Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Siwa już wysterylizowana. To nie był koniec ciąży, jak sugerowął DT, ale mniej więcej połowa. Jeśli kogoś interesuje liczba nieszczęsnych szczeniaków, to było ich aż 11. Siwa czuje się dobrze. Uff.

Posted

Dobre i niedobre wieści...biedne glutki
[*]. Ale dobrze że z Srebrną wszystko w porządku, zdrowiej suniu. Czy DT może zrobić nowe zdjęcia suni ?

Posted

Czasem to co trzeba zrobić bywa przykre...
Jednak należy pomyśleć, jak wiele nieszczęść psich już jest między nami...
Jak ona się czuje ?

Przypomnę Dogo Srebrną sunię !!!! Mądrą i dobrze ułożoną !!!
Może w Święta Ktoś pomyśli o niej... I da dom !!!

Życzę Wam spokojnych i przyjemnych Świąt !

Posted

Po ogłoszeniu dzwonił jeden człowiek, ale nie spodobał mi się, zanim się zezłościł, że zadaję mu za dużo pytań i się pożegnał, zdążył powiedzieć, że ma kotkę, ponoć od trzech lat, niesterylizowaną, wychodzącą i że z tego, co mu wiadomo, kotka nie miała nigdy kociaków i że sterylizacja źle wpływa na charakter zwierzęcia. Więcej nikt nie dzwonił, ale są święta, więc może jutro jeszcze ktoś się odezwie.

Posted

annama napisał(a):
Po ogłoszeniu dzwonił jeden człowiek, ale nie spodobał mi się, zanim się zezłościł, że zadaję mu za dużo pytań i się pożegnał, zdążył powiedzieć, że ma kotkę, ponoć od trzech lat, niesterylizowaną, wychodzącą i że z tego, co mu wiadomo, kotka nie miała nigdy kociaków i że sterylizacja źle wpływa na charakter zwierzęcia. Więcej nikt nie dzwonił, ale są święta, więc może jutro jeszcze ktoś się odezwie.

To i tak miałaś fajnie, bo się pożegnał... Po rozmowie ze mną nie wszyscy się żegnają...

A ten ktoś to był zwykły dupek... Szkoda gadać z takimi...

Posted

Suczka jutro wraca do nas na wieś z DT, z powrotem do szopy. Zmienię tytuł wątku na bardziej aktualny. Niestety na razie nikt się nią nie zainteresował.

Posted

_beatka_
nadal nic się nie ruszyło?nikt nie dzwonił o nią?

Niestety nikt ani razu, zupełnie nikt, choć zrobiłam dużo ogłoszeń, na piątek dam ją też do Wyborczej.

Posted

Śliczna panna :-)
Można by wznowić ogłoszenia i allegro, tyle że napisać inny tekst, bardziej przejmujący. No i dać nowe zdjęcia. Spróbuje dziś jakiś tekst na początek napisać i wrzucić tu do konsultacji.

Posted

Suczka cały czas ma ogłoszenia i allegro, pilnuję tego, ale mało kto je ogląda, dawałam na miniaturkę różne zdjęcia, licząc, że któreś przyciągnie więcej oglądających, ale nie widzę specjalnej różnicy. Myślę, że po prostu widać, że to starszy pies i dlatego tak mało osób wchodzi. A jej historia "niestety" nie jest wyjątkowo tragiczna. Ale jeśli masz pomysł na przejmujący tytuł i tekst, to chętnie skorzystam. Będę jej robić też nowe zdjęcia.

Posted

Niestety, a ja przeglądam serwisy ogłoszeniowe i co i raz się natykam na anonse o szczeniaczkach i kociaczkach rozmnożonych przez beztroskich właścicieli i teraz czekających na "dobre ręce". Napiszę do niektórych z tych osób maila z info o sterylizacji, dam jakieś linki, może choć jeden rozmnażacz zmądrzeje.

Posted

Uwaga! Oficjalna zmiana imienia suczki na [SIZE="4"]Zofia.
Zofia pochodzi bowiem od greckiego Sophia i oznacza mądrość a mądrość to główna cecha naszej Zofii:-)