matinestka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 halo halo !!1 jak tam PAKITO ??????? :loveu: :bluepaw: Quote
makarena2101 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Witajcie Przepraszam że się nie odzywam, ale ostatnio wciąż pracuje,wczoraj miałam dyżur w pracy i dzisiaj znów do pracy- niestety zmiana popołudniowa:placz:. Pakuś jest super. Na razie jest bardzo grzeczny. Słucha się. Slicznie daje łapkę. Ale skubaniec bardzo pcha się do spania na wersalkę. Ale mówię mu że nie wolno i on słucha. Upatrzył sobie miejsce pod stołem w kuchni i tam położyłam mu poduszeczkę do spania. Na początku obawiałam się o stosunki między nim a moją suńką Sabą, bo ta wariatka była bardzo zazdrosna, ale pare razy fuknęła na Pakusia a ten jak to zwykle bywa, podporządkował się babie :evil_lol:. W nocy grzecznie spał choć tak jak wspominałam próbował wepchać się na łóżeczko do nas :eviltong:. Myśle że jeszcze się odnajduje w nowej sytuacji bo jest jeszcze niespokojny i dużo chce być w domu , nawet jak wypuszczam go na dwór albo kiedy drzwi do domu są otwarte to on pcha się do mieszkania :roll: strasznie chce być z człowiekiem;). Strasznie, ale to strasznie pilnuje mojego TZ bo w końcu on zabrał go z Kundelka. Jutro będą nowe wieści bo tak naprawdę pakuś przyjechał wczoraj popołudniem i jeszcze nie miałm bardzo dużo czasu aby się nim nacieszyć. Quote
makarena2101 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Makarena, jeśli można spytać, to co przesądziło, że zdecydowaliście się zaadoptować Pakusia? :cool3: Pamiętam, że obawiałaś się o dzieci. Obawiałam i obawiam się nadal dlatego bo w domu jest dziecko, ale mam nadzieję że będzie ok. Musimy trzymać rękę na pulsie i pilnować jego zachowań. Ale Pakuś już wie że nie jest jedyny w naszym domu i nie może być pierwszy. :roll: Quote
Asia & Ginger Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 makarena2101 napisał(a):Obawiałam i obawiam się nadal dlatego bo w domu jest dziecko, ale mam nadzieję że będzie ok. Musimy trzymać rękę na pulsie i pilnować jego zachowań. Ale Pakuś już wie że nie jest jedyny w naszym domu i nie może być pierwszy. :roll: To ja trzymam kciuki z całych sił żeby Pakuś był u Was grzeczniutki. :thumbs: Quote
matinestka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 no Pkuś teraz bierz sie za siebie i badż najgrzeczniejszym ****kiem na swiecie:) a my z niecierpliwościa czekamy na dalsze wieści z domu Pakita:) a ja wrzucam taka mozaikę ,która znajdzie sie także na naszej stronie kundelka:) tak na pamiatke dla Was :) :bluepaw: Quote
Asia & Ginger Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 http://img77.imageshack.us/img77/1574/pakodomee7.jpg Piękna ta mozaika. :loveu: Czekamy na nowe wieści od Pakusia. :cool3: ;) Quote
ewatr Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 No to moze ja cos w zastepstwie Panci Pakusiowej napisze ;) a ona mnie potem uzupełni : Pakus jest grzeczny ładnie odnajduje sie w stadzie szczegolnie ludzkim ale i z psim sobie radzi .Najsliczniejsza goldenka Simba przyjeła go z otwartymi łapami :eviltong::loveu: Było ponoc obwachiwanie i lizanie czyli wszytsko gra ........ Quote
ewatr Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Saba troche ostrzej podchodzi do kawalera i żdziebko na niego pyszczy :evil_lol: ale w końcu kto powiedział ze z kazda dziewczyna bedzie łatwo ;) ? Quote
ewatr Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 A te zdjecia najbardziej mi sie podobają :lol: czyli Pakito pilnuje Pana i łypie łakomym wzrokiem na bucika :eviltong:;) Quote
Asia & Ginger Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Pakito, ale z Ciebie szczęściarz, masz własnych ludzi i 2 dziewczyny. :cool3: :loveu: :evil_lol: Quote
makarena2101 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Witam napiszę troszke nowych wieści od Pakusia. Generalnie Pakuś jest grzeczny, ale faktem jest że bardzo nie lubi pozostawać sam w domu. Na szczęście towarzystwa dotrzymuja mu moje dwie dziewczynki:evil_lol:. Z Sabką już zaczął się dogadywać, nawet powiem że pewna zażyłość sie miedzy nimi tworzy. Chłopak ma charakterek, a uparty jak osioł:eviltong:. Na szczęście jeżeli stanowczo się do niego mówi NIE:shake: to z wielkim bólem odpuszcza i słucha się, szczególnie mojego TZ. Mam nadzieje że nadal bedzie wszystko ok i Pakuś zrozumie że znalazł już swoje miejsce na ziemi. A wiecie, pierwszy raz widzę takiego psa, który woli być w domku niz na dworze. Musimy siłą go wypraszać na dworek , bo jakby mógł to cały dzionek przesiedział by w domku pod stołem :roll: Quote
ewatr Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Własnie dzis myslałam o Was :loveu: nie chce sie tak dopytywac co chwile ale czekam na wiesci z utesknieniem oczywiscie najlepiej własnie takie dobre :lol: Bo ze Pakito do najprostrzych psów w ułożeniu nie nalezy to my wiemy ............niestety ;) A ze z domu nie chce wychodzic to ja mu sie wcale nie dziwie , tyle razy juz ten dom zmieniał ze woli go pilnowac jak "oka w głowie " a pole mu nie ucieknie a Panstwo czasem moga zwiać ;):eviltong: pozdrawiamy Pakusia i cąla jego ludzko - psia swore :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Super, że Pakuś nie dokazuje i dogaduje się z suniami. :multi: Oby tak dalej, trzymam kciuki. :kciuki: :kciuki: Quote
Asia & Ginger Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Co tam u Pakusia i reszty rodzinki? :cool3: Quote
ewatr Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Wyglada na bardzo szczęsliwego psa :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 http://images25.fotosik.pl/254/77dae3a0395776b7.jpg O i nawet Pakuś nie próbuje zjeść dziecka. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ewatr Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [quote name='Asia & Ginger']http://images25.fotosik.pl/254/77dae3a0395776b7.jpg O i nawet Pakuś nie próbuje zjeść dziecka. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Bardziej zerka w kierunku biszkopcika :eviltong:;) Quote
matinestka Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 ależ przystojniaak z tego naszego Pakita:) uwielbiam zdjęcai z nowych domów.. zrestza kto ich nie lubi ..... :) Pakuś :loveu: :bluepaw: Quote
makarena2101 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Witam wszystkich Przepraszam wszystkich za długa nieobecność, ale postaram się teraz to nadrabiać.:oops: Chciałabym co nieco opowiedziec o Pakusiu.:loveu: Myślę ze juz przystosował się do nowych warunków, już widac że jest wyluzowany i pewny siebie. To naprawdę cudowny pies. Mądry i grzeczny. Może jest ciut uparty, ale my też jesteśmy twardzi i na szczęście Pakuś raczej nam ustepuje. Uwielbia biegać z Sabą (ta suńka w typie Onka). Ona chyba też go bardzo lubi choc w pierwszych dniach pobytu Paka było kilka spięć między nimi:evil_lol:. Niedawno byliśmy nad wodą i myślałam że Pakus jak moja "goldka" bedzie wniebowzięty jak zobaczy wodę ale jednak nie...był ostrożny i tylko spacerował przy brzegu. Raz tylko odważył się wejść głębiej i na kilka metrów odpłynął od brzegu. Ale jeśli na weekend będzie pogoda to pojedziemy nad jeziorko jeszcze raz i potrenujemy.:eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 No wspaniałe wieści. :multi: Aż się ciepło na sercu robi, gdy to czytam. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ewatr Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Mam zdjecia Pakunia z terazniejszosci :loveu: Psiula rozrabia i ma sie znakomicie ...ma nowa kolezanke tzn.ma ja juz kilka miesiecy ;) ale mysmy jej tu jeszcze nie przedstawiali .. Quote
ewatr Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Pozdrowienia dla Pakunia i Rodziny :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 http://img36.imageshack.us/img36/9505/zmianarozmiarureexposur.jpg Jak dobrze znów widzieć Pakuńcia. :multi: :loveu: :loveu: :loveu: http://img225.imageshack.us/img225/1091/zmianarozmiarureexposurw.jpg Koleżanka śliczna. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts