Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madzia828 napisał(a):
bedą jakieś nowe zdjęcia Alfa bo nie wiem czy mam robić to allegro czy poczekać na fotki ?

Grazyna9915 pisała że dzisiaj będą fotki, więc może poczekaj.....

Posted

nika28 napisał(a):
Grazyna9915 pisała że dzisiaj będą fotki, więc może poczekaj.....

Pani Grażynka dziś pojechała do schroniska, więc może fotki będą.

Ja powiem tylko tyle: trzymajcie ostro kciuki...

i milczę... :eviltong: :evil_lol:

Posted

Bączek, żartujesz? Przeżyłam szok, pozytywny oczywiście :lol: Mada pewnie niebawem Ci odpowie, jak tylko pojawi się w sieci.
To cudownie, że chcesz wziąć Alfika. Mogę spytać, jakie warunki mieszkaniowe przysługiwałyby mu w takim wypadku? :cool3: Może będzie miał jakieś psie lub kocie towarzystwo? :)

Posted

Mam trzy psy i kota i domek pod Krakowem wiec warunki zupelnie przyzwoite. W kwietniu tego roku wzielam od AgiG Eltona. I cos mnie podkusilo, zeby zagladnac na Dogomanie. A jak juz zagladnelam, to nie moglam przestac. Niektore watki dalam do ulubionych, zeby zobaczyc, czy moi "pupile" znajda dom. Ale wszystkich niestety wziac nie moge. Eltona tez nikt nie chcial. Ma polamane zeby, odgryziony ogon i ponoc nie jest juz mlody, czego ja wcale nie widze. Ale przy tym jest przesympatyczny, teraz juz odzyl po schronisku wiec moge sprobowac jeszcze raz - ostatni.