Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam welka prosbe.Czy ktos z was wzial by 2 charcikow z Lwowa do Polski? Za wszystko bedzie zaplacone.Situacja tragiczna-hodowca tych charcików zachorowala cieżko,polskie hodowcy zgodzili sie jej pomoc,no tylko trzeba przywiez ich do Polski.

Posted

aaa11222 napisał(a):
Mam welka prosbe.Czy ktos z was wzial by 2 charcikow z Lwowa do Polski? Za wszystko bedzie zaplacone.Situacja tragiczna-hodowca tych charcików zachorowala cieżko,polskie hodowcy zgodzili sie jej pomoc,no tylko trzeba przywiez ich do Polski.

Zadzwoń może pomoge,jakie to charty?Mają badania na przeciwciala?;)

Posted

ja na maila dostalam linki do katalogow ;)

a tak w ogole cardi jest tylko moj zgloszony i taki pregowany piesekkkk, myslalam ze oni wiecej swoich cardiganow zglosza ;) w oncu wystawe maja bardzo blisko

Posted

A ja mam pytanie czy wiecie ile trzeba zaplacic za psa w ich walucie ? (bylo 40 euro i nie wiem ile mam wymienic ?) .Bede pierwszy raz na Ukrainie,co mi potrzebne na granice oprocz urzedowego swiadectwa zdrowia ?
Ja myslalam,by jechac przez Tomaszow Lubelski i Lubycze Krolewska,czy ktos kto tam juz byl moglby cos pomoc ? Jak najlepiej jechac zeby granice w miare szybko i bez problemu przekroczyc ?

Posted

[quote name='Elitesse']moja Abinka w sobote CAC CACIB BOB w niedziele CAC - Champion i Grand Champion Ukrainy :multi::multi:

Gratuluję Hodowcy i Właścicielom:cool1:

Pozdrowienia dla Polskich wystawców we Lwowie:loveu:

Ola,Diana ,Andrzej -dzięki za wspaniałe towarzystwo i jeszcze raz gratuluję sukcesów;)

My też daliśmy czadu:mad:

Posted

Mam katalog z CACIBowki- nie ma zadnego irlanda, w VII grupie sa tylko 2 weimary, pointer i german wire-haired pointing (nie wiem jak to jest po polsku)
Dodam tylko ze nikt nigdzie nie spytal Nas nawet o badania na przeciwciala:lol: