Jump to content
Dogomania

Leszno - Klub TTB - 01.06.2008 - Bulliada

Recommended Posts

Posted

Witam serdecznie
W imieniu Zarządu Klubu Terierów Typu Bull w Polsce pragnę Państwa zaprosić na kolejną wystawę organizowaną przez Nasz Klub przy współpracy z Oddziałem ZKWP w Lesznie.
Skład Sędziowski:
Dla ras:
Bullterrier Standard, Bullterrier Miniaturowy
DANIEL MESEGUER-BERNAL - Hiszpania /hodowla El Cornijal /
Dla ras :
American Staffordshire Terrier, Staffordshire Bull Terrier
ORTLIEB LOTHARY - Niemcy
opłaty:
Za pierwszego psa – 75 PLN
Za drugiego i następne: 65 PLN
Klasa baby, szczeniąt – 30 PLN
Interchampiony – opłata podstawowa – 75 PLN
Klasa weteranów – bezpłatnie, pod warunkiem wystawieniaOpłata w dzień wystawy – 120 PLN
Wystawcy zagraniczni – 30 EUR – możliwość płatności w dzień wystawy.
Zgłoszenia przyjmujemy do 30 kwietnia 2008 włącznie. Drogą elektroniczną poprzez wypełnienie formularza (wkrótce na stronie) oraz standardowo – przesyłką listowną (wzór zgłoszenia wkrótce na stronie internetowej).
W sobotę po Wystawie Międzynarodowej - tj. 30 maja 2008 odbędzie się Sprawozdawcze Zebranie Klubu. O miejscu powiadomimy wkrótce.
Baza noclegowa w trakcie uzgadniania. Staramy się znaleźć miejsce , które skupi wszystkich wystawców TTB w celu zorganizowania „ogniska integracyjnego”.
W dniu „Bulliady” ogłosimy zwycięzców Rankingu za rok 2007 oraz wręczymy nagrody z tym związane.
Jeżeli jesteście Państwo zainteresowanie umieszczeniem reklamy w katalogu – bardzo proszę o korespondencję : plowydiabel@interia.pl.
Opłaty za reklamy kształtują się następująco:
Kolor cała strona – 150 pln
Kolor połowa strony – 100 pln

Czarno-biała cała strona – 100 pln
Czarno-biała połowa strony – 75 pln

Nieprzekraczalny termin nadsyłania reklam – 30 kwietnia 2008

Osoby chętne do sponsoringu serdecznie zapraszamy do współpracy. W tym temacie również proszę o kontakt:
plowydiabel@interia.pl bądź Tel: 502 283 279 – Katarzyna Skiba-Aleksiewicz.
Logo głównego sponsora zostanie umieszczone na stronie głównej Klubu oraz na stronie z intro otwierającej witrynę jak również do dyspozycji obszerna część okładki katalogu.
Pozdrawiam
Katarzyna Skiba-Aleksiewicz

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

I kolejna informacja - mamy sponsorow - zglosily sie do nas firmy jak i wlasciciele hodowli, m.in. Hodowla Ewimark, ktora ufundowala duza ilosc karm Purina Pro Plan.

Szczegoly przedstawie w przyszlym tygodniu, kiedy to lista nagrod bedzie w pelni sprecyzowana, ale mam nadzieje, ze nikt nie przyjedzie do domu z pustymi rekami .

Pozdrawiam

Posted

Podaję informację, dotyczącą bazy noclegowej:
Brenno-Ostrów
ul.Plażowa 27
67-403 Wijewo
tel: 065 54 94 063
iformacja :
"Nasza Oferta jest bardzo bogata skierowana do osób pragnących wypocząć na łonie natury w miłej okolicy.
Mamy do zaoferowaniu Państwu pobyt w domkach
2 - 3 - 4 - 6 osobowych z pełnym wyposażeniem, jak również place zabaw dla dzieci, boisko do gier zespołowych, a nawet suszarnię grzybów.
Domki są wyposażone w węzeł sanitarny i kuchnię z pełną gamą naczyć.
Oferujemy miejsca noclegowe w cenie od 35 do 49 zł. za dobę.
Dzieci w wieku do 2 lat gratis.
Dodatkowe łóżko w domku w cenie 50%. "

Opłata za psa - 5 pln
adres www:
OŚRODEK
Bardzo proszę o pilną rezewrację miejsc , bądź informację do mnie - również możecie Państwo dokonywać rezerwacji bezpośrednio u mnie:
plowydiabel@interia.pl
mob: 0 502 283 279
Pozdrawiam

Posted

tylko sie zastanawiam czego nas nie ma:crazyeye:
zgloszenie wyslane 7 maja o co chodzi?
szczerze mowiac pierwszy raz to robilem- ale numery konta i adres sie zgadza. Poszlo listem priorytetowym zgloszenie plus xero oplaty.

Posted

a jak można się dowiedzieć czy się jest zapisanym na międzynarodówce? bo nie chciałabym niespodzianki z zeszłego roku... Pani mi telefonicznie potwierdziła z jestem zapisana a potem się okazało ze nie ma nas ani w katalogu ani nigdzie generalnie... w tym roku klub za to widze ze się odłączył od nich...

Posted

haha ale wiecie w roku poprzednim potwierdzałam telefonicznie i Pani mi powiedziała, że jestem oczywiście zapisana, potem dzwoniłam po raz drugi co mam zrobić z faktem, że dostałam potwierdzenie o przyjęciu, ale nie mam numerka i nic mi pocztą nie przyszło, kazano mi więc przyjechać i się zgłosić przed wystawą. Spędziłam tam godzine i nieżle się z Panimi spięłam bo się okazało, że nigdzie nie byłam zapisana!!! no ale w końcu mnie dopisano i wypisano karte na miejscu oraz numerek...
dlatego też pytam o taką listę która pojawi się w katalogu. Bo co do organizacji przez klub teraz to nie mam zastrzeżeń! dostałam potwierdzenie, jestem wypisana - super! :) ale nie chciałabym mieć takiej niespodzianki z międzynarodową ;)

Posted

hehe, no pamietam w zeszlym roku jakie byly jaja w Lesznie na miedzynarodowce. Oby w tym roku byla lepsza organizacja :cool3:

My dostalismy potwierdzenie przyjecia na miedzynarodowa juz okolo 10 maja :roll: ale z TTB nic nie przychodzi (ale wazne ze na stronie jestemy, znaczy ze musi dojsc :lol:)