Jump to content
Dogomania

Leszno - Klub TTB - 01.06.2008 - Bulliada

Recommended Posts

Posted

wera99 napisał(a):

Seba ;) szkoda , ze zawiodles swoja obecnoscia na tej wystawie - bylyby kolejne fotki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Już takie bęcki zebrałem że hej ,że nie byłem na wieczorze poprzedzającym:evil_lol:, Dziękuję.
Hihi, i jak patrzę to rzeczywiście mogłem panicza pokazać;)i może byłyby kolejne fotki;):lol:...ale naprawdę nie mogłem, obowiązki zawodowe.
Szczecin przed nami:evil_lol:i dwa dni wystawy, może jakiś wspólny grill, w więkrzym towarzystwie>??

Gratulacje dla wszystkich uczestników!!!

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo dziękujemy za gratki, cieszę się jak gwizdek:lol::lol::sweetCyb::laugh2_2:
Wielkie gratki dla pozostalych lokatowców:lol:
Atmosfera była rewelacyjna, miło było pogawędzić oby takich wystaw jak najwięcej!!!

wera99 napisał(a):

Ciesze sie, że atmosfera dopisala, wyniki zadowalajace, nagrody (mysle ;) ) tez . Nie wiem tylko jak Pani Korii dala rade dojechac do domu z wygranym "bagazem" ;)

Oj nagród było, było :crazyeye::lol::lol: Napakowałam je w różne siaty i jak taka "baba z rynku" obładowana wpakowałam się do pociągu i pojechałam na Gdańsk:evil_lol::evil_lol:

Posted

Lambi napisał(a):
Bardzo dziękujemy za gratki, cieszę się jak gwizdek:lol::lol::sweetCyb::laugh2_2:

oj, nie dziwie sie, zaszalalas maksymalnie, a szczegolnie na sam koniec :loveu:

Posted

Sebastian Książk napisał(a):
Szczecin przed nami:evil_lol:i dwa dni wystawy, może jakiś wspólny grill, w więkrzym towarzystwie>??

My jestesmy za! :shiny:

Posted

Gratulujemy wszystkim zwycięzcom tegorocznej Buliady :multi:! Z występu naszych piesków jesteśmy również zadowoleni :loveu:!
Human Dogs Salvador Dali - Najlepszy Junior w Rasie, IV na BIS-ie Juniorów oraz wspólnie z Human Dogs Salmą Hayek - Najlepsza Para Buliada 2008 :multi:!!!

Salcia bardzo dzielnie mu towarzyszyła :lol:! Oprócz wspólnego sukcesu zajęła II miejsce w klasie młodzieży :multi:!

Uhonorowaniem sukcesów naszych psów w 2007 roku było zwycięztwo naszej Borginki w rankingu TTB. Została Najlepszą Suką SBT :multi:! Na tej wystawie zajęła II miejsce w klasie Championów i co nas najbardziej ucieszyło a jednocześnie zdziwiło to fakt, że za to II miejsce otrzymała puchar stojący na zdjęciu bliżej niej! W innych klasach nie było takiej rozpusty :oops:!

www.humandogs.com.pl