madzia828 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Mada podaj mi jakieś namiary na siebie do tego allegro nie bede pisać ze Alf jest w Tychach:roll: Quote
Mada:) Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 madzia828 napisał(a):Mada podaj mi jakieś namiary na siebie do tego allegro nie bede pisać ze Alf jest w Tychach:roll: Madziu, namiary podam Ci na PM. ;) Quote
madzia828 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 jutro zrobię Alfikowi allegro na 100%;) Mada pw dostałam:p Quote
Mada:) Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Dzwoniłam do schroniska, by wypytać się, czy Alf nie zmienił się podczas pobytu w schronisku. Alf jest psiakiem dużym, spokojnym, smutnym z braku człowieka, łagodnym, bez cienia agresji. Nie jest dominujący w stosunku do psów i ludzi. Taka kochana ciapa. :loveu: Quote
Mada:) Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Gdzieś na DGM wyczytałam o e-mailach w stylu łańcuszka. Podobno jest z tego sporo zapytań o zwierzaki. Nie wiem, czy to dobry pomysł, czy coś z tego wyjdzie, ale postanowiłam spróbować. Napisałam wiadomość, gdzie opisałam Alfa, dodałam w załącznikach jego zdjęcia i wysyłam do zupełnie przypadkowych osób, na przypadkowe adresy e-mail. Może jakiś odzew będzie z tej formy szukania domu dla biednego Alfika... :shake: Quote
Mada:) Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='Talcott']A dla mnie zdjęcia??? Wysłane.... Quote
Mada:) Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Talcott napisał(a):Dzięki:loveu::loveu::loveu::loveu: To ja dziękuję! Mam nadzieję, że doszły... :cool3: W górę Alf!!! :multi: Quote
Mada:) Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Kurcze... Napisałam do ''Przyjaciel pies'', ale nie odpisują... Grrr... :shake: Może akcja plakatowa, ale nie taka duża... Zrobię jeszcze taki łańcuszek na GG. Quote
Talcott Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Mada:) napisał(a):To ja dziękuję! Mam nadzieję, że doszły... :cool3: W górę Alf!!! :multi: Nie mam jeszcze:shake::shake::shake::shake: Quote
Mada:) Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Talcott napisał(a):Może jeszcze raz wyślij????? Talcott, wysłałam po raz drugi z mojego pierwszego adresu e-mail, i teraz wysyłam z drugiego. Nie mam pojęcia, dlaczego nie doszło... :shake: Quote
Panca Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 nie przejrzalam calego watku ale uwazam ze cudny z niego psiak mam nadzieje ze wkrotce sie doczeka na swoj dom:placz: Quote
nika28 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Panca napisał(a):nie przejrzalam calego watku ale uwazam ze cudny z niego psiak mam nadzieje ze wkrotce sie doczeka na swoj dom:placz: No w końcu ktoś nowy na wątku :loveu: Quote
Recommended Posts