Śnieżynka Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 a wyniki 9 grupy masz panienkabubu ?? i bis szczeniąt i Bis ?? Quote
panienkabubu Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Jasne, że mam :) BIS Szczeniąt: 1. Pudel Miniatura Czarny - MR. PONTIUS od Lalanki 2. Cocker Spaniel Angielski - CARRMEN Royal Antidotum 3. POPRAWKA: Akita Amerykańska - VAX Nocne Życzenie (dzięki bety :loveu: ) BIS: 1. Chart Polski - URZEKAJĄCA URODA Full Speed 2. Dobermann - DASTIN z Padoku 3. Pudel Toy - Salina Western BARBIE Quote
panienkabubu Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Aha, grupa IX: 1. Pudel Toy - Salina Western BARBIE 2. Mops - MARIKA Pomarszczony Czar 3. Shih-Tzu - VENI VIDI VICI Quote
Musiałek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 a czy moge prosic o BOG I i sędziego ?? dzieki :) Quote
panienkabubu Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 BOG I: 1. Owczarek Podhalański - NISZA Nutrena 2. PON - SZANSA NA SUKCES Kontekst 3. Owczarek Australijski - Watermark AMERICAN DREAM (właścicielka z Finlandii) sędzia wg katalogu Grzegorz Robak i chyba rzeczywiście on wybierał. Quote
panienkabubu Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [quote name='Śnieżynka']a Juniory ?? :D 1. Chart Polski (ten który zgarnął BIS'a) 2. Czarny Terrier - ARGUS ELECTRA CONTESSA (ona też miała BOB'a, bo była na II grupie) 3. Cziłała długowłosa (mam wpisany nr 411, ale to cocker spaniel, więc też muszę dotrzeć co to za jedna) OK już wiem - 471 - czyli BELLE ANGEL Andrax Gold Quote
massima Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Super, dzięki wielkie :) To się Dastuś pokazał :razz: Quote
panienkabubu Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 moon_light napisał(a):a foteczkę z BOG 2 masz ? :lol: Nie mam :cool3: Za to wyniki mam :cool3: Dogów nie było :cool3: Quote
moon_light Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='panienkabubu']Nie mam :cool3: Za to wyniki mam :cool3: Dogów nie było :cool3: bo na całą wystawe zgłosiły się tylko.......3 :evil_lol: daj plz wyniki:) dobre i to :) Quote
McDzik Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 katik napisał(a):Czy ja pierwsza wróciłam z wystawy? :roll: :lol: Wprawdzie wolałabym zostać dłużej na wystawie, ale zaraz musze wyjść do pracy :( Wystawa bardzo fajna, troche ciasno, ale ringi duże. Pogoda ładna, a zakopianką nawet nie jechało się najgorzej. Fotki wstawię dopiero jutro. Magia doskonała, lokata I, Zw Mł., najlepszy junior w rasie. Nie udało mi się nikogo spotkać, jedynie Panienkebubu widziałam z daleka i Magia skumplowała się z Arnim. :) Niestety po czasie zorientowałam się, ze to była Mcdzik. :oops: Jaa? Może koleżanka, bo kilka razy chodziła z nim wokół wystawy. A jesli ja, to też przeoczyłam :placz::placz::placz: ---- A Arnulek ładnie :) V1, Zw.Mł, BOB JUNIOR, BOB :) Quote
Coffee&Nera Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Ja poprosze o stawke malamutow i jesli mozna BOG V ;) Quote
APPALACHIAN Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 PSY klasa młodzieży I ZW MŁ REMEMBERED COCHISE Illa Kuvianartok Al Quantarah EL LADO OSCURO DE LA LUNA x Kotzebue's Kringmark FANTASMAGORIA II dosk CHOGUN z Klanu Wydry MAVERICK Alakanuk Anuri x SHAKIRA Wioska Inuitów klasa pośrednia I CWC JANUARY SNOW Appalachian BUFFALO BILL Inditarod x FAIR PLAY Appalachian klasa championów I CWC NDPwR MANOOK Matanuska Tanana YUPIK UNKAS x ALFA z Zakopiańskiego Domu SUKI klasa młodzieży I ZW MŁ NJwR BOB ROYAL BEAUTY Illa Kuvianartok Al Quantarah EL LADO OSCURO DE LA LUNA x Kotzebue's Kringmark FANTASMAGORIA II dosk ICE IN THE HAIR Appalachian EDGE OF SHADOW Inditarod x BLOSSOM HILL Appalachian Jakies male zamieszanie z kartami ocen bylo. Suka w mlodziezy ma wpisane w karcie NDPwR BOB, a pies z kl. championow chyba ZW ML. Cos tam sie w kazdym razie namieszalo. Quote
Coffee&Nera Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Jak widac nie tylko w innych rasach zamieszanie bylo. A jak na BOG'ach wyszlo malamutkowi ;)? Quote
bety Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='panienkabubu']Jasne, że mam :) BIS Szczeniąt: 1. Pudel Miniatura Czarny - MR. PONTIUS od Lalanki 2. Cocker Spaniel Angielski - CARRMEN Royal Antidotum 3. Akita Amerykańska - MI AKASHA Yeti Yeti MI AKASHA Yeti Yeti - to nie jest Akita Amerykańska tylko Japońska i to nie ten pies stanął na BIS Szczeniąt tylko VAX Nocne Życzenie (czyli Akita Am.) Pzdr Quote
panienkabubu Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [quote name='moon_light']bo na całą wystawe zgłosiły się tylko.......3 :evil_lol: daj plz wyniki:) dobre i to :) BOG II 1. Doberman (ten co na BIS) 2. Dog De bordeaux - ASHER z Krainy Salamandry 3. Sznaucer mini p/s - ADONIS ARES LARY LAND [quote name='Nera-']Ja poprosze o stawke malamutow i jesli mozna BOG V ;) BOG V 1. SH - Nordic Blue BRILLIANT SHOOTING STAR 2. Akita Amerykańska - HIRO z Miasta na Soli 3. Pomeranian - CHAR'S RISKY BUSINESS [quote name='bety']MI AKASHA Yeti Yeti - to nie jest Akita Amerykańska tylko Japońska i to nie ten pies stanął na BIS Szczeniąt tylko VAX Nocne Życzenie (czyli Akita Am.) Pzdr No widzisz :splat: A ludzie schodzili z takimi numerkami .... :/ Dziękuję w każdym razie za pomoc :loveu::loveu: Quote
resuruss Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 O widze ,ze Teresa Legieta zgarneła BiS ze swoja polaczka .Suuuuper :multi::multi::multi: Quote
panienkabubu Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 resuruss napisał(a):O widze ,ze Teresa Legieta zgarneła BiS ze swoja polaczka .Suuuuper :multi::multi::multi: I też BIS Junior i BIS Ras Polskich III :cool3: Quote
resuruss Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Bardzo fajnie :loveu: Terenia juz od tylu lat jest wierna chartom :loveu:więc jej sukces cieszy mnie podwojnie :multi: Quote
bety Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 panienkabubu napisał(a):No widzisz :splat: A ludzie schodzili z takimi numerkami .... :/ Dziękuję w każdym razie za pomoc :loveu::loveu: Hi hi no to fajne numerki mieli :evil_lol: Nie ma za co :lol: Pzdr Quote
panienkabubu Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Pomieszanie z poplątaniem, ale już doszłam do wszystkiego :loveu: Tzn. została mi tylko grupa VII - nie wiem w ogóle, próbuję na każdy sposób, ale nie daje to efektów :cool3: Quote
Błyskotka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Gratulacje :multi::multi::multi:. A były pucharki za Boba :cool3: ? Quote
Recommended Posts