Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja oczywiście biorę parówki. :cool3: Oprócz nich takie tam suche chrupaki no i oczywiście gnaciora ("na samotne chwile") :razz:. Możliwe, że wezmę jeszcze dropsy szynkowe. A z zabawek to krokodyla, piłkę (miękką i "piszaczkę"), jeża, węzełek i coś, czego nie umiem nazwać, powiedzmy, że jest to "sznurkosplot". :eviltong:

Dlaczego tak dużo? Otóż Kika jest dość humorzasta jeśli chodzi o zabawki. Ma parę ulubionych i w zasadzie tylko nimi się bawi. Ale niestety tylko w domu. :/ Na dworze zabawa wychodzi jej czasem. Czasem aportuje, a innym razem tylko zachowa się jak na swoją rasę przystało i "wystawi" (po swojemu) zabawkę i czeka na dalsze polecenia. :lol: Taka z niej "ciekawostka przyrodnicza". :loveu:

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to mniej wiecej już wiem co zabiore...Dropsy, smaczki z macedu i pierniczki psiowe.A miesko to chyba na miejscu kupię.Na suchą karmę to nie chce bo Guinness sie dławi nią jeszcze.
A jako gryzaka weżmiemy wołowego penisa-super sprawa na samotne chwiloe:D

Posted

mamy 3 wersje długości(tzn albo w całości jakiś metr przyjemności, albo ciete na mniejsze lub wieksze kawałki)Guinness z tym mniejszym sie męczył pare tyg.wiec dają rade dla takiego malucha.

• 2 weeks later...
Posted

witam wszystkich

ja o 4 byłam w domu
bylo zajebiście i wszyscy mieli piękne oczy

dziękuje Ewie i Iwonie za tak wspaniały obóz

esli chodzi o miejsce to super
zakochałam sie w tym miejscu jak tam wiechalam

w namiotach sie spało super(chodz w moim spalam 3noce
w sobotę nas zalało bo zle go roztawilysmy

prysznic byl niemożliwy
jak tam weszłam myslam ze kiedyś mi sie ściany zawala
ale jak na własna robotę byl na 6
kibelek byl zajebisty
zdjec robiłam dużo i filmow ale nie
moimi aparatami
musze czekać na płytę od guci i pauli

co do zawodow to byly trzy grupy
ja z Hakerem bylam w zaawansowanej i zajelismy 3miejsce na 7
na pierwszym byla Ania z Vetka
a na drugim Agata z Olyy

szczeniaki wygrali Kinga z Shaggim'
a poczatkujacych Natalia z Cafe

Posted

ja chce jakieś zdjęęęęęęciaaa...wklejcie coś, dajcie linki do filmików...Guni cieszył sie jak głupek jak wszedł do domu.Nie wiem czy sie cieszył bo był w domu czy dlatego ze był gdziekolwiek, gdzie mu nie leje na głowe i nie jest gorąco(puścił pawika w samochodzie z powodu upału)

Posted

No i zostawiliśmy ICH sam na sam.
Ja też tęsknię, a Nexiorstwo przeżywa depresję. Narazie nie bardzo udało mi się przestawić na normalny tryb dnia.

Cały obóz był fantastyczny, atmosfera super, poproszę turnus sierpniowy :lol:

Posted

hehe, moja Greta tez jakas zdziczała jest. jak weszła do domu i Salma ja wachała to na nia skakała z zębami, az sie wystraszyłam. ale miała ciezka podroz. przespała sie i na wieczornym spacerze juz razem szalały i jest wszystko po staremu. ale pies mi jakos zdziczał, po centrum chodzi i sie rozglada co to takiego te hałasy. "Pasie" mi psa na spacerach non stop, chodzi przyczajona, normlanie working sheepdog:evil_lol: