annama Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 _beatka_ napisał(a):a ma ogłoszenie w GW?na żółtych stronach?:razz: Nie ma :shake: Quote
_beatka_ Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 mogę wysłać ogłoszenie tylko błagam niech mi ktoś poda numer na jaki się wysyła smsy? bo ja go nie pamiętam a nigdzie na necie nie mogłam go znaleźć:cool1: Quote
KWL Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Czy o to chodzi ? http://www.aaaby.pl/pomoc/1,47120,1724025.html Quote
_beatka_ Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 właśnie nie:roll: na żółtych stronach przy ogłoszeniach jest napisany numer na który wysyła się smsy z ogłoszeniem, koszt to chyba 3,66zl a pieniądze z tego idą na paluch, tylko nigdzie nie ma tego numeru w necie, może ktoś sprawdzić w dzisiejszej wyborczej?:cool3: Quote
KWL Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Nie widzę w ogóle takiej opcji - przeglądałem e-wydanie. Quote
KWL Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Uff znalazłem ! 72007 pies czeka na człowieka kod WFP Quote
_beatka_ Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 kochany KWL:loveu::loveu::loveu: Dzięki wyślę na nią ogłoszenie w takim razie, może się coś ruszy:multi: namiary dać takie jak są w allegro?:cool3: Quote
przyjaciel_koni Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Beatko - super pomysł !!!! Dziękujemy !!!! Srebrna sunia wciąż potrzebuje domu !!!!! I pomocy finansowej na opłacenie sterylizacji !!!! Quote
annama Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 _beatka_ napisał(a):kochany KWL:loveu::loveu::loveu: Dzięki wyślę na nią ogłoszenie w takim razie, może się coś ruszy:multi: namiary dać takie jak są w allegro?:cool3: Dzięki! Namiary jak w allegro i że wysterylizowana (bo będzie w przyszłym tygodniu). Quote
_beatka_ Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 ok, wyśle na pewno, ogłoszenie ukaże się w przyszły piątek:razz: Quote
przyjaciel_koni Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Bardzo grzeczna sunia prosi o dom !!!!! Sprawa naprawdę pilna ! Annama - Mam nadzieję, że jutro wszystko przebiegnie zgodnie z planem... Chwilowo więcej nie da rady zrobić... Prosimy o wsparcie finansowe na sterylkę !!!! To ważne, bo nie wiemy, czy sunia nie jest w ciąży ! Quote
annama Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Siwa pojechała rano do DT, na środę ma umówiony zabieg, wcześniej doktor nie mogła. Czy jest w ciąży, to się okaże, ale mam nadzieję, że nawet jeśli jest, to nie jest za późno na sterylizację. Z nowszych wieści na temat jej charakteru: nie lubi za bardzo chodzić na spacery, woli siedzieć na swoim podwórku i jeść ;) Najbardziej smakuje jej gotowane mięsko. Zrobiła się jakaś taka grubawa, miejmy nadzieję, że to od żarcia, nie od szczeniaków :roll: Quote
przyjaciel_koni Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Jakoś nie bardzo wierzę w to jedzenie... Dobrze, że zabieg w środę ! (Jeśli jest w ciąży, to będzie to typowa sterylizacja aborcyjna. Annama - dla Dogo to nic nowego...) Quote
annama Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 No zobaczymy, sterylizacji aborcyjnej nie można robić pod koniec ciąży, nie? Tego się trochę obawiam, że może jest za późno, ale myślę jednak, że ona przytyła, dwa albo trzy razy dziennie micha żarcia i jeszcze chrupki, i mało ruchu, bo niechętna na pewno zrobiły swoje. Quote
_beatka_ Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 oby to nie była ciąża:shake: czy w ogłoszeniu do GW mogę napisać ze to mix Onka?:cool3: Quote
annama Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Że "mix Onka" to raczej nie pisz, bo nie każdy zrozumie, o co chodzi:-) Możesz napisać, że wilkowata, to pojemne określenie :lol: Quote
KWL Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Bardzo ładna sunia w mix owczarka :-) Dalej się będę upierała że ma coś z małamuta :-P Quote
_beatka_ Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 bo ma, mi też się trochę tak kojarzy, ten charakterystyczny "obrys" na głowie:razz: Quote
KWL Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Faktycznie jeśli jest... to mamy problem bo faktycznie może być w zaawansowanej. Może lepiej przemyśleć sprawę na zaś ? Oby nie. Quote
sporti Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 annama napisał(a):Owszem, lasy w okolicach Warszawy obfitują w zwierzynę.... Jestem dokładnie z tej samej okolicy i też znalazłam "dziczyznę z lasu" :p na dodatek zaciążoną i ze stadem kleszczy Już po sterylce na szczęście, przyglądam się teraz czy aby nie będzie niespodzianki po kleszczach :shake: My "wieśniacy" mamy teraz sezon na zwierza :p Trzymam kciuki za "sąsiadkę". Quote
przyjaciel_koni Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 A czy nasz dziewczynka grzeczna na DT ??? Jak zachowanie w domu ? Quote
annama Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Dziewczynka grzeczna, jeździ nawet autobusem, ale jak DT się jej lepiej przyjrzał, to stwierdził, że na pewno jest zaciążona i że to jest sama końcówka. Jutro sterylizacja, mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze. Quote
_beatka_ Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 oby było dobrze ogłoszenie do wyborczej już zaakceptowane, jak ktoś kupuje GW w piątek to proszę o sprawdzenie czy na pewno się ukazało ogłoszenie:cool3: Quote
Recommended Posts