ewatr Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Ciekawe co u Pakusia :hmmmm: bo mam pytanie o niego........... hm...... Quote
Asia & Ginger Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='ewatr']Ciekawe co u Pakusia :hmmmm: bo mam pytanie o niego........... hm......[/quote] No właśnie, ciekawe co tam u Pakusia? :roll: Quote
ewatr Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='Asia & Ginger']No właśnie, ciekawe co tam u Pakusia? :roll:[/quote] Niestety ale juz wiem ............ jest znowu w schronisku :placz: bardzo przygnebiony w depresji ale znowu ugryzł dziecko i Pani juz bała sie dalej ryzykować............. co teraz bedzie Pakuś ? Quote
Cambel&Megi Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='ewatr']Niestety ale juz wiem ............ jest znowu w schronisku :placz: bardzo przygnebiony w depresji ale znowu ugryzł dziecko i Pani juz bała sie dalej ryzykować............. co teraz bedzie Pakuś ?[/quote] Ehhhhh..to takie przykre, że on tyle niepowodzeń ma w życiu... Quote
Asia & Ginger Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='ewatr']Niestety ale juz wiem ............ jest znowu w schronisku :placz: bardzo przygnebiony w depresji ale znowu ugryzł dziecko i Pani juz bała sie dalej ryzykować............. co teraz bedzie Pakuś ?[/quote] Jakie to smutne... :placz: Domek bez dzieci poszukiwany! Czy Pakuś ma Allegro? Mogę zrobić jakby co. ;) Quote
ewatr Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] Czy Pakuś ma Allegro? Pako jest na allegro ale nikt sie nie pcha drzwiami i oknami :-( Czarny spaniel Brunet Pako szuka pilnie domu ! Pies jest ogromnie smutny w apatii ozywa tylko na widok ludzi ale to tez tylko na chwile potem kładzie sie na posłaniu i czeka ............ chyba na swoich ludzi on nie wierzy ze go znowu zostawili :shake::-( Quote
Asia & Ginger Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='ewatr']Pako jest na allegro ale nikt sie nie pcha drzwiami i oknami :-( Czarny spaniel Brunet Pako szuka pilnie domu ! Pies jest ogromnie smutny w apatii ozywa tylko na widok ludzi ale to tez tylko na chwile potem kładzie sie na posłaniu i czeka ............ chyba na swoich ludzi on nie wierzy ze go znowu zostawili :shake::-( Zaraklamuję Pakusia pewnej rodzince z Wodzisławia Śląskiego. :cool3: W sobotę Pani dzwoniła w sprawie innego spanielka, który znalazł już domek. W domu nie ma małych dzieci. ;) Quote
ewatr Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Zaraklamuję Pakusia pewnej rodzince z Wodzisławia Śląskiego. :cool3: W sobotę Pani dzwoniła w sprawie innego spanielka, który znalazł już domek. W domu nie ma małych dzieci. ;) dziekuje :loveu: bardzo by było dobrze jakby sie udało bo w schronisku mam psisko gasnie ........ Quote
Cambel&Megi Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Ehh to naprawdę trauma dla niego...Pakusiu szukamy domu jak najszybciej...... :placz: Quote
Cambel&Megi Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Serce się kraja na jego widok... Najpierw trafił do schroniska, 'super' adopcja, wrócił, bo nie umiał zostawać sam, potem ten domek, teraz taki zestresowany siedzi w kącie boksu.... Quote
Asia & Ginger Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Zaraklamowałam Pakusia ludziom z Wodzisławia Śląskiego, podałam kontakt do Ewy i numer aukcji Allegro. Zobaczymy, czy napiszą. :roll: Quote
makarena2101 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Serce mi się kraja jak paczę na niego. Jest śliczny. Tak bardzo, bardzo chciałabym go zabrać. Niestety mam małe dziecko.:placz: Kiedyś miałam psa który wyglądał prawie dokładnie tak jak Brunet. Tak bardzo żałuję że nie mogę go zabrać. Żal mi serce ściska i łzy leją mi sie jak grochy. Pakuś na pewno znajdziesz dom. Quote
ewatr Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 makarena2101 napisał(a):Pakuś na pewno znajdziesz dom. oby Makrena oby ......... bo cos narazie cisza w sprawie Pakusia :-( Quote
Recommended Posts