Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przekopiowane z forum flatow;
Potrzebuje pomocy dla super fajnego pieska.

Jacys dranie przywiazali go na drucie do ogrodzenia u mnie na budowie.
Na szczescie stróż szybko zauważył i go odczepił, wiec nie zrobił sobie krzywdy.(dlatego nazwalismy go Fuks)
Pies jest bardzo fajny, lgnie do ludzi, bardzo przyjazny do innych psów, wydaje mi sie ,ze ma rok moze dwa lata, po niedzieli pojade do niego z weterynarzem, to myslę, ze lepiej okresli wiek.

Szkoda mi go ,zeby siedział u mnie na budowie, zasługuje ma domek, ja go nie mogę wziąc do domu ze względu na Eksita.

http://ula040.fotosik.pl/albumy/382303.html

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiu, to tobie podrzucili tego pieska? Fajny piesek.
Ja nie pomogę bo u mnie Bej jak wiesz się zagnieździł na dobre:razz:.
Ale tzreba by Szyszkę poprosić o ogłoszenia, jest w tym mistrzynią. Zapisuje w ulubionych, będę wam kibicować!

Posted

Ja jestem z Poznania a koleżanka Ulka z flaciego forum ma go teraz na budowie tam go jakiś skubaniec przywiązał drutem do płotu a ona mieszka w Radomiu!
dzięki za zainteresowanie, moze komus się spodoba i pokocha Fuksa - tak go nazwała koleżanka.

Posted

wet, ocenił Fuksa na ok. rok został zaszczepiony i odrobaczony oraz przebadany,to zdrowy radosny i przytulaśny lgnący do ludzi piesek:loveu:
Fotki będą w sobotę jak wroci syn i Fuksa troche przytrzyma bo jest taki ruchliwy że nie można mu samemu nic zrobić chyba że w locie:lol:
Koleżanka czeka cały czas za możliwoscia pisania tutaj, nie rozumiem
dlaczego jeszcze nie może:shake:

Posted

Dzis bedą fotki Fuksa!
Fuks zgadza się z innymi pieskami a dominantom się podporządkowuje,
to piesek dla osob kochajacych ruch i spacery z domkiem gdzie pies może spożytkować swoja energię to piesek ideał!
Pokochajcie Fuksa:loveu: