RudaPaskuda Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 hi hi wyprawa pociagiem tyle godzin dla szczeka to bedzie wyzwanie:)Taka WIEEEELKA przygoda :D Ale w samochodzie pewnie było by bardziej komfortowo i można by było n asiusiu sie zatrzymać :) Jak ktoś jedzie z wro to jestem chetna(ja+pies) Quote
Inkaa Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 My będziemy jechać z Łodzi, więc mamy mniej kilometrów do Lublina anieżeli z Wrocławia. :lol: Chyba jedna z moich znajomych wybiera się na obóz z Wrocławia, ale nie jestem pewna. Dopytam się. Ech, po podliczeniu bagaży wydaje mi się, że musimy kupić samochód typu Combi. :diabloti: Ale mam nadzieje, że w normalnym też się zmieszcze (ja + pies + klatka + namiot + śpiwór + inne mniejsze torby + kierowca (tata):lol:) Quote
Guciek Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Dasz rade, na obozy IPOwe jeździliśmy polonezem :lol: :lol: :lol: Klatka rozmiar DOG V i te sprawy, niekiedy nocleg pod namiotem ;) Teraz mamy kombi (i przyczepke sama nie wiem po co :diabloti:) i jest cud miód ;) Quote
RudaPaskuda Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 ja się postaram skompresować do granic możliwości:)2 komplety ciuchów i spanie pod gołym niebem :D:D:D Quote
Monieq Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 My jedziemy z Wrocławia ;) Jest samochód, nawet combi, tylko kierowcy brakuje ]:-> Quote
RudaPaskuda Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 ja prawko mam,ale nie jeżdiłam prawie wcale od jego zdania a to było...jakieś 3 lata temu :) Quote
Bonni Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Jak dobrze być małym nieporadnym pisklakiem wiezionym w tą i w drugą stronę samochodem. A żeby tego było malo to transitem (fort taki 9 osobowy) więc ja się ograniczać nie musze :diabloti: Pogadam z rodzicami ale jeżeli ktoś z wawy jedzie to może (mówie moze bo mój pies jest dziwny a mój tata zmienny) będziemy mogli zabrać :razz: Ahh już się nie moge doczekać nawet mam już korki do biegania :evil_lol::loveu: (sory truchtania xD) Quote
Bonni Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 No właśnie zauważyłam jak teraz patrzyłam w moje posty :P Quote
BobowitaMW Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Takie małe pytanko: czy pieniążki ode mnie już doszły? Pytałam na agilitowym, ale odpowiedzi brak. :/ Dodam jeszcze, że "papierek" tata wysłał, ale poczta strajkuje, więc będą opóźnienia. Quote
Guciek Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Już to pisałam - takie sprawy załatwia się na mail:roll: Nie każdy musi codziennie czytać wszystkie fora.... Quote
BobowitaMW Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Nie pomyślałam. :oops: Obiecuję, że się poprawię i więcej tak robić nie będę. ;) Quote
RudaPaskuda Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 i jak tam przygotowania?ja sie nie mogę doczekać a jeszcze góra egzaminów przde mną:) Quote
ewka i haker Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 a jakie masz egzaminy ja wczoraj zamowilam korki:D Quote
Inkaa Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 RudaPaskuda napisał(a):i jak tam przygotowania? Obóz już za 3 tygodnie, jak ten czas szybko leci. :lol: Ja już zaczęłam się przygotowywać - klatkę już zamówiłam, nowe frisbee Competition też. Quote
ewka i haker Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 mi klatka dojedzie korki mam musze miec nowe frisbee i to jawzy..(ta cena:roll:) kupic pol kilo smakolykow jakis materac nowa obroze Quote
BobowitaMW Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 RudaPaskuda napisał(a):i jak tam przygotowania? Super. :cool3: Klateczkę mamy od marca. Kika ją bardzo lubi, bo to skarbnica smaczków. :evil_lol: Boję się tylko zacząć zamykać... Muszę się przełamać bo czas nagli! Kiś wchodzi do klatki na komendę, zostaje jak wychodzę z pokoju, gdy po czasie wracam grzecznie czeka na "klik", wychodzi na "okej"/"możesz wyjść"/"idziemy" itp. Tylko jeszcze jej nie zamykałam... Smaczki kupuję ciągle - tylko jednocześnie cięgle się kończą. :lol: Ale paróweczki kupimy dopiero w lipcu - przecież nie wezmę jakiś "śmierdziuchów". :eviltong: Już nie mogę się doczekać! :loveu: Quote
RudaPaskuda Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 egzaminów cała masa...a ostatni 1.07 wiec na przygotowanie bedzie mało czasu;/ Korków jeszcze nie mam, ale nie wiem czy z takim puppyszonem bede osiagać takie predkości :D Quote
ewka i haker Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 a jakiego masz psa tak wogle bo cie nie kojarze Quote
ewka i haker Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Asti']Guiness :) Z miotu Opal x Grey :) nie moge znalesc tego miotu:roll: tylko z Opal ten http://www.bordercollie.pl/index.php?mode=nowe_szczeniaki&strona=miot&id=26 Agata ktory to miot?? Quote
BBH Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 http://www.bordercollie.pl/index.php?mode=nowe_szczeniaki&strona=miot&id=36 ;) Quote
ewka i haker Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='BBH']http://www.bordercollie.pl/index.php?mode=nowe_szczeniaki&strona=miot&id=36 ;) ale ja ciemnota:evil_lol: najświeższy miot a ja nie widzę:evil_lol: a ktory to z tych psiakow?? Quote
Recommended Posts