Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='McDzik']wex kopie rodowodu i potem pokażesz im w katalogu ze to te psy i one mają za darmo

kopia rodowdu tu nic nie da, by Inter byl za darmo trzeba miec kopie dyplomu Interchampiona :p wiec wez kopie i pokaz ja gdzie nalezy

a tak wogle to najlepiej jest wysylac kopie owego dyplomu wraz ze zgloszeniem (jak sie wysyla listem to po prosty dopiac do zgloszenia kopie dyplomu; a jak przez internet to dyplom nalezy wyslac meilem do organizatora, wyjasniajac w tresci o co chodzi)

i jest juz plan sedziowania:

http://www.zkwp.zakopane.biz.pl/plansedziowania.php

Posted

A my zgłosiliśmy się 22 lipca, otrzymaliśmy potwierdzenie zgłoszenia 2 piesków, ładnie zapłaciłem 24-tego i dzisiaj dzwonię żeby sprawdzić czy jesteśmy na liście a tu klops. Nie ma zaginęły ?
To chyba problem tego formularza elektronicznego, ja go kopiowałem i wysyłałem emailem bo w tamtych dniach nie dało się wysłać on-line.
Ale bardzo miła Pani powiedziała żebym wysłał jeszcze raz dzisiaj i będziemy w jakimś dodatku do katalogu.
Dziękujemy ślicznie, ale swoją drogą mógłby pomóc tej Pani jakiś Góral bo ona sama nie da rady ;)

Posted

Nie podoba mi się to zamieszanie z sędziami...

Anna Rogowska miała sędziować długowłose z grupy drugiej, tymczasem sędziuje bichony, buldogi, cziłały itp

Sznacery, według planu sędziuje pan, który miał robić pasterskie...

Czy ten pan ma uprawnienia na sznaucery i pinczery?

Posted

Sprawdźcie lista z numerkami już jest ale lepiej zadzwonić żeby ktoś nie był mile zaskoczony na miejscu !!!
Zgadza się jechaliśmy podobno do Pana Jakubowskiego a tu niespodzianka "zmiana" !!!

Posted

Nie no Kot????
Przecież miała sędziować p. Rogowska!
Specjalnie dzwoniłam do Oddziału pytać, czy na pewno ona, powiedziano, że TAK!
Gdybym wiedziała, że będzie sędziował pan Kot, to bym nie zgłaszała! No jezu!!!!
To mi się nie podoba.
Tymbardziej, że sędzina będzie na wystawie sędziować... OZDÓBKI :mdleje:

Nie no co jest grane? Powiedzcie, że to jakiś żart, bo zaraz padnę.

Posted

Han - powiedz, że to żarty, błagam!

Pan Kot w ogóle nie lubi takiego typu psa jaki reprezentuje moja Franka - gdybym wiedziała, to bym nie zgłaszała. A tu klops.
Nocleg już załatwiony, ekipa też, więc pojadę, ale zapewne zejdziemy z bdb...... No niech to... ech!

Han - czy ten plan sędziowania jest PEWNY?
Przecież dzwoniłam i pytałam :(

Posted

aleb napisał(a):
Dlatego jestem zła, że nikogo nie zgłosiłam :placz:
:evil_lol:

Diablica napisał(a):
Cwaniactwo:evil_lol:

No nam niestety przechodzi koło nosa z racji sędziego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

agnethka napisał(a):
szczerze mówiąc to mi się podoba "mój" skład stawki (PSY: 2xszczeniaki, 1xpośrednia, 1xchampion; SUKI: 1xmłodzież-ponoć moja psica) :evil_lol:
czego chcieć więcej? :diabloti:

żeby psy nie przyjechały, będzie wtedy rasa :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No i BIS'a chcieć! :evil_lol::evil_lol: BIS Junior, BOG i BIS :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nie masz ambicji kochana :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):
żeby psy nie przyjechały, będzie wtedy rasa :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No i BIS'a chcieć! :evil_lol::evil_lol: BIS Junior, BOG i BIS :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nie masz ambicji kochana :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A może by tak Frania była sama na całej wystawce>:evil_lol:

Posted

Łee a mi wszystkich sędziów pozmieniali :evil_lol:

panienkabubu napisał(a):
Nie no Kot????
Przecież miała sędziować p. Rogowska!
Specjalnie dzwoniłam do Oddziału pytać, czy na pewno ona, powiedziano, że TAK!
Gdybym wiedziała, że będzie sędziował pan Kot, to bym nie zgłaszała! No jezu!!!!
To mi się nie podoba.
Tymbardziej, że sędzina będzie na wystawie sędziować... OZDÓBKI :mdleje:

Nie no co jest grane? Powiedzcie, że to jakiś żart, bo zaraz padnę.

Pomyślalam to samo - "Każdy tylko nie KOT!!!!"

Posted

Ale jaja:evil_lol:

Mam nadzieję, że wkrótce wszystko się wyjaśni, bo to będzie nasz debiut w Zakopanem! :cool3:
Tzn pierwsza wystawa od strony wystawcy, a nie zwiedzającego w Zakopanem :)

Posted

Nie chcę robić jakiejś afery, ale pan Kot nigdy nie sędziował sznaucerów i na stronie związku nie ma wymienionych uprawnień na pinczery i sznaucery, stąd moje pytanie czy ma w ogóle uprawnienia...

Mógł zrobić, a związek jeszcze nie wpisał, dlatego pytam...

Dziwne z tymi sędziami... w innych rasach też sie tak wszystko pomieszało, bo nie chce mi się sprawdzać? :)