wera99 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Witam serdecznie W imieniu Zarządu Klubu Terierów Typu Bull w Polsce pragnę Państwa zaprosić na kolejną wystawę organizowaną przez Nasz Klub przy współpracy z Oddziałem ZKWP w Lesznie. Skład Sędziowski: Dla ras: Bullterrier Standard, Bullterrier Miniaturowy DANIEL MESEGUER-BERNAL - Hiszpania /hodowla El Cornijal / Dla ras : American Staffordshire Terrier, Staffordshire Bull Terrier ORTLIEB LOTHARY - Niemcy opłaty: Za pierwszego psa – 75 PLN Za drugiego i następne: 65 PLN Klasa baby, szczeniąt – 30 PLN Interchampiony – opłata podstawowa – 75 PLN Klasa weteranów – bezpłatnie, pod warunkiem wystawieniaOpłata w dzień wystawy – 120 PLN Wystawcy zagraniczni – 30 EUR – możliwość płatności w dzień wystawy. Zgłoszenia przyjmujemy do 30 kwietnia 2008 włącznie. Drogą elektroniczną poprzez wypełnienie formularza (wkrótce na stronie) oraz standardowo – przesyłką listowną (wzór zgłoszenia wkrótce na stronie internetowej). W sobotę po Wystawie Międzynarodowej - tj. 30 maja 2008 odbędzie się Sprawozdawcze Zebranie Klubu. O miejscu powiadomimy wkrótce. Baza noclegowa w trakcie uzgadniania. Staramy się znaleźć miejsce , które skupi wszystkich wystawców TTB w celu zorganizowania „ogniska integracyjnego”. W dniu „Bulliady” ogłosimy zwycięzców Rankingu za rok 2007 oraz wręczymy nagrody z tym związane. Jeżeli jesteście Państwo zainteresowanie umieszczeniem reklamy w katalogu – bardzo proszę o korespondencję : plowydiabel@interia.pl. Opłaty za reklamy kształtują się następująco: Kolor cała strona – 150 pln Kolor połowa strony – 100 pln Czarno-biała cała strona – 100 pln Czarno-biała połowa strony – 75 pln Nieprzekraczalny termin nadsyłania reklam – 30 kwietnia 2008 Osoby chętne do sponsoringu serdecznie zapraszamy do współpracy. W tym temacie również proszę o kontakt: plowydiabel@interia.pl bądź Tel: 502 283 279 – Katarzyna Skiba-Aleksiewicz. Logo głównego sponsora zostanie umieszczone na stronie głównej Klubu oraz na stronie z intro otwierającej witrynę jak również do dyspozycji obszerna część okładki katalogu. Pozdrawiam Katarzyna Skiba-Aleksiewicz Quote
klaudia&Manta Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 O chyba się wybierzemy , bo mamy w miarę blisko:p Może byc ciekawie:) Quote
wera99 Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Uprzejmie informuje , iz przedluzylismy termin przyjmowania zgloszen do 10 maja 2008 wlacznie. Baza noclegowa zostanie podana jutro. Pozdrawiam Quote
wera99 Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 I kolejna informacja - mamy sponsorow - zglosily sie do nas firmy jak i wlasciciele hodowli, m.in. Hodowla Ewimark, ktora ufundowala duza ilosc karm Purina Pro Plan. Szczegoly przedstawie w przyszlym tygodniu, kiedy to lista nagrod bedzie w pelni sprecyzowana, ale mam nadzieje, ze nikt nie przyjedzie do domu z pustymi rekami . Pozdrawiam Katarzyna Skiba-Aleksiewicz Quote
wera99 Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Podaję informację, dotyczącą bazy noclegowej: Brenno-Ostrów ul.Plażowa 27 67-403 Wijewo tel: 065 54 94 063 iformacja : "Nasza Oferta jest bardzo bogata skierowana do osób pragnących wypocząć na łonie natury w miłej okolicy. Mamy do zaoferowaniu Państwu pobyt w domkach 2 - 3 - 4 - 6 osobowych z pełnym wyposażeniem, jak również place zabaw dla dzieci, boisko do gier zespołowych, a nawet suszarnię grzybów. Domki są wyposażone w węzeł sanitarny i kuchnię z pełną gamą naczyć. Oferujemy miejsca noclegowe w cenie od 35 do 49 zł. za dobę. Dzieci w wieku do 2 lat gratis. Dodatkowe łóżko w domku w cenie 50%. " Opłata za psa - 5 pln adres www: OŚRODEK Bardzo proszę o pilną rezewrację miejsc , bądź informację do mnie - również możecie Państwo dokonywać rezerwacji bezpośrednio u mnie: Katarzyna Skiba-Aleksiewicz plowydiabel@interia.pl mob: 0 502 283 279 Pozdrawiam Quote
wera99 Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Szanowni Panstwo uprzejmie informuje, iz na dzien dzisiejszy nie ma juz dostepnych domkow 2-osobowych . Bardzo prosze o pilne rezerwacje - u mnie badz bezposrednio w osrodku. Jednoczesnie przypominam o konczacym sie terminie przyjmowania zgloszen- 10 maja 2008 Pozdrawiam Katarzyna Skiba-Aleksiewicz info: plowydiabel@interia.pl http://klubterieratypubull.hg.pl Quote
wera99 Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Witam na stronie Klubu udostepniona zostala lista wystawcow oraz wykaz ilosciowy zgloszonych psow. Zapraszam Katarzyna Skiba-Aleksiewicz Quote
daro 25 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 tylko sie zastanawiam czego nas nie ma:crazyeye: zgloszenie wyslane 7 maja o co chodzi? szczerze mowiac pierwszy raz to robilem- ale numery konta i adres sie zgadza. Poszlo listem priorytetowym zgloszenie plus xero oplaty. Quote
Vorph Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Sprawdź dzisiaj. Zgłoszenia chyba cały czas dochodzą. Ze stawki 26 sbt, już jest 28, więc może już jesteś dodany :) Quote
Vorph Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 To spróbuj zadzwonić do siedziby Klubu: (0-94) 348-06-86 Quote
wera99 Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Witam, na stronie Klubu umieszczona została ostateczna lista wystawców oraz plan sędziowania. Pozdrawiam Katarzyna Skiba-Aleksiewicz Quote
Asztir Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 a jak można się dowiedzieć czy się jest zapisanym na międzynarodówce? bo nie chciałabym niespodzianki z zeszłego roku... Pani mi telefonicznie potwierdziła z jestem zapisana a potem się okazało ze nie ma nas ani w katalogu ani nigdzie generalnie... w tym roku klub za to widze ze się odłączył od nich... Quote
Vorph Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Chyba pozostaje Ci potwierdzic telefonicznie czy jestescie zapisani. Quote
klaudia&Manta Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Asztir napisał(a):a jak można się dowiedzieć czy się jest zapisanym na międzynarodówce? Mi ogólnie w ogóle przyszło potwierdzenie na maila , ale potwierdzaliśmy jeszcze telefonicznie :p Quote
Asztir Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 haha ale wiecie w roku poprzednim potwierdzałam telefonicznie i Pani mi powiedziała, że jestem oczywiście zapisana, potem dzwoniłam po raz drugi co mam zrobić z faktem, że dostałam potwierdzenie o przyjęciu, ale nie mam numerka i nic mi pocztą nie przyszło, kazano mi więc przyjechać i się zgłosić przed wystawą. Spędziłam tam godzine i nieżle się z Panimi spięłam bo się okazało, że nigdzie nie byłam zapisana!!! no ale w końcu mnie dopisano i wypisano karte na miejscu oraz numerek... dlatego też pytam o taką listę która pojawi się w katalogu. Bo co do organizacji przez klub teraz to nie mam zastrzeżeń! dostałam potwierdzenie, jestem wypisana - super! :) ale nie chciałabym mieć takiej niespodzianki z międzynarodową ;) Quote
Vorph Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 hehe, no pamietam w zeszlym roku jakie byly jaja w Lesznie na miedzynarodowce. Oby w tym roku byla lepsza organizacja :cool3: My dostalismy potwierdzenie przyjecia na miedzynarodowa juz okolo 10 maja :roll: ale z TTB nic nie przychodzi (ale wazne ze na stronie jestemy, znaczy ze musi dojsc :lol:) Quote
Vorph Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Cisza jak makiem zasial... Dostal ktos potwierdzenie? Ja juz podejrzewam ze listonosz sobie je przywlaszczyl, heh :lol: Quote
Vorph Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Hmmm, to moze do mnie tez dzisiaj dojdzie... edit: doszlo :multi: Quote
Recommended Posts