Reksiu21 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Dostalam dzis informacje z domku Agi. Na wstepie znow mi dziekowali ze wyadoptowalam im takiego wspanialego psa.:loveu: Aga byla z nimi na urlopie na poludniu Francji, i byla zachwycona skakaniem po skalach i w wodzie. Pytali sie czy chce zdjecia, to mi przesla. Jak przyjemnie dostawac takie wiadomosci.:multi: Quote
Negri Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Ooooo to baaaaardzo czekamy :lol: Quote
Reksiu21 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 No wiec zobaczcie sobie zdjecia Agi z urlopu. Cudowne!:loveu: Aga taka szczesliwa!:loveu: Zabawa z panem w wodzie No, mam patyczka, teraz spowrotem. A teraz odpoczynek :p I razem.:loveu: Quote
Negri Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSKIE :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Anja93 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 :loveu::loveu: dla takich chwil warto pomagać:loveu: Quote
Reksiu21 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Dostalam zdjecie Agi z urlopu w poludniowej hiszpanji.:loveu::loveu: ma sie cudownie, a panstwo za kazdym razem dziekuja ze im wyadoptowalam tak wspanialego psa.:lol: Obiecali mnie wkrotce w koncu odwiedzic. Quote
Recommended Posts