Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Asia & Ginger']No właśnie, ciekawe co tam u Pakusia? :roll:[/quote]

Niestety ale juz wiem ............ jest znowu w schronisku :placz:

bardzo przygnebiony w depresji ale znowu ugryzł dziecko i Pani juz bała sie dalej ryzykować.............

co teraz bedzie Pakuś ?

Posted

[quote name='ewatr']Niestety ale juz wiem ............ jest znowu w schronisku :placz:

bardzo przygnebiony w depresji ale znowu ugryzł dziecko i Pani juz bała sie dalej ryzykować.............

co teraz bedzie Pakuś ?[/quote]
Ehhhhh..to takie przykre, że on tyle niepowodzeń ma w życiu...

Posted

[quote name='ewatr']Niestety ale juz wiem ............ jest znowu w schronisku :placz:

co teraz bedzie Pakuś ?[/quote]
Jakie to smutne... :placz:

Domek bez dzieci poszukiwany!

Czy Pakuś ma Allegro?
Mogę zrobić jakby co. ;)

Posted

[quote name='ewatr']Pako jest na allegro ale nikt sie nie pcha drzwiami i oknami :-(

Czarny spaniel Brunet Pako szuka pilnie domu !

Pies jest ogromnie smutny w apatii ozywa tylko na widok ludzi ale to tez tylko na chwile potem kładzie sie na posłaniu i czeka ............ chyba na swoich ludzi on nie wierzy ze go znowu zostawili :shake::-(
Zaraklamuję Pakusia pewnej rodzince z Wodzisławia Śląskiego. :cool3:
W sobotę Pani dzwoniła w sprawie innego spanielka, który znalazł już domek. W domu nie ma małych dzieci. ;)

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Zaraklamuję Pakusia pewnej rodzince z Wodzisławia Śląskiego. :cool3:
W sobotę Pani dzwoniła w sprawie innego spanielka, który znalazł już domek. W domu nie ma małych dzieci. ;)

dziekuje :loveu: bardzo by było dobrze jakby sie udało bo w schronisku mam psisko gasnie ........

Posted

Serce mi się kraja jak paczę na niego. Jest śliczny. Tak bardzo, bardzo chciałabym go zabrać. Niestety mam małe dziecko.:placz:
Kiedyś miałam psa który wyglądał prawie dokładnie tak jak Brunet. Tak bardzo żałuję że nie mogę go zabrać. Żal mi serce ściska i łzy leją mi sie jak grochy.
Pakuś na pewno znajdziesz dom.