Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety ja też nie jestem uzdolniona w tym kierunku. Nie mogę skojarzyć kto z dogo pięknie pisze.:roll:
Może dopisz w tytule prośba o tekst czy coś. Można by wogóle zmienic go bo mało kto zagląda do Agi.

Posted

Klikasz prawym przyciskiem myszki na banerek i robisz "kopiuj adres obrazka". Potem wchodzisz w Panel użytkownika i po lewej masz "edytuj podpis" . Następnie szukasz tam takiego znaczka , klikasz i wklejasz wcześniej skopiowany adres banerka. Ok. banerek wklejony. Teraz go podlinkujemy żeby przechodził do wątku Agi.
A więc kopiujemy adres wątku, kilkamy (nadal w "edytuj podpis") na banerek i szukamy obrazka tam wklejamy wcześniej skopiowany adres wątku Agi. Banerek gotowy.

Ps: Może poszukajmy Adze DT chociaż? jest taka zrezygnowana.. :-(

Posted

Coś się udało:cool3:
Spójrz jak podobna, może to moja Aga skierowała mnie na ten watek,żebym pomogła tej psinie, no niewiem. Pokaże ją Tz, to niewiarygodne podobieństwo.

Posted

Nie mówmy o jej "wadach".. Ja powiem tyle, przykuła moją uwagę swoimi pięknymi oczami, a zresztą psy pięknieją w nowych domach czy w DT. Trzeba jej zorganizować tymczasik bo więcej ludzi spojrzy na zadbanego, wesołego psa w kolorowej obroży niż na smutaska :(. U nas w schronie gdy jest słońce bierzemy psy na pole i tam robimy im ładne zdjęcia i to działa, sporo piesków ma nowe domy.

Posted

Może i też sposób :roll: Tylko wiesz jak ja mam na stronie ponad 200 to troche ciężko :eviltong: Ale niezła opcja, jak będę szła na spacer to będę brać aparat i podmieniać zdj ;)

Posted

ewajanka napisał(a):
Oczywiście nowe fotki bardzo wskazane, i jakich uderzający tekst by się przydał:cool3:. Można by wtedy ją poogłaszać.

Ja postaram się pomyśleć nad tekstem, albo poszukam osoby która ładnie napisze. Tylko może ktoś coś o niej powiedzieć. Jaka do innych psów itd.

Ruszamy z kopyta :cool3:

Posted

Sunia siedzi u nas od początku 2006 roku. Szczerze mówiąc bardzo rzadko ją widać :( Głównie siedzi w budzie. Do innych psów jest zupełnie uległa. Właścicielowi bardzo oddana. Obecnie już w ogóle nie prosi przy kratach, nie ma już nadziei. na początku znajomości trochę na dystans ale po pewnym czasie bardzo fajna. Ze zdj może w najbliższym czasie być z mojej stromy ciężko. Siedzę w domu chora :-( Chyba że poprosimy Koperka:evil_lol:

Posted

o tak.. mocno łapie za serce..:(
jeszcze potrzeba nam nowych fotek (fajnie by było np. do zdjęć założyć jej kolorowe szelki, taki wesoły akcent)