Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NNL-BC napisał(a):
W kuchni na blacie, czeka czeka i doczekas sie nie moze...;):razz::roll:

O, to musimy wpaść, w dodaku macie różne "nowości" do pooglądania:cool3:

Posted

NNL-BC napisał(a):
Raczej tak. Ale w innej formie.
2 obozy:
1) tydzien: pozytywna praca z psem, skupianie, nakrecanie -> wszystko glownie pod katem frisbee

2 - 3 dni przerwy

2) tydzien: agility

Mozliwosc przyjechania na 1 albo 2 obozy, 15 max 20 osob. Cena na pewno ciut wyzsza niz w 2008, bo teraz to chyba doplacilysmy do imprezy :roll: Ale bylo warto bo bylo bardzo fajnie :multi:

Pozdrawiam
Ewa

A od kiedy będzie można się zapisywać? :grins::lol:

Posted

Ledwo się wakacje skończyły, mamy środek października - czy nie sądzicie, że to nieco za wcześnie na szczegółowe informacje?:roll: Poczekajcie - NNLki ustalą wszystko co i jak, założą temat i tam będziecie pytać. Względnie drogą mailową:cool3:
To jest temat obozu, który już się odbył :eviltong:

Posted

Guciek napisał(a):
Ledwo się wakacje skończyły, mamy środek października - czy nie sądzicie, że to nieco za wcześnie na szczegółowe informacje?:roll: Poczekajcie - NNLki ustalą wszystko co i jak, założą temat i tam będziecie pytać. Względnie drogą mailową:cool3:

Dziekuje Gucia :evil_lol:

Pozdrawiam
Ewa

Posted

Guciek napisał(a):

Po prostu wydaje mi się, że na obóz jest wielu chętnych - a ja wśród nich..:lol: - i wolę zapytać dużo za wcześnie, niż za późno...
W takim razie cierpliwie czekam ;)

• 2 months later...
Posted

Dziewczyny, nie czytałam całego wątku, ale... na 2009 też jest planowany obóz? Jaka miejscowośc? Nadal gdzieś ok. Lublina? I jakie koszta ? Czy 12letnia pańcia z ponad roczną yoreczką załapałyby sie na cuś takiego?

Posted

Vini. napisał(a):
Dziewczyny, nie czytałam całego wątku, ale... na 2009 też jest planowany obóz? Jaka miejscowośc? Nadal gdzieś ok. Lublina? I jakie koszta ? Czy 12letnia pańcia z ponad roczną yoreczką załapałyby sie na cuś takiego?

4 posty wcześniej pisałam, że jak będą SZCZEGÓŁOWE informacje na temat obozu w 2009, to NNL'ki dadzą nam znać.. ;) A to jest temat o obozie w 2008:eviltong:

NNL-BC napisał(a):

Miejsce: Stefanówka/Piaski koło Lublina (możliwość odbioru autem z dworca PKP w Lublinie)
(..)
Uczestnicy muszą być ubezpieczeni.
(..)
Każdy właściciel jest odpowiedzialny za zachowanie swojego psa i wyrządzone przez niego szkody.
(..)
Dzieci i młodzież poniżej 18 roku życia mogą wziąć udział w obozie tylko, jeśli przedstawią pisemna zgodę rodzica lub prawnego opiekuna.

Tak było w zeszłym roku - to są fragmenty wiadomości z pierwszego posta :roll: