzabawkowego psa...
A dziś ją olśniło i zaczęła łapać... Te skoki to wczęsniej robiła ale bez łapania dysku...
A jak wtedy nie złapała to był zamach na moje życie :P Nawet nie wiesz jak się zdziwiłam jak przeskoczyła między nogami i złapała bo tego nigdy nie robiła (z dyskiem)
A tak to wogóle sie nie interesuje raczej poszarpie ale na pewno nie poleci za dyskiem :)

Posted

Kilka baaardzo słabych fot robionych telefonem (mam też aparatem, ale nie moim a moja koleżanka nie może ich zgrać) Wszystko jej autorstwa czyli Magdy:
tu tak dla efektu:

i tu już rzuty:

Nie patrzcie na moje miny :P
Chciałam zauważyć, ze te zdjecia były robione na spacerze Era była puszczona na osiedlu LUZEM i nawet nie miała planów by kogoś ugryźć xD

Może tym razem ktoś skomentuje?

Posted

Lepiej nie pytaj:oops:
Mam zabawke Karlie która służyła do wszytskiego ale po kilku szarpnięciach się poszarpała...
To były moje frisbee (no i mojej koleżanki) takie dla nas do rzucania dla zabawy, kiedy mojego psa nagle natchnęło:crazyeye:
No i niestety tu ma takie badziewia co nie chciałam tracić czasu i zaczęłam tymi plastikowymi rzucać...
Tylko nie bijcie, wiem, że nie powinnam ale jak ona zaczęła wręcz szaleć za nimi to sie przed nakręceniem filmiku powstrzymać nie mogłam:roll::oops:

Posted

Jakość wiadoma(telefon) ale naprawde super zwłaszcza over nad nogą:lol:
Teraz nic tylko kupić psie dyski i ćwiczyć(Łukasz ma teraz zwykłe biale bez nadruku po 10 zeta)
A co do zachowania,Vic nie jest miły dla obcych psów,potrafi za kimś pogonic ,a kiedy mam dysk w ręku nic nie istnieje, śledzi każdy mój ruch ręką z dyskiem jak zahipnotyzowany:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Fajna rzecz takie nakręcenie na jakąs zabawkę:lol::lol::lol:

Posted

No niebo zachmurzone, słonko się nie przebija więc tak smętnie jest, po za tym to moje pierwsze kroki więc wcale się nie dziwie, że fotki słabiutkie ;]