RudaPaskuda Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Jak na razie to wychodzi z niej typowy szczurołap:D Dzieci kocha-chyba sie wychowywała z takimi :) Boi sie wsiadać panicznie do samochodów i innych środków transport,ale jazdę znosi juz spokojnie. Na sekcje pojde może dopiero poświetach bo zrobiła się jakoś bardzo atrakcyjna dla samców i nie chce robić w zwiazku zamieszania.A powinnam sie wcześniej umówić?? Quote
LALUNA Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 RudaPaskuda napisał(a): Na sekcje pojde może dopiero poświetach bo zrobiła się jakoś bardzo atrakcyjna dla samców i nie chce robić w zwiazku zamieszania.A powinnam sie wcześniej umówić?? Przeciez w zwiazku nie trzymaja psów. Mozesz isc przed swietami. Podejdz do sekretarki Beaty ona zna sprawe suni i powiedz po co przyszłas. Ona tatuuje szczeniaki wiec moze lepiej rozpozna tatuaz. A przy okazji popros ze chcesz wywiesic ogłoszenie o niej. Quote
Polarna Legenda Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 RudaPaskuda napisał(a):Jak na razie to wychodzi z niej typowy szczurołap:D Dzieci kocha-chyba sie wychowywała z takimi :) Boi sie wsiadać panicznie do samochodów i innych środków transport,ale jazdę znosi juz spokojnie. Na sekcje pojde może dopiero poświetach bo zrobiła się jakoś bardzo atrakcyjna dla samców i nie chce robić w zwiazku zamieszania.A powinnam sie wcześniej umówić?? Zrobiła sie atrakcyjna dla samców??Czyli ze sterylki narazie nici?? Quote
RudaPaskuda Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 ogolnie jakaś kicha jest...Przyszła w cieczce do mnie;z jej powodu, oraz tego zeby ją wysterylizować na miejscu dostaje hormony przerywające cieczkę, ale są o kant d..rozbił.Pierwszy i ostatni raz przerywam suce cieczkę bo jak widać to nie mam sensu.Sterylka pewnie poswietach bedzie,ale terminu jeszcze nie ustaliłam. Wiem ze w zwiazku nie przechowuje sie psów, ale zgłaszają sie takowe na przeglady itp.Prawdopodobnie czwartek przed świetami mam wolne,wiec może rzeczywiście się wybiorę...Nowa wersja tatuażu to taka ze na końcu to nie P ale coś innego..E,albo B Quote
RudaPaskuda Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 czy ktoś ma jakiś ładny teks na ogłoszenie dla Yody do ZKwP? :) Quote
RudaPaskuda Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Jest szansa na super domek dla Yody u osoby zafascynowanej rasami pierotnymi(tzw pierwotniakami :) ), która ma juz szpica wilczego(czy wilczastego-nigdy nie wiem) i mieszkała by w domku :). Wiecej info jak bede rozmawiac z tą dziewczyną osobiście bo narazie to przez osobę trzecią(której bardzo dziękuję za zaangażowanie) Quote
Jona Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Potwierdzam, ze jest osoba zainteresowana. Mi pozostaje trzymac mocno kciuki ;) Quote
RudaPaskuda Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 A to Ty Jona jestes :D Gosia dzwoniła do mnie i sie spotkamy juz po świetach :D Quote
masienka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Widze, ze suni jeszcze na bezdomnych szpicach nie ma. Oglaszac czy czekac co z domkiem wyniknie? :) Quote
RudaPaskuda Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 czekać:)Ale ktoś miał ją dać na szpice wcześniej.Tzn ja zrozumiałam, ze już ja dał..to wiec nie wiem Yoda to przytulaśna foka,zaczeła lepiej wstawać na ten tył wiec to może wynik był po pierwsze cieczki a po drugie spadkiem kondycji po schronisku :) Na razie z RTG sie wstrzymam Quote
masienka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 na portalu www.bezdomneszpice.pl jej nie ma. Dawac czy sie wstrzymac? Quote
Barbelka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Trzymam mocno kciuki za domem. Z Wilczym szpicem powinno jej byc w sam ras bo maja podobne charaktery. Quote
RudaPaskuda Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 masienka-wstrzymaj sie jeszcze:D Ja wierze ze tu się udabo baaaardzo tego chce..Bo nie pojdzie do byle kogo..:D Quote
ElzaMilicz Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Ja tu pracowałam nad tymczasem, ale widzę , że nie będzie potrzebny. Jak to miło.:-):-):-) Quote
Rybka_39 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Mam nadzieje ze juz niedlugo zawita w nowym domku!:multi: Quote
RudaPaskuda Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Oby, oby... Dzisiaj przeszła test bojowy i z żalem i przykrością musiałam ja zostawić na baardzo długo samą w domu(ok 11 godzin).Wiem jestem potworem, ale nie miałam wyjscia.I sie okazało ze po pierwsze nie nabrudziła, po drugie nie zjadła mojego psa i ogolnie niczego nie zniszczyła w domu.Nawet klatka ze szczurem była nie ruszona.Pies się ożywia po przyjściu moim i wtedy zaczyna jeść i interesować sie gryzoniem :) Quote
RudaPaskuda Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 do ktorej jest czynny zwiazek w czwartek?? Quote
Rybka_39 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Czyli suńka nie taki diabeł straszny jak ją schron pisał:diabloti: Quote
LALUNA Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='RudaPaskuda']do ktorej jest czynny zwiazek w czwartek?? Od 15 do 20 http://www.zkwp-wroclaw.org.pl/start_frames.htm ale lepiej przyjsc około godz.19 wtedy jest sekcja pierwotnych. Quote
RudaPaskuda Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Tylko mogę się nie wyrobić na 19,dlatego pytam(po o 18 kończe prace, zanim dojadę do domu i z powrotem...-jakoś sie postaram ) Quote
LALUNA Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 RudaPaskuda napisał(a):Tylko mogę się nie wyrobić na 19,dlatego pytam(po o 18 kończe prace, zanim dojadę do domu i z powrotem...-jakoś sie postaram ) BYłas? :razz: Quote
lothia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 ja ją dałam na szpice ale dogomaniackie,usunać ją? Quote
Recommended Posts