BobowitaMW Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Ja oczywiście biorę parówki. :cool3: Oprócz nich takie tam suche chrupaki no i oczywiście gnaciora ("na samotne chwile") :razz:. Możliwe, że wezmę jeszcze dropsy szynkowe. A z zabawek to krokodyla, piłkę (miękką i "piszaczkę"), jeża, węzełek i coś, czego nie umiem nazwać, powiedzmy, że jest to "sznurkosplot". :eviltong: Dlaczego tak dużo? Otóż Kika jest dość humorzasta jeśli chodzi o zabawki. Ma parę ulubionych i w zasadzie tylko nimi się bawi. Ale niestety tylko w domu. :/ Na dworze zabawa wychodzi jej czasem. Czasem aportuje, a innym razem tylko zachowa się jak na swoją rasę przystało i "wystawi" (po swojemu) zabawkę i czeka na dalsze polecenia. :lol: Taka z niej "ciekawostka przyrodnicza". :loveu: Quote
RudaPaskuda Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 to mniej wiecej już wiem co zabiore...Dropsy, smaczki z macedu i pierniczki psiowe.A miesko to chyba na miejscu kupię.Na suchą karmę to nie chce bo Guinness sie dławi nią jeszcze. A jako gryzaka weżmiemy wołowego penisa-super sprawa na samotne chwiloe:D Quote
prittstick08 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='RudaPaskuda'] A jako gryzaka weżmiemy wołowego penisa-super sprawa na samotne chwiloe:D[/quote] :grin::grin::grin::grin: przemysle to:evil_lol: Quote
RudaPaskuda Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 mamy 3 wersje długości(tzn albo w całości jakiś metr przyjemności, albo ciete na mniejsze lub wieksze kawałki)Guinness z tym mniejszym sie męczył pare tyg.wiec dają rade dla takiego malucha. Quote
NNL-BC Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Guciek napisał(a):matko kochana, boję się Was :roflt: ja bardziej... :scared: Pozdrawiam Ewa Quote
RudaPaskuda Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 spoko spoko..przecież to peniski bedą dla piesków naszych kochanych...i do gryzienia!!A o czym wy zboczuchy myślicie?:P peniski fajna sprawa bo są twarde i na długo wystarczają :D Quote
klaudia&Manta Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 A my już w domku .... (bleeeeeeeeee) :eviltong: Quote
ewka i haker Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 witam wszystkich ja o 4 byłam w domu bylo zajebiście i wszyscy mieli piękne oczy dziękuje Ewie i Iwonie za tak wspaniały obóz esli chodzi o miejsce to super zakochałam sie w tym miejscu jak tam wiechalam w namiotach sie spało super(chodz w moim spalam 3noce w sobotę nas zalało bo zle go roztawilysmy prysznic byl niemożliwy jak tam weszłam myslam ze kiedyś mi sie ściany zawala ale jak na własna robotę byl na 6 kibelek byl zajebisty zdjec robiłam dużo i filmow ale nie moimi aparatami musze czekać na płytę od guci i pauli co do zawodow to byly trzy grupy ja z Hakerem bylam w zaawansowanej i zajelismy 3miejsce na 7 na pierwszym byla Ania z Vetka a na drugim Agata z Olyy szczeniaki wygrali Kinga z Shaggim' a poczatkujacych Natalia z Cafe Quote
RudaPaskuda Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 ja chce jakieś zdjęęęęęęciaaa...wklejcie coś, dajcie linki do filmików...Guni cieszył sie jak głupek jak wszedł do domu.Nie wiem czy sie cieszył bo był w domu czy dlatego ze był gdziekolwiek, gdzie mu nie leje na głowe i nie jest gorąco(puścił pawika w samochodzie z powodu upału) Quote
ewka i haker Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 tylko jedno mam a to kinga z hakerem pierwszy raz w zyciu z nim biegla http://pl.youtube.com/watch?v=kNHFT6JRWJA Quote
Oliwia Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Tęsknie! Dziękuje za wszystko! Było wspaniale! Brak mi słów aby to wszystko opisać! <bleee> Quote
sonia123 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Wy tu zaraz forum zalejecie lzami,:evil_lol: a my czekamy an FIMY I przede wszystkim FOTY!! :cool3: Quote
Agnieszka & Figo Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 sonia123 napisał(a):a my czekamy an FIMY I przede wszystkim FOTY!! :cool3: Ja na odwrót - foty i przede wszystkim filmy :diabloti: Quote
Guciek Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 A ja dojechałam jakąś godzinę temu do domu <bleeeee> :placz: Quote
Asti Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 No i zostawiliśmy ICH sam na sam. Ja też tęsknię, a Nexiorstwo przeżywa depresję. Narazie nie bardzo udało mi się przestawić na normalny tryb dnia. Cały obóz był fantastyczny, atmosfera super, poproszę turnus sierpniowy :lol: Quote
prittstick08 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 hehe, moja Greta tez jakas zdziczała jest. jak weszła do domu i Salma ja wachała to na nia skakała z zębami, az sie wystraszyłam. ale miała ciezka podroz. przespała sie i na wieczornym spacerze juz razem szalały i jest wszystko po staremu. ale pies mi jakos zdziczał, po centrum chodzi i sie rozglada co to takiego te hałasy. "Pasie" mi psa na spacerach non stop, chodzi przyczajona, normlanie working sheepdog:evil_lol: Quote
Recommended Posts