Chikinchan Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Piekny!! Obys wreszcie znalazl wlasciwy domek piesku... Quote
ewatr Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Chikinchan']Piekny!! Obys wreszcie znalazl wlasciwy domek piesku...[/quote] Tego mu serdecznie zycze zeby nie stracił tej werwy w schronisku ....... Quote
Asia & Ginger Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 I jeszcze nocny spacerek na pierwszą stronkę. ;) Quote
ewatr Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 makarena2101 napisał(a):Psiulko myslę o tobie :loveu: Wiem :loveu: i jemu tez mówiłam :eviltong: Quote
makarena2101 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Magdalenkl napisał(a):Pako ile jeszcze :-( Może już niedługo ;) A teraz Pakito na popołudniowy spacerek. Quote
ewatr Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 makarena2101 napisał(a):Może już niedługo ;) Tajemnicza ta nasza Makarena tajemnicza ;) a ja dzis juz Pakusiowi cos zacznę szeptac do ucha coby nie był zaskoczony ........:eviltong: Quote
ewatr Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Niespodzianka dla Makareny :lol: czyli jeszcze ciepłe zdjecia ze spacerku z Pakitem żywołkiem :loveu: Sorry za jakosc zdjec ale on ciagle by sie calował :eviltong: i ruszał ..... Quote
makarena2101 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Już chyba to mogę ogłosić. Jutro Pakuś bedzie miał nowy domek. Domek rzecz jasna u mnie hi hi. Długo to trwało , ale decyzja podjęta jutro mój TZ jedzie do Rzeszowa do Kundelka, po Pakito. Tak się cieszę i nie mogę sie doczekac. Ale poczekajmy do jutra bo droga z legnicy do rzeszowa bardzo daleka. Jutro jak Pakuś będzie w domku w legnicy podam szczegółowe info. Pakusiu czekam na Ciebie.:loveu: Quote
makarena2101 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 ewatr bardzo Ci dziękuję. Jesteś WIELKA. Quote
ewatr Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [quote name='makarena2101']ewatr bardzo Ci dziękuję. Jesteś WIELKA. No do maleńkich nie należe :diabloti:;) zreszta Twoj maż bedzie mogł to niedługo potwiedzić :eviltong: hihi A tak poważnie to słuchajcie Pakito juz w drodze do domu ze swoim Panem :lol: wszystko przebiegło wzorcowo ..mimo tak dalekiej trasy Pan M. dojechał na czas a Pakuś juz go oczekiwał na wybiegu : Oczekiwał czyli ganał i brykał dlatego zdjecia moga byc tylko takie o ..........czyli ta czarna pędząca kropka to Pakuś :eviltong: Z tych dwóch pędzących zajecy to pierwsze to Pakuś :evil_lol: O udało sie zrobic blizej zdjecie hura :multi: Quote
ewatr Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 No stoje juz stoje :lol: A nawet na moment leze - popatrzecie jak on ślicznie lezy z tymi łapkami wyciagnietymi jak Czaruś :loveu: I wreszcie doczekałem sie swojego Pana :multi::multi::multi: Quote
ewatr Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 Poszłem sie jeszcze ciotce pochwalić ze mam juz dom ;) ale szybko wrociłem i pilnowałem zeby mnie znowu nie zostawili ...........jak byłem zapięty na smycz i bylem poza schronem to juz było dobrze :loveu: Quote
ewatr Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 Jeszcze troszke pospacerowałem i poniuchałem....... Trawki zakąsiłem :eviltong: i wreszcie siadłem do samochodu aczkolwiek nie bardzo jeszcze wiedziałem co dalej .......... Ale jak wsiadł juz mój Pan to wtedy posłałem ciotkom najpiękniejszy Pakusiowy i uśmiech :loveu: I pojechałem ............... DO DOMU !!!! :laola: Quote
Chikinchan Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Swietna wiadomosc!! :lol: Wszystkiego najlepszego w nowym domku, Pako!! :cunao::cunao::cunao::cunao: Quote
Asia & Ginger Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='makarena2101']Już chyba to mogę ogłosić. Jutro Pakuś bedzie miał nowy domek. Domek rzecz jasna u mnie hi hi. Długo to trwało , ale decyzja podjęta jutro mój TZ jedzie do Rzeszowa do Kundelka, po Pakito. Tak się cieszę i nie mogę sie doczekac. Ale poczekajmy do jutra bo droga z legnicy do rzeszowa bardzo daleka. Jutro jak Pakuś będzie w domku w legnicy podam szczegółowe info. Pakusiu czekam na Ciebie.:loveu: Przewspaniała wiadomość! :multi: :multi: :multi: Makarena, jeśli można spytać, to co przesądziło, że zdecydowaliście się zaadoptować Pakusia? :cool3: Pamiętam, że obawiałaś się o dzieci. http://images31.fotosik.pl/302/221c12c93c50920bmed.jpg Jaka cudna żabeczka. :loveu: Przecudowna fotorelacja. Szczerze się wzruszyłam. Ale to łzy szczęścia. :multi: http://images32.fotosik.pl/302/5140be684b0c92d3med.jpg Pakusiu kochany teraz już zawsze będziesz taki uśmiechnięty. :multi: :loveu: Quote
Cockermaniaczka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 :multi::multi::multi:Najcudowniejsza wiadomosc dnia:loveu::loveu: Pakus badz grzecznyw nowym domku:loveu::multi: Quote
Cambel&Megi Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Wooow! :multi: Wszystkiego Najlepszego, Pako! Quote
Recommended Posts