Różyczka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 panienkabubu napisał(a): Czy to ten dobek wygrał BOG II? Tak ;).Idzie jak burza. Miło oglądać dobermana na podium:multi::multi::multi: Quote
panienkabubu Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Różyczka napisał(a):Tak ;).Idzie jak burza. Miło oglądać dobermana na podium:multi::multi::multi: Na... prawie podium :evil_lol: Coś ostatnio wszystkie oddziały nie mają prawdziwego podium, tylko same numerki :( Quote
zula Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Ma ktoś może jakieś fotki z BISa szczeniąt i BOG VIII? Głównie zależy mi na moich dwóch czarnych cocker spanielkach angielskich ;) Quote
aga616 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 a czy ktoś może wie co wzięło rasę w goldenach??? Quote
CarmelChoco Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Bardzo wszystkim gratuluje!:Dog_run: :) Śliczne fotki! Quote
McDzik Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='Iss']bardzo proszę o jakieś fotki labowe :) Iss ja mam tylko taka z finałów tego co wziął rase-> grupe 8 :) Quote
Pencia Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Bardzo proszę o finały V gr :lol: 1 2 3 pomeranian CHAR'S RISKY BUSINESS nie zdążyłam dwóch pierwszych zapisać,bardzo proszę. Quote
panienkabubu Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 [quote name='Pencia']Bardzo proszę o finały V gr :lol: 1 2 3 pomeranian CHAR'S RISKY BUSINESS nie zdążyłam dwóch pierwszych zapisać,bardzo proszę. 1. SH - Mł. Ch. Pl., Zw. S., Zw. Sabac, Zw. Kl. Nordic Blue (FCI) BRILLIANT SHOOTING STAR, wł. Agnieszka Skowronek-Gil. 2. Akita Amerykańska – HIRO z Miasta na Soli, wł. Urszula Messing. Ten Chow Chow - :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
panienkabubu Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Proszę link do artykułu z wszystkimi wynikami :) http://artykuly.animalia.pl/artykuly.php?id=434 Quote
Błyskotka Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='panienkabubu'] Ten Chow Chow - :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Możesz napisać coś więcej :cool3::lol: ? Quote
Błyskotka Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 agnethka napisał(a):bardzo pozytywne ;) Acha :p. Widać że to bardzo młody psiak i chyba wiem z jakiej hodowli pochodzi jeśli jest rodowodowy. Quote
panienkabubu Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Błyskotka napisał(a):Możesz napisać coś więcej :cool3::lol: ? Owszem, mogę. Właściciele szczotę do ręki powinni wziąć :crazyeye: Quote
Błyskotka Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 panienkabubu napisał(a):Owszem, mogę. Właściciele szczotę do ręki powinni wziąć :crazyeye: Ja bardziej zwróciłam uwagę na budowę anatomiczną :cool3:. Quote
panienkabubu Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Błyskotka napisał(a):Ja bardziej zwróciłam uwagę na budowę anatomiczną :cool3:. No tak :evil_lol: To Twoja rasa :evil_lol: Ja bym wyczesała ten nadmierny podszerstek :evil_lol: Błyskotka - czy to prawda, że są krótkowłose chow-chowy? Quote
CarmelChoco Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 O mamusiu,ale CHOW:lol: Nic tylko szczota w łapkę i wyczesać ten nieszczęsny podszerstek.Taki upał niemiłosierny,a psiak tylko się męczy niepotrzebnie.Co do budowy anatomicznej to khy...dość specyficzna:evil_lol: Zgadzam się z Błyskotką.To jest bardzo młody chow.JAk dorośnie to może sie bardziej unormuje...albo i nie:eviltong: PanienkoBubu są krótkowłose chowki. Quote
CarmelChoco Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 A proszę bardzo:) w wersji black http://www.netchows.com/champions/Detailed/662.shtml w wersji rot http://www.netchows.com/champions/Detailed/632.shtml Quote
CarmelChoco Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Wyglądają jakby naciągneli im na szkielecik welur:lol: Dotykowo-bardzo przyjemne,jednak ja wolę wersję zakłaczone:loveu: Quote
karolka Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Wizę że ufociłaś sharpka z mojej hodowli, mogę prosić więcej zdjęć marszczuszków. Quote
Recommended Posts