Sebastian Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 wera99 napisał(a): Seba ;) szkoda , ze zawiodles swoja obecnoscia na tej wystawie - bylyby kolejne fotki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Już takie bęcki zebrałem że hej ,że nie byłem na wieczorze poprzedzającym:evil_lol:, Dziękuję. Hihi, i jak patrzę to rzeczywiście mogłem panicza pokazać;)i może byłyby kolejne fotki;):lol:...ale naprawdę nie mogłem, obowiązki zawodowe. Szczecin przed nami:evil_lol:i dwa dni wystawy, może jakiś wspólny grill, w więkrzym towarzystwie>?? Gratulacje dla wszystkich uczestników!!! Quote
Lambi Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Bardzo dziękujemy za gratki, cieszę się jak gwizdek:lol::lol::sweetCyb::laugh2_2: Wielkie gratki dla pozostalych lokatowców:lol: Atmosfera była rewelacyjna, miło było pogawędzić oby takich wystaw jak najwięcej!!! wera99 napisał(a): Ciesze sie, że atmosfera dopisala, wyniki zadowalajace, nagrody (mysle ;) ) tez . Nie wiem tylko jak Pani Korii dala rade dojechac do domu z wygranym "bagazem" ;) Oj nagród było, było :crazyeye::lol::lol: Napakowałam je w różne siaty i jak taka "baba z rynku" obładowana wpakowałam się do pociągu i pojechałam na Gdańsk:evil_lol::evil_lol: Quote
strumyk Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Lambi napisał(a):Bardzo dziękujemy za gratki, cieszę się jak gwizdek:lol::lol::sweetCyb::laugh2_2: oj, nie dziwie sie, zaszalalas maksymalnie, a szczegolnie na sam koniec :loveu: Quote
Marta Chmielewska Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 :multi::multi::multi: Gratulacje dla wszystkich mniejszych i większych wygranych. I zazdroski... taka impreza, piękna pogoda, piękne psy :loveu::loveu: Quote
Harpagon Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Również od nas OGROMNE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH !!!!! :multi::multi::multi: a poza sukcesami na ringach - zabawa była przednia :cool3: widzę :cool3: www.harpagon.com.pl Quote
strumyk Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 W koncu i ja zrzucilam to co mamy. Nie mamy jednak tym razem wiele, a to co jest wrzucilam do nas na strone http://alfatauri.pl/index2.htm Quote
Vorph Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Sebastian Książk napisał(a):Szczecin przed nami:evil_lol:i dwa dni wystawy, może jakiś wspólny grill, w więkrzym towarzystwie>?? My jestesmy za! :shiny: Quote
Janasz Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Gratulujemy wszystkim zwycięzcom tegorocznej Buliady :multi:! Z występu naszych piesków jesteśmy również zadowoleni :loveu:! Human Dogs Salvador Dali - Najlepszy Junior w Rasie, IV na BIS-ie Juniorów oraz wspólnie z Human Dogs Salmą Hayek - Najlepsza Para Buliada 2008 :multi:!!! Salcia bardzo dzielnie mu towarzyszyła :lol:! Oprócz wspólnego sukcesu zajęła II miejsce w klasie młodzieży :multi:! Uhonorowaniem sukcesów naszych psów w 2007 roku było zwycięztwo naszej Borginki w rankingu TTB. Została Najlepszą Suką SBT :multi:! Na tej wystawie zajęła II miejsce w klasie Championów i co nas najbardziej ucieszyło a jednocześnie zdziwiło to fakt, że za to II miejsce otrzymała puchar stojący na zdjęciu bliżej niej! W innych klasach nie było takiej rozpusty :oops:! www.humandogs.com.pl Quote
Recommended Posts