Neris Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Dzwonił do mnie brat - przy drodze w Zielonce znalazł potrąconego psa. natychmiast zabrał go do weta - okazało się, że sunia jest tylko poobijana, dostała leki przeciwzapalne i antybiotyki. Ona nie może u nich zostać. Chyba ma zapalenie pęcherza, posikuje co godzinę, dzisiaj w nocy wychodziła na balkon i tam się załatwiała. Powinna chyba mieć dom z ogrodem. Błagam o DT dla niej, ja nie liczę już nawet psów które są u mnie. Chociaż na kilka dni, tydzień... ja fizycznie nie mam jej gdzie dać, mimo najszczerszych chęci... Quote
Ziutka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Neris - kolejna bida Ci się trafiła :shake: Oszzz cholera no Myślisz, że mogła komuś zaginąć ? Quote
Witokret Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 O matko :shake: kolejna bida i to jaka śliczna !!! Quote
Neris Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Ona posikuje co godzinę, myślałam żeby ją przechować w lecznicy ale takiej siusiającej nie wezmą. No i ma rozwolnienie. Nawet jakiś kojec, cokolwiek... od jutra brat z bratową będą wieszać ogłoszenia, ale ona musi od nich zniknąć już dzisiaj bo nie ma ich w domu po 12-13 godzin. Quote
Hala Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 kurcze, co za sytuacja...do bloku się nie nada zupełnie :-( Quote
Teba Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Dzięki za informację na gg. Ja niestety mieszkam w bloku... Quote
wanda szostek Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Neris napisał(a):Błagam o pomoc Neris nie wiem jak Ci pomóc. Ja jestem z Siedlec. Od jutra zaczynam zabiegi więc pół dnia z głowy (swoje psy wywiozłam na działkę do męża a za tydzień zjeżdża mi pies z Poznania i mogę mieć kłopoty Ten pies na pierwszym zdjęciu wygląda inaczej niż na drugim jakby nie te same Quote
Neris Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Ja nie mam jej dokąd zabrać, do schronu nigdy w życiu jej nie damy... Quote
agusiazet Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Jeśli sika to ja też nie wezmę, bo mieszkam w bloku i nawet porządnego balkonu nie mam. I też sporo mnie w domu nie ma:) Ale jeśli to polecam hotelik u Murki, jak chwilowo może przygarnie i 50 zł też deklaruję, jeśli Murka się zgodzi! Quote
Neris Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Jak znaleźć Murkę? Ja szczerze mówiąc mało wiem, to do mnie trafiają psy, nie ode mnie... Quote
agusiazet Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Napisz do niej PW lub wejdź na wątek jej hoteliku, to koło Janowa Lubelskiego! Quote
asiamm Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 może jayo ma jakiś wolny kojec :roll: chyba gdzieś niedawno czytałam....napisz może do niej Quote
Neris Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Lucy u mnie w kojcu. Rozpaczliwie szukam dla niej DT. Ona nie nadaje się do kojca... Karnie idzie przy nodze, zawołana ustawia się przy lewej nodze. Boi się psów, tak bardzo mi jej żal... Jest cudownie miła i grzeczna. Błagam o DT Quote
Poker Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 ale sytuacja,współczuje Ci,jak Ci pomóc,ja z Wrocławia,mogę wpłacic na hotelik. Czy był badany mocz? Peniw nie ,bo dziś niedziela , może ma uraz j.brzusznej i dlatego nie trzyma moczu. Quote
Neris Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Już ok, ona daje znak że chce na dwór. Musiała być w szoku... mocz był zbadany wczoraj, jest jednak ok. Quote
Neris Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Nie wiem, na ile ten tymczas... ona jest taka kochana, grzeczna, miła. muszę ją wieczorem poogłaszać. Quote
Neris Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Tak, ona jest naprawdę słodka. Ciągle myślę że może jednak zwiała w trakcie cieczki? Ale była na takim odludziu... Quote
Recommended Posts