Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie dostałam listy, sama wymyślam. Rezultat nauczenia pewnej komendy to pies wskakujący mi na stół o wys. 1m:crazyeye::evil_lol:

Daria - ja wstawię filmiki szczeniaczkowa po powrocie z obozu Fortowego. I tak się ciesz, bo masz Gretowy zadek w tunelu:diabloti:

Posted

Asti napisał(a):
Nie dostałam listy, sama wymyślam. Rezultat nauczenia pewnej komendy to pies wskakujący mi na stół o wys. 1m:crazyeye::evil_lol:

Daria - ja wstawię filmiki szczeniaczkowa po powrocie z obozu Fortowego. I tak się ciesz, bo masz Gretowy zadek w tunelu:diabloti:

Hmmm pokombinujmy coś razem Kwiatuszku :evil_lol:

Posted

Asti napisał(a):

cos powymyslam. ale 100 to ja sama nie wymysle;D bede codziennie meczyla Ewe wiadomosciami, az Iwona ulozy te liste:evil_lol:

no ciesze sie lepszy zadek niz nic:p

Posted

no ja bym chciała, zeby to była jego siostra...:roll: :evil_lol: dziwne bybylo gdyby w czeko-lilackowym miocie- urodziłby sie red merle stwor :diabloti: :eviltong:
Ale bardzo bym chciała byc na nastepnym obozie! Zu bedzie miała 14 miesiecy. A beda jakies filmy?????? :razz: bo aj tak czekaaaammmmm... a tu... NIC :cool1:

Posted

sonia123 napisał(a):
no ja bym chciała, zeby to była jego siostra...:roll: :evil_lol: dziwne bybylo gdyby w czeko-lilackowym miocie- urodziłby sie red merle stwor :diabloti: :eviltong:
Ale bardzo bym chciała byc na nastepnym obozie! Zu bedzie miała 14 miesiecy. A beda jakies filmy?????? :razz: bo aj tak czekaaaammmmm... a tu... NIC :cool1:

A ja myślałam że Zuzu jest lilakiem , i dlatego myślałam że to siostra sraczkowatego :eviltong:

No ale to ja już wiecej myslec nie bede , bo cos mi to nie wychodzi :diabloti:

Posted

Ewka, Towje zdjęcia wstawiłam na agilitowe, a filmików nie będzie bo coś z nimi jest nie tak. Są jakieś pocięte, skaczą, ucieka głos, itp.
Aparat martwy i wysłany do serwisu więc nie wiem jak to wygląda w aparacie, ale na kompie nic z nimi nie zrobię.

• 2 months later...
Posted

Bursztynka13 napisał(a):
Jest może wiadomo czy w 2009 r. będzie ten obóz?

Raczej tak. Ale w innej formie.
2 obozy:
1) tydzien: pozytywna praca z psem, skupianie, nakrecanie -> wszystko glownie pod katem frisbee

2 - 3 dni przerwy

2) tydzien: agility

Mozliwosc przyjechania na 1 albo 2 obozy, 15 max 20 osob. Cena na pewno ciut wyzsza niz w 2008, bo teraz to chyba doplacilysmy do imprezy :roll: Ale bylo warto bo bylo bardzo fajnie :multi:

Pozdrawiam
Ewa

Posted

NNL-BC napisał(a):

Cena na pewno ciut wyzsza niz w 2008, bo teraz to chyba doplacilysmy do imprezy :roll: Ale bylo warto bo bylo bardzo fajnie :multi:

To wszystko przez tą herbatkę w proszku, która znikała w zastraszającycm tempie :evil_lol:

Posted

http://pl.youtube.com/user/Gucioolek :razz::cool1::lol:

Opisów nie robiłam, potem będą ;) Wielkie pokłony kierujcie w stronę mojej koleżanki, która udostępniła mi swój komputer żeby zrobić filmiki (na szybko łączone ;) ) i swój szybki net, aby wgrać je w jeden dzień :cool3::loveu: obie Weny mam jeszcze, ale muszę w domu przejrzeć ;)