BobowitaMW Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Ale super! Dziękuję za to, że my się również pojawiłyśmy. :loveu: :multi: (nawet nie wiedziałam, że wydaję takie "ultradźwięki", gdy biegam :evil_lol:) Quote
Asti Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 NNL-BC napisał(a):W kuchni na blacie, czeka czeka i doczekas sie nie moze...;):razz::roll: O, to musimy wpaść, w dodaku macie różne "nowości" do pooglądania:cool3: Quote
Cambel&Megi Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 NNL-BC napisał(a):Raczej tak. Ale w innej formie. 2 obozy: 1) tydzien: pozytywna praca z psem, skupianie, nakrecanie -> wszystko glownie pod katem frisbee 2 - 3 dni przerwy 2) tydzien: agility Mozliwosc przyjechania na 1 albo 2 obozy, 15 max 20 osob. Cena na pewno ciut wyzsza niz w 2008, bo teraz to chyba doplacilysmy do imprezy :roll: Ale bylo warto bo bylo bardzo fajnie :multi: Pozdrawiam Ewa A od kiedy będzie można się zapisywać? :grins::lol: Quote
Guciek Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Ledwo się wakacje skończyły, mamy środek października - czy nie sądzicie, że to nieco za wcześnie na szczegółowe informacje?:roll: Poczekajcie - NNLki ustalą wszystko co i jak, założą temat i tam będziecie pytać. Względnie drogą mailową:cool3: To jest temat obozu, który już się odbył :eviltong: Quote
NNL-BC Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Guciek napisał(a):Ledwo się wakacje skończyły, mamy środek października - czy nie sądzicie, że to nieco za wcześnie na szczegółowe informacje?:roll: Poczekajcie - NNLki ustalą wszystko co i jak, założą temat i tam będziecie pytać. Względnie drogą mailową:cool3: To jest temat obozu, który już się odbył :eviltong: Dziekuje Gucia :evil_lol: Pozdrawiam Ewa Quote
Cambel&Megi Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Guciek napisał(a):Ledwo się wakacje skończyły, mamy środek października - czy nie sądzicie, że to nieco za wcześnie na szczegółowe informacje?:roll: Poczekajcie - NNLki ustalą wszystko co i jak, założą temat i tam będziecie pytać. Względnie drogą mailową:cool3: To jest temat obozu, który już się odbył :eviltong: Po prostu wydaje mi się, że na obóz jest wielu chętnych - a ja wśród nich..:lol: - i wolę zapytać dużo za wcześnie, niż za późno... W takim razie cierpliwie czekam ;) Quote
MakeBelieve Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Dziewczyny, nie czytałam całego wątku, ale... na 2009 też jest planowany obóz? Jaka miejscowośc? Nadal gdzieś ok. Lublina? I jakie koszta ? Czy 12letnia pańcia z ponad roczną yoreczką załapałyby sie na cuś takiego? Quote
Guciek Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Vini. napisał(a):Dziewczyny, nie czytałam całego wątku, ale... na 2009 też jest planowany obóz? Jaka miejscowośc? Nadal gdzieś ok. Lublina? I jakie koszta ? Czy 12letnia pańcia z ponad roczną yoreczką załapałyby sie na cuś takiego? 4 posty wcześniej pisałam, że jak będą SZCZEGÓŁOWE informacje na temat obozu w 2009, to NNL'ki dadzą nam znać.. ;) A to jest temat o obozie w 2008:eviltong: NNL-BC napisał(a): Miejsce: Stefanówka/Piaski koło Lublina (możliwość odbioru autem z dworca PKP w Lublinie) (..) Uczestnicy muszą być ubezpieczeni. (..) Każdy właściciel jest odpowiedzialny za zachowanie swojego psa i wyrządzone przez niego szkody. (..) Dzieci i młodzież poniżej 18 roku życia mogą wziąć udział w obozie tylko, jeśli przedstawią pisemna zgodę rodzica lub prawnego opiekuna. Tak było w zeszłym roku - to są fragmenty wiadomości z pierwszego posta :roll: Quote
Recommended Posts