Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

właśnie nie:roll:
na żółtych stronach przy ogłoszeniach jest napisany numer na który wysyła się smsy z ogłoszeniem, koszt to chyba 3,66zl a pieniądze z tego idą na paluch, tylko nigdzie nie ma tego numeru w necie, może ktoś sprawdzić w dzisiejszej wyborczej?:cool3:

Posted

_beatka_ napisał(a):
kochany KWL:loveu::loveu::loveu:
Dzięki wyślę na nią ogłoszenie w takim razie, może się coś ruszy:multi:
namiary dać takie jak są w allegro?:cool3:

Dzięki! Namiary jak w allegro i że wysterylizowana (bo będzie w przyszłym tygodniu).

Posted

Bardzo grzeczna sunia prosi o dom !!!!!
Sprawa naprawdę pilna !

Annama - Mam nadzieję, że jutro wszystko przebiegnie zgodnie z planem...
Chwilowo więcej nie da rady zrobić...

Prosimy o wsparcie finansowe na sterylkę !!!!
To ważne, bo nie wiemy, czy sunia nie jest w ciąży !

Posted

Siwa pojechała rano do DT, na środę ma umówiony zabieg, wcześniej doktor nie mogła. Czy jest w ciąży, to się okaże, ale mam nadzieję, że nawet jeśli jest, to nie jest za późno na sterylizację.
Z nowszych wieści na temat jej charakteru: nie lubi za bardzo chodzić na spacery, woli siedzieć na swoim podwórku i jeść ;) Najbardziej smakuje jej gotowane mięsko. Zrobiła się jakaś taka grubawa, miejmy nadzieję, że to od żarcia, nie od szczeniaków :roll:

Posted

No zobaczymy, sterylizacji aborcyjnej nie można robić pod koniec ciąży, nie? Tego się trochę obawiam, że może jest za późno, ale myślę jednak, że ona przytyła, dwa albo trzy razy dziennie micha żarcia i jeszcze chrupki, i mało ruchu, bo niechętna na pewno zrobiły swoje.

Posted

Faktycznie jeśli jest... to mamy problem bo faktycznie może być w zaawansowanej. Może lepiej przemyśleć sprawę na zaś ? Oby nie.

Posted

annama napisał(a):
Owszem, lasy w okolicach Warszawy obfitują w zwierzynę....

Jestem dokładnie z tej samej okolicy i też znalazłam "dziczyznę z lasu" :p na dodatek zaciążoną i ze stadem kleszczy
Już po sterylce na szczęście, przyglądam się teraz czy aby nie będzie niespodzianki po kleszczach :shake:

My "wieśniacy" mamy teraz sezon na zwierza :p
Trzymam kciuki za "sąsiadkę".

Posted

Dziewczynka grzeczna, jeździ nawet autobusem, ale jak DT się jej lepiej przyjrzał, to stwierdził, że na pewno jest zaciążona i że to jest sama końcówka. Jutro sterylizacja, mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze.