NNL-BC Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Klub Need4Speed serdecznie zaprasza na: Obóz Agility dla początkujących i srednio-zaawansowanych Data: 03.07 – 11.07.2008 Miejsce: Stefanówka/Piaski koło Lublina (możliwość odbioru autem z dworca PKP w Lublinie) Zakwaterowanie: pod własnym namiotem, dostęp do bieżącej wody 24h, dostęp do łazienki i kuchni, możliwość zrobienia prania Maxymalnie 20 osób podzielonych na 3 grupy (początkujący, sredniozaawansowani, szczeniaczkowo) Wyżywienie: śniadanie, obiadokolacja Cena: 500zl Prowadzący: Ewa Lukasik, Iwona Golab, gościnnie Ela Urbanska 03.07 – przyjazd około południa, wieczorem przy ognisku – teoria – podstawy pracy z psem + zasady treningu 04.07 – rano – podział na grupy, trening 05-10.07 – treningi 11.07 – zawody obozowe + zakończenie Przykładowy podział dnia: 7.00 - pobudka 7.30 - 9.00 - trening sredniozaawansowani 9.00 - śniadanie 10.00 - 10.45 - trening szczeniaki 11.00 - 12.30 - trening początkujący 13.00 - 15.30 - przerwa 15.30 - 17.00 - trening sredniozaawansowani 17.00 - 18.30 - trening początkujący 18.30 - 19.30 - trening szczeniaki 20.00 - obiadokolacja 23.00 - cisza nocna Każdego dnia zajęcia teoretyczne, przykładowe tematy: - podstawy treningu z psem, motywacja, jak stworzyć dobry team przewodnik + pies - agility & kliker - cs’y czyli calming signals - różne sposoby uczenia stref i slalomu - planowanie treningów - tricki i sztuczki przygotowujące psa do agility - rozwijanie świadomości ciała u psa - prawidłowa rozgrzewka, streching i cooling down po treningu - kontuzje: jak rozpoznać i jak zapobiegać - agility bez przeszkód, czyli co można ćwiczyć bez toru - praca ze szczeniakiem Dla chętnych, w przerwach – FRISBEE ;-) Przyjmowanie zapisów od 01.03.2008 Zadatek 250zl do wpłacenia najpóźniej do 15 kwietnia. W razie rezygnacji zadatek nie zostanie zwrócony. Reszta kwoty do wpłacenia najpóźniej do 31 maja. W przypadku rezygnacji po 31 maja oplata za obóz nie ulega zwrotowi. Kontakt: ewabajka45@wp.pl lub 693 212221 lub 081 5848301 Wszystkie psy muszą mieć klatki, jest możliwość pożyczenia kilku klatek na miejscu. Prosimy o wcześniejszą rezerwacje! Nie tolerujemy kolczatek na naszym obozie! Ani łańcuszków zaciskowych na treningach. Każdy uczestnik przywozi karmę dla swojego psa i spora ilość smakołyków. Wszystkie psy muszą być odrobaczone, zaszczepione przeciwko wszystkim chorobom i zabezpieczone przeciw pchłom i kleszczom. Obowiązkowe książeczki zdrowia! Uczestnicy muszą być ubezpieczeni. Na terenie obozu sprzątamy po psach. Każdy właściciel jest odpowiedzialny za zachowanie swojego psa i wyrządzone przez niego szkody. Obowiązkowa wplata kaucji 100zl pierwszego dnia obozu. Kaucja zostanie zwrócona po zakończeniu obozu. Dzieci i młodzież poniżej 18 roku życia mogą wziąć udział w obozie tylko, jeśli przedstawią pisemna zgodę rodzica lub prawnego opiekuna. Impresje Stefanowki: [SIZE=3] ZAPRASZAMY !!! Quote
aangelaa95 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Ooooo ;-) Fajny obóż ;-) Chyba sobie pojedziemy ;-) Uczestnicy muszą być ubezpieczeni. NNL BC co to znaczy? Quote
snikops Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 NNL- Never Never Land nazwa hodowli a BC- to Border Collie :) Hodowla borderków :) Ja chętnie wybiorę się z moją podopieczną :) Mam wpłacić zaliczkę na konto? Czy jak jest z rezerwacją? Quote
Asti Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Bedzix - Angeli chodziło o co chodzi z ubezpieczeniem :lol: (ja z zeszłym roku na obozie Fortowym miałam to ubezpieczenie z pracy rodziców, z tego, co pamiętam). Bedzix - a Ty masz jakąś nową podopieczną? Myślałam, że masz Dropsa! My się zastanawiamy. Nex donośnym głosem woła, że chce jechać ;) Quote
snikops Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Aha :) to już wiem o co chodzi :) Mam sunię 3 miesięczną. Jest to owczarkowata mieszanka. Będzie sporym pieskiem :) I dobrze, że chce :p Wybiega się.. Nauczy się nowych rzeczy i spędzi mile czas :) Quote
aangelaa95 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 BEDZIX nie o to m chodzi! ;-) Tylko o to ubezpieczenie, le juz wszystko wiem ;] Quote
Russelka Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Słuchajcie, sa jeszcze miejsca? I inna sprawa- jeśli suce wypadnie cieczka? Jeszcze coś- moja sunia nie jest najukochańszą przytulanką, ma humory- czy takie psy także mogą uczestniczyć w obozie? Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 My się zastanawiamy. Nex donośnym głosem woła, że chce jechać ;-) I racje ma dziewucha! :cool3: Quote
olifka Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Paskuda_Bandzior napisał(a):I racje ma dziewucha! :cool3: Paula a ty gdzie jedziesz? :) Quote
ewka i haker Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 my juz zgloszeni:multi::multi::multi: oby tylko moja mama sie nie rozmyslila Quote
BobowitaMW Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 My też jedziemy! :multi: Tylko jeszcze musimy się zgłosić ;) . No i klatkę kupić. :eviltong: Quote
Caffe Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 No, no, jeśli są jeszcze miejsca, to chyba się zabierzemy. O ile są wolne miejsca i o ile przyjmujecie tez psy, które bywają humorzaste. ;) Quote
Caffe Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Sory za ppp. Mam pytanie odnośnie tego łańcuszka zaciskowego- łańcuszek półzaciskowy też jest zakazany? I pozwalacie psom biegac po torze w obroży/szelkach? Quote
Russelka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Formularz wysłany :) Dzięki tym, którzy mnie tu zwabili :razz: Quote
klaudia&Manta Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Caffe napisał(a):Sory za ppp. Mam pytanie odnośnie tego łańcuszka zaciskowego- łańcuszek półzaciskowy też jest zakazany? I pozwalacie psom biegac po torze w obroży/szelkach? Myślę że tak :razz: Chodzi o to aby psiak miał pełen komfort na łańcuszku nawet półzaciskowym zvbytnio go nie ma :lol: Ja mam poł zaciskowego Rogz , wiec jak do tego czasu nie bedziemy wymieniac obrozy, to bedzie trzeba kupic jakas zwykla;-) Ale jeszcze dużżżżżżżżoooooo czasu :cool3: Quote
Agnieszka & Figo Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Ja namawiam rodziców. może pojadę :p Quote
aangelaa95 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 FIGO_94 to namawiam namawiaj ;-) Bo niedługo miejsc zostało :lol: My jedziemy, Klaudia&Manta Paskuda_Bandzior Kara, Julix może ;-) Dawid ;-) Ale bedzie dobrze, mam nadzieje ze Ewa pozwoli mi pomoziac BORDERA OPAL :D On jest super :-) Quote
Nanami Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Kolejne dwa miejsca mniej (dwóch ludziów i dwa psy) :diabloti: Quote
aangelaa95 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Ewka nie mam pojecia.... Według mnie mniej niż 10 ;-) Quote
Recommended Posts