Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety prawda :( właśnie obejrzałam wiadomości i jestem przerażona tym co tam się działo :/ a podobno rokowania nienajlepsze .... mówią,że nie ma widoku na polepszenie . Aj to będzie ciężko na tej wystawie.

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze :( A nie mają możliwosci przeniesc na hale? Wiem, troche nie realne.. ale na poczatku przeciez brali pod uwage dwa miejsca, a potwierdzenia listowne jeszcze nie rozesłane - a to one niosą oficjalną informacje m.in. o miejscu wystawy! Z powodu ulew to każdy zrozumie, że przeniesione..

Posted

No szkoda, że nie wpadłam na to wcześniej, bo dziś oddział był czynny i mogłam zadzwonić:hmmmm:
A tak to dopiero we wtorek.

No cóż, najwyżej nie pojedziemy - jak nie pojadę, to świat się nie zawali, gorzej jak pojadę i tak utknę.

Posted

Nie panikujcie. Tak naprawdę nie jest tak źle. Dziś już były chwile bez deszczu:evil_lol:. Zakopane jest specyficzne, stąd woda bardzo szybko odpływa, wystarczy jeden dzień i wszystko spłynie. Drogi są już przejezdne. To jeszcze ponad tydzień i stadion powinien wyschnąć na tyle, że będzie ok.
Niestety przeniesienie do jakiejkolwiek hali odpada bo w Zakopanem nie ma porządnej hali.
W sobotę oddaje katalog więc jak coś to na PW.

Posted

A co zrobic jesli bedziemy juz w Zakopcu w srode, a zgloszenia do tego czasu nie dostaniemy? Czy jesli nie bedziemy miec numerka ani zgloszenia to nie mozemy brac udzialu w wystawie? Bo mnie juz to martwi a we wtorek czynny dopiero zwiazek:(

Posted

daro 25 napisał(a):
A co zrobic jesli bedziemy juz w Zakopcu w srode, a zgloszenia do tego czasu nie dostaniemy? Czy jesli nie bedziemy miec numerka ani zgloszenia to nie mozemy brac udzialu w wystawie? Bo mnie juz to martwi a we wtorek czynny dopiero zwiazek:(

Pokazujesz dowód wpłaty i wchodzisz:) ja tak zrobiłam w Nowym Saczu

Posted

panienkabubu napisał(a):
Nie Ty jedna :evil_lol:

Ale wg. Han Sharn nas nie ma wśród zgłoszonych :roll: a bardzo chciałabym być na tej wystawie. Więc się troche denerwuję.

Posted

Przestało padać. :multi:

Plan będzie jak go zrobie:evil_lol:. Postaram się streszczać.

Kto nie ma potwierdzenia bierze dowod wpłaty i normalnie przychodzi na wystawę. Potwierdzenia pewno nie dojdą.

Stawki podam w niedzielę - poniedziałek.

Posted

My też jedziemy z Timciem i debiutantem Gigusiem, potwierdzenia otrzymaliśmy emailem i jest OK. Tylko żeby pogoda dopisała i niech stadion wyschnie, na to liczymy !!!
Pozdrawiamy i do zobaczenia ;-)

Posted

Mam dobre wiadomości - dziś w Zakopanem świeciło słońce. Mam nadzieję, że to koniec deszczu i pogoda będzie dla nas łaskawa.

Nie byłam dziś w związku - robiłam rozetki - ale jutro będę to postaram się te stawki wrzucić.

Posted

Dziś też świeci słoneczko:multi: Oby tak dalej.Ja wprawdzie tylko jako obserwator ale i tak sie ciesze:lol: Na stadionie nie ma cienia:shake: trzeba sobie jakiś parasol sprawić.