ewatr Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Pakus był w anonsach ale jakos nikt sie nie zauroczył :placz: Quote
makarena2101 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 ehh, to nieobrze , Pakusiu jak długo bedziesz szukał domku? ale puki co to idziemy na wieczorny spacerek :loveu: Quote
ewatr Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 O Pakusia było kilka telefonów ale czy cos z tego wyjdzie to sie dowiem jak bede w schronisku :roll: Quote
makarena2101 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Oh żeby tylko, może wreszcie :roll:. Trzymam kciuki, pazurki i wszystko co się da :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 ewatr napisał(a):O Pakusia było kilka telefonów ale czy cos z tego wyjdzie to sie dowiem jak bede w schronisku :roll: Ja też zaciskam kciuki z całych sił. :kciuki: :kciuki: Musi się w końcu udać! Musi! :p Quote
ewatr Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Dzieki cioteczce Makarenie :loveu:Pakus dany zas do anonsów podkarpackich na 3 czerwca 2008 !!! Quote
makarena2101 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Pakusiu idziemy na poranny spacerek :loveu: Quote
makarena2101 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 A teraz szybciutko na wieczorny spacer, taka piękna noc.:roll: Quote
ewatr Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 [quote name='Kasieńka86']I jeszcze jeden spacerek popołudniowy;) Kasienko86 i jak robiłyście jakieś zdjecia ?:p A teraz mam niespodziankę dla Makareny czyli filmik z Pakusiem :loveu: walczyłam z komputerem zeby go wgrac prawie cąły dzien ..chyba musze zmienic sprzęt bo nerwicy sie jakiejs nabawie :evil_lol: http://tinypic.com/player.php?v=212wufk&s=3 a wogole to Pakito był wczoraj na długiej wycieczce poza schroniskiem i rozrabiał tak ze az serce rosło :loveu: Quote
ewatr Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 I dla lubiacych naszego Pakusia 2 filmik z jego sobotnich wygłupów :loveu: http://tinypic.com/player.php?v=dnj0a8&s=3 Quote
makarena2101 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='ewatr'] A teraz mam niespodziankę dla Makareny czyli filmik z Pakusiem :loveu: walczyłam z komputerem zeby go wgrac prawie cąły dzien ..chyba musze zmienic sprzęt bo nerwicy sie jakiejs nabawie :evil_lol: http://tinypic.com/player.php?v=212wufk&s=3 a wogole to Pakito był wczoraj na długiej wycieczce poza schroniskiem i rozrabiał tak ze az serce rosło :loveu: ewart, jaka radość dla moich oczu, tak mnie te filmiki wzruszyły :loveu: piękny ten Pakuś, och jakbym go chciała pomiętolić, a tak daleko jestem :placz: Dziękuję Quote
Asia & Ginger Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='ewatr']Kasienko86 i jak robiłyście jakieś zdjecia ?:p A teraz mam niespodziankę dla Makareny czyli filmik z Pakusiem :loveu: walczyłam z komputerem zeby go wgrac prawie cąły dzien ..chyba musze zmienic sprzęt bo nerwicy sie jakiejs nabawie :evil_lol: http://tinypic.com/player.php?v=212wufk&s=3 a wogole to Pakito był wczoraj na długiej wycieczce poza schroniskiem i rozrabiał tak ze az serce rosło :loveu: A cóż to Paquito tak memła na tym pierwszym filmiku? :cool3: :loveu: :evil_lol: Quote
Kasieńka86 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 ewatr napisał(a):Kasienko86 i jak robiłyście jakieś zdjecia ?:p Jeszcze nie (bo ładowarki do baterii jeszcze nie kupiłam, a stara się całkiem popsuła), ale obiecujemy poprawę już wkrótce. pozdrawiam Kaśka Quote
ewatr Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='makarena2101']ewart, jaka radość dla moich oczu, tak mnie te filmiki wzruszyły :loveu: piękny ten Pakuś, och jakbym go chciała pomiętolić, a tak daleko jestem :placz: Dziękuję Ciesze sie ze sie podobało :lol: Pakusiowi tez sie podobało ......jak tylko opusciliśmy mury schroniska to odrazu nie ten sam pies ........ dostał tzw. głupawki ,skakal , brykał i motał sie we flexi bo niestety nie mogłyśmy go przecież puscic wolno :eviltong: a tak by sie chciało zażyc wolnosci ! A cóż to Paquito tak memła na tym pierwszym filmiku? :cool3: :loveu: :evil_lol: Trawka - zwyczajna trawka a radosci i memlania było tyle hej .. w schronie tez jest przeciez trawa a ta z zza krat smakuje chyba inaczej :roll: Quote
ewatr Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Cały czas probowałam odnależc w nim choc cien złego zachowania ale sie nie udalo.........:shake: da sie mietolić , nosic na rekach i caly czas przytula sie do ludzi :lol: Quote
ewatr Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Pakito tak chce byc juz w objeciach u swoich ludzi i tego mu bardzo zycze bo to wspaniały psiak tylko musi trafic na walsciwy dom :p Quote
ewatr Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Taki jestem przystojny : I prezentuje sie tez na wątku rasowiaków z Rzeszowa http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112113 Quote
Asia & Ginger Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Ale Pakuś przystojny z tym kwiatuszkiem. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
matinestka Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 to może jescze troszku słonecznego Pakusia ??:loveu: trawiaste szaleństwa: :bluepaw: Quote
Recommended Posts