bumerang Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 przekopiowane z forum flatow; Potrzebuje pomocy dla super fajnego pieska. Jacys dranie przywiazali go na drucie do ogrodzenia u mnie na budowie. Na szczescie stróż szybko zauważył i go odczepił, wiec nie zrobił sobie krzywdy.(dlatego nazwalismy go Fuks) Pies jest bardzo fajny, lgnie do ludzi, bardzo przyjazny do innych psów, wydaje mi sie ,ze ma rok moze dwa lata, po niedzieli pojade do niego z weterynarzem, to myslę, ze lepiej okresli wiek. Szkoda mi go ,zeby siedział u mnie na budowie, zasługuje ma domek, ja go nie mogę wziąc do domu ze względu na Eksita. http://ula040.fotosik.pl/albumy/382303.html Quote
bumerang Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 podnoszę biedaka! może ktoś pomoże w ogłoszeniach?? Quote
xxxx52 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 co za przeuroczy piesek :Szuka wspanialego domku!!! Quote
Agata69 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Asiu, to tobie podrzucili tego pieska? Fajny piesek. Ja nie pomogę bo u mnie Bej jak wiesz się zagnieździł na dobre:razz:. Ale tzreba by Szyszkę poprosić o ogłoszenia, jest w tym mistrzynią. Zapisuje w ulubionych, będę wam kibicować! Quote
bumerang Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Ja jestem z Poznania a koleżanka Ulka z flaciego forum ma go teraz na budowie tam go jakiś skubaniec przywiązał drutem do płotu a ona mieszka w Radomiu! dzięki za zainteresowanie, moze komus się spodoba i pokocha Fuksa - tak go nazwała koleżanka. Quote
xxxx52 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 co za sliczny arystokratyczny pies,mysle ze znajdzie wspanialych odpowiedzialnych wlascicieli. Quote
bumerang Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 dzieki Beka:loveu: poprosilam o wiecej fotek i namiary w jego sprawie, zobaczymy jak oceni go po niedzieli wet? Quote
xxxx52 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 zastanawiam sie co ta slicznosc ma z fuksika? taki przystojniak czeka na wspanialy domek!!! Quote
bumerang Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Koleżanka sie zalogowała na dogo i czaka za mozliwoscia pisania o Fuksiku wiecej oraz wstawi fotki. Będą wiadomości z pierwszej reki:lol: Quote
snuszak Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 piekny pies :) podnosze musi szybko znalezc nowy dom! Quote
bumerang Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 wet, ocenił Fuksa na ok. rok został zaszczepiony i odrobaczony oraz przebadany,to zdrowy radosny i przytulaśny lgnący do ludzi piesek:loveu: Fotki będą w sobotę jak wroci syn i Fuksa troche przytrzyma bo jest taki ruchliwy że nie można mu samemu nic zrobić chyba że w locie:lol: Koleżanka czeka cały czas za możliwoscia pisania tutaj, nie rozumiem dlaczego jeszcze nie może:shake: Quote
bumerang Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Dzis bedą fotki Fuksa! Fuks zgadza się z innymi pieskami a dominantom się podporządkowuje, to piesek dla osob kochajacych ruch i spacery z domkiem gdzie pies może spożytkować swoja energię to piesek ideał! Pokochajcie Fuksa:loveu: Quote
xxxx52 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 takiego idealnego psiaka nikt nie chce w swoim domu:crazyeye::-( www.psiakiuwandy.ovh.org Quote
bumerang Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 wszyscy zapsieni i dlatego chyba sie go ktos pozbyl przywiązując do płotu obcej posesji a własciwie budowy:shake: Quote
xxxx52 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 co za cudny pies ,ma wspaniala sylwetke,sliczne uszki:loveu:jest podobny do labradora ,ale jest o wiele ladniejszy ,jest podobny rowniez do retrwa. Jezeli ma jeszcze wspanialy charakter to IDEAL psa:loveu::loveu::loveu: www.zwierzakiuwandy.ovh.org Quote
bumerang Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Fuks ma ogłoszenie na alegratka i mojpupil, czy mogę prosić o pomoc w ogłoszeniach:placz::oops::oops: Quote
Recommended Posts