panienkabubu Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Podobno w niedzielę ma spać 2.0mm deszczu na 1m2:evil_lol: Quote
Chrewt Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Czy ktoś z was coś wie o trudnościach z dojazdem do Zakopanego? Słyszałem, że gdzieś jest zablokowana droga ale nie wiem w jakim kierunku. Quote
Diablica Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Iss napisał(a):jaka pogoda w Zakopcu?? wie ktoś cosik??:) No właśnie:cool3:na mieszkam w Rzeszowie i upał na maxa:crazyeye: Quote
McDzik Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Pogoda mówi, ze jutro 8-14 zachmurzenia, 14-> popada. Quote
groszek83 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Oby:roll: jak na razie jest niewesoło:shake: Quote
katik Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Czy ja pierwsza wróciłam z wystawy? :roll: :lol: Wprawdzie wolałabym zostać dłużej na wystawie, ale zaraz musze wyjść do pracy :( Wystawa bardzo fajna, troche ciasno, ale ringi duże. Pogoda ładna, a zakopianką nawet nie jechało się najgorzej. Fotki wstawię dopiero jutro. Magia doskonała, lokata I, Zw Mł., najlepszy junior w rasie. Nie udało mi się nikogo spotkać, jedynie Panienkebubu widziałam z daleka i Magia skumplowała się z Arnim. :) Niestety po czasie zorientowałam się, ze to była Mcdzik. :oops: Quote
groszek83 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Pogoda udana. Wystawa w porządku choć jeden sędzia nie dojechał:roll: i wszystko sie wydłużyło w czasie.Przez to też do końca zostać nie mogłam:shake: Quote
Elitesse Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 ALBA ASTRA Elitesse - Zwyc rasy, final BOG :multi: Quote
Czarne Gwiazdy Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 http://www.imagic.pl/files//2562/zakopane/DSC_0287.jpg Mistrz drugiego planu :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Frania - zw. mł. i najlepszy junior w rasie i piękna rozeta :loveu: Dziękujemy :loveu: Mam wyniki wszystkich finałów, jakby ktoś chciał :cool3: BIS - Chart Polski :) Quote
Tecia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 panienkabubu napisał(a):Frania - zw. mł. i najlepszy junior w rasie i piękna rozeta :loveu: Dziękujemy :loveu: Mam wyniki wszystkich finałów, jakby ktoś chciał :cool3: BIS - Chart Polski :) Ja poprosze wyniki VII, i jeśli ktoś zna wyniki rudych były chyba tylko 3 :) Quote
aleb Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 A ja proszę o podanie wyników BOG VI i BOG VIII :) Quote
cockermanka Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Nasza Arabellka - CWC,NDSwR,BOB,BOG II a jej córcia Carrmen w klasie szczeniąt - w.o. i BIS Szczeniąt II miejsce Quote
panienkabubu Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Niech no je znajdę w katalogu, bo mam same numerki :cool3: Tecia napisał(a):Ja poprosze wyniki VII, i jeśli ktoś zna wyniki rudych były chyba tylko 3 :) BOG VII: 1. wyżeł weimarski krótkowłosy - INDIGO DREAM PACKER Argenteus (FCI) 2. Mam numer 343 ale to Akita Amerykańska, także chyba to nie to:hmmmm: Ale dojdę do tego. 3. Ogar Polski - GRAF z Czarnego Podmuchu - to też chyba nie ta grupa? Cholera to czemu ci ludzie mieli takie numery :hmmmm: aleb napisał(a):A ja proszę o podanie wyników BOG VI i BOG VIII :) BOG VI: 1. Rhodesian Ridgeback - IntCh. MATABO MOZI Folwark Zwierzęcy 2. Ogar Polski - wg numeru który miał wystawca - MAHOŃ ze Stadniny Cisowiec 3. Posokowiec bawarski - SZNAPS z Klanu Posokowców BOG VIII 1. LR - ELZA Niskowiaki 2. Cocker Spaniel Angielski - ARABELLA Royal Antidotum 3. Cocker Spaniel Amerykański - GUMIŚ z Psiej Parafii Quote
panienkabubu Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Notabene.... Ale pomieszany ten katalog:mdleje: Quote
Tecia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 panienkabubu napisał(a):Niech no je znajdę w katalogu, bo mam same numerki :cool3: BOG VII: 1. wyżeł weimarski krótkowłosy - INDIGO DREAM PACKER Argenteus (FCI) 2. Mam numer 343 ale to Akita Amerykańska, także chyba to nie to:hmmmm: Ale dojdę do tego. 3. Ogar Polski - GRAF z Czarnego Podmuchu - to też chyba nie ta grupa? Cholera to czemu ci ludzie mieli takie numery :hmmmm: Hihihi niezle Akita i Ogar w VII no to fajna grupa sie stworzyla:evil_lol: Quote
panienkabubu Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Tecia - Nie powiem w której grupie wpisany jest Rhodesian (w piątej) :evil_lol: A tak się cieszyłam, że mam wszystkie wyniki :evil_lol: A wiecie co lepsze? Bo każdego schodzącego wystawcy pytalam o numer i oni podawali mi właśnie takie jak dyktuję:evil_lol: :mdleje: Quote
Recommended Posts