Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety ale ja suki po prostu nie mam gdzie umieścić.
A nawet jakbym miała to kay kolejny pies oznacza kolejne wydatki, a pieniądze na drzewach nie rosną
Wszystko się rozbija o niemożność

Posted

Nie mam z nimi kontaktu, to koleżanka z pracy mojej bratowej, a ona rzuciła pracę i wyprowadziła się na Mazury.
No ale jak oddali psa 2 tygodnie po tym jak go wzięli to ja nie wiem, czy chcę z nimi gadać.

Posted

Tez bym nieszczegolnie chciala, ale nie jestem zwolennikiem zostawiania takich zachowan bez reakcji. Niech przynajmniej powie jaka byla przyczyna i niech uslyszy, ze narazila psa na ogromny stres i pogryzienie.
Moze nastepnym razem sie zastanowi co robi.

Posted

Napisałam do mojej bratowej o nazwisko tych ludzi, najbardziej mnie boli to, że mówiła im, że w razie czego mają psa oddać! Że zawsze mogą oddać no...

Lucy wczoraj:

Posted

:crazyeye::angryy:ja wiedziałam że tak będzie-ale nie chciałam już nic pisac-bo znów porutę bym wywołała.
adopcja była przeprowadzona po prostu nierozważnie-do osoby któa pierwsza powiedziała że chce pieska-za szybko i bez sprawdzianów przyszłego opiekuna.
no i nie myliłam się.....
równe dobrze można ją była zostawic na ulicy albo na trasie-na to samo by wyszło....

przepraszam-z postów powyżej wynika że nic nie można zrobic, a ogłoszenia na portalach adopcyjnych i allegro, banerki, pilnie poszukiwany tymczas-trąbic o tym gdzie się da-do upadłego. gazeta dodatkowo w wersji papierowej-z resztą co ja mówię..tutaj osoby które zajmująsię adopcjami i rekalmą adopcyjną a ja jak dziecko naiwne "szkolę".

P.S. poza tym dlaczego nie zmieniłaś tutuły wątku?
np.: "Lucy adoptowana i porzucona do schroniska JÓzefów! - pilnie pomocy!"
a nie jak podły jest człowiek-bo taki tytuł ani nic nie wnosi ani nic nie mówi.

• 5 months later...