Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

po wizycie w Zwiazku nic nowego do sprawy nie weszło.Poza tym ze nie jest z Wrocłąwia..I że niby jest za gruba chociaz ja dalej w to nie wierzę.Ma 49cm i waży 18 kg...Wg tej pani powinna ważyc 12...Jak dla mnie szpice to ie charty i ich pierwotność ujawnia sie też w duzej izolacji skórnej.I ta skóra nigdy nie bedzie taka cieniuka jak chociazby u owczarków czy jakiś własnie chartów.A z wzorców i po zdjeciach to zaden elk nie miał bardzo podkasanego brzucha...Jakoś jestem trochę zniesmaczona wizytą...NIe wiem..Może to brak kawy ...

Posted

Yada daje czadu:D Słucha się coraz bardziej i na moje nieszczęście sie chyba za bardzo przywiazała..;/ Jak chciałąm ja zostawić u kolezanki na swieta to niestety tak darła pyska jak wyszłam, ze nie dało rady.Bo nie mogłam zostawic szczekajacego psa(nigdy wcześniej Yoda nie szczekałą)
W pracy sie słucha bardziej chyba niż Mocka.Dzisiaj była krótka przejażdzka na rowerku i dałą radę.Jestem z niej dumna.

Posted

:) fajnie.
Ale mam nadzieje, ze juz bardziej jej w sobie nie rozkochasz hihi
Chyba ze jeden sportowiec plus jeden pierwotniak plus Mocka na chacie by Ci odpowiadaly ;)

Posted

czekam na odpowiedz z jednego oddziału jeszcze(ten z "B" na końcu) Powoli mne to zaczyna męczyć...I podejscie tych pań ze związku...Ocenili Yode ze jest b.gruba a to g..prawda.

Czekam teraz az Gosia się odezwie bo na razie cisza.Pewnie na poczatku kwietnia Yoda pojdzie na sterylkę.
Wczoraj zrobiła ze mną kolejną traskę rowerową(do pracy)i dała radę.

Posted

Nowy domek sie nie odezwał.Wiec poszukiwania dalej trwają.Sprawa jest o tyle pilna ze do drugiego weekendu kwietnia Yoda może u mnie zostać...Mam nadzieje ze bedzie już po sterylce i po ściagnieciu szwów.

Posted

to wrzucam szbko na BS, tak?

a co jesli do tego czasu nikt sie nie znajdzie? Masz jakis plan awaryjny?

Potrzebuje tylko kilka zdan o suni i kontakt do Ciebie. Sorrki ale nie mam teraz czasu przykopywac calego watku w poszukiwaniu najistotniejszych informacji

Posted

w piątek idziemy się wyciać tzn czeką ją sterylka :D
Dzisiaj był jeden człowiek w pracy i sie strasznie napalił na elkhunda dla kolegi, bo tamten już ma jedną elkhundkę i inne mysliwskie bo sam jest myśliwym.W sumie pięknie ładnie, ale przystopowały mnie dwie sprawy.Po pierwsze, ze ogolnie byli przeciwko sterylizacji(ze szkoda bo niespotykana w Polsce rasa i ze już nei ma hodowli) a po drugie po wywiadzie środowiskowym, tamte psy traktowane są na równi z bronią(tak w skrócie) Czyli tamten domek odpada....

Posted

Nie ma niczego...Mial ktoś dać ja na bezdomne szpice..Może poprosze kogoś o allegro?? :) Ja nei umiem sie takimi rzeczami posługiwać...

Yoda do psów jest różna.Jedne się jej na wstrepie nie podobają,inne olewa, a jeszcze inne sie jej na poczatku nie podobają, a potem jest OK

Posted

Mogę zrobić allegro i cały pakiet ale potrzebuje jak najlepszego opisu dobrego teksty i Twoich namiarów słowem-gotowca:oops:

Wybaczcie że chce gotowca ale raz że nie mam kiedy napisać tekstu ogłoszenia 2 Ty psa znasz najlepiej, 3 nie potrafię pisać chwytliwe :evil_lol: