Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hi hi
wyprawa pociagiem tyle godzin dla szczeka to bedzie wyzwanie:)Taka WIEEEELKA przygoda :D
Ale w samochodzie pewnie było by bardziej komfortowo i można by było n asiusiu sie zatrzymać :)
Jak ktoś jedzie z wro to jestem chetna(ja+pies)

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My będziemy jechać z Łodzi, więc mamy mniej kilometrów do Lublina anieżeli z Wrocławia. :lol:
Chyba jedna z moich znajomych wybiera się na obóz z Wrocławia, ale nie jestem pewna. Dopytam się.

Ech, po podliczeniu bagaży wydaje mi się, że musimy kupić samochód typu Combi. :diabloti:
Ale mam nadzieje, że w normalnym też się zmieszcze (ja + pies + klatka + namiot + śpiwór + inne mniejsze torby + kierowca (tata):lol:)

Posted

Dasz rade, na obozy IPOwe jeździliśmy polonezem :lol: :lol: :lol: Klatka rozmiar DOG V i te sprawy, niekiedy nocleg pod namiotem ;)
Teraz mamy kombi (i przyczepke sama nie wiem po co :diabloti:) i jest cud miód ;)

Posted

Jak dobrze być małym nieporadnym pisklakiem wiezionym w tą i w drugą stronę samochodem. A żeby tego było malo to transitem (fort taki 9 osobowy) więc ja się ograniczać nie musze :diabloti:

Pogadam z rodzicami ale jeżeli ktoś z wawy jedzie to może (mówie moze bo mój pies jest dziwny a mój tata zmienny) będziemy mogli zabrać :razz:

Ahh już się nie moge doczekać nawet mam już korki do biegania :evil_lol::loveu:

(sory truchtania xD)

Posted

Takie małe pytanko: czy pieniążki ode mnie już doszły?
Pytałam na agilitowym, ale odpowiedzi brak. :/

Dodam jeszcze, że "papierek" tata wysłał, ale poczta strajkuje, więc będą opóźnienia.

Posted

RudaPaskuda napisał(a):
i jak tam przygotowania?

Obóz już za 3 tygodnie, jak ten czas szybko leci. :lol:
Ja już zaczęłam się przygotowywać - klatkę już zamówiłam, nowe frisbee Competition też.

Posted

RudaPaskuda napisał(a):
i jak tam przygotowania?

Super. :cool3: Klateczkę mamy od marca. Kika ją bardzo lubi, bo to skarbnica smaczków. :evil_lol: Boję się tylko zacząć zamykać... Muszę się przełamać bo czas nagli! Kiś wchodzi do klatki na komendę, zostaje jak wychodzę z pokoju, gdy po czasie wracam grzecznie czeka na "klik", wychodzi na "okej"/"możesz wyjść"/"idziemy" itp. Tylko jeszcze jej nie zamykałam...

Smaczki kupuję ciągle - tylko jednocześnie cięgle się kończą. :lol: Ale paróweczki kupimy dopiero w lipcu - przecież nie wezmę jakiś "śmierdziuchów". :eviltong:

Już nie mogę się doczekać! :loveu: