Iss Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Niestety prawda :( właśnie obejrzałam wiadomości i jestem przerażona tym co tam się działo :/ a podobno rokowania nienajlepsze .... mówią,że nie ma widoku na polepszenie . Aj to będzie ciężko na tej wystawie. Quote
McDzik Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Kurcze :( A nie mają możliwosci przeniesc na hale? Wiem, troche nie realne.. ale na poczatku przeciez brali pod uwage dwa miejsca, a potwierdzenia listowne jeszcze nie rozesłane - a to one niosą oficjalną informacje m.in. o miejscu wystawy! Z powodu ulew to każdy zrozumie, że przeniesione.. Quote
panienkabubu Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Może odwołają wystawę? Cholera jasna - czy tam się da w ogóle dojechac? Nikt nic nie wie? Kiedy oddział czynny? Quote
Agama Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Oddzial czynny we wtorki i czwartki od 16-18 Han powinna widziec co i jak Quote
zanetta Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 http://polish.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=zakopane tu jednak widac poprawe pogody ;) Quote
panienkabubu Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Co nie znaczy, ze woda tak nagle zniknie.. Quote
panienkabubu Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 No szkoda, że nie wpadłam na to wcześniej, bo dziś oddział był czynny i mogłam zadzwonić:hmmmm: A tak to dopiero we wtorek. No cóż, najwyżej nie pojedziemy - jak nie pojadę, to świat się nie zawali, gorzej jak pojadę i tak utknę. Quote
Light of Shin-Ra Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Nie panikujcie. Tak naprawdę nie jest tak źle. Dziś już były chwile bez deszczu:evil_lol:. Zakopane jest specyficzne, stąd woda bardzo szybko odpływa, wystarczy jeden dzień i wszystko spłynie. Drogi są już przejezdne. To jeszcze ponad tydzień i stadion powinien wyschnąć na tyle, że będzie ok. Niestety przeniesienie do jakiejkolwiek hali odpada bo w Zakopanem nie ma porządnej hali. W sobotę oddaje katalog więc jak coś to na PW. Quote
panienkabubu Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Han - dostałaś wcześniej ode mnie PW? Quote
Diablica Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 panienkabubu napisał(a):Han - dostałaś wcześniej ode mnie PW? Zapytaj na PW:evil_lol: Quote
daro 25 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 A co zrobic jesli bedziemy juz w Zakopcu w srode, a zgloszenia do tego czasu nie dostaniemy? Czy jesli nie bedziemy miec numerka ani zgloszenia to nie mozemy brac udzialu w wystawie? Bo mnie juz to martwi a we wtorek czynny dopiero zwiazek:( Quote
Diablica Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 daro 25 napisał(a):A co zrobic jesli bedziemy juz w Zakopcu w srode, a zgloszenia do tego czasu nie dostaniemy? Czy jesli nie bedziemy miec numerka ani zgloszenia to nie mozemy brac udzialu w wystawie? Bo mnie juz to martwi a we wtorek czynny dopiero zwiazek:( Pokazujesz dowód wpłaty i wchodzisz:) ja tak zrobiłam w Nowym Saczu Quote
Błyskotka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 A wiadomo kiedy będzie jakiś plan sędziowania albo spis wystawców ??? Quote
Diablica Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Błyskotka napisał(a):A wiadomo kiedy będzie jakiś plan sędziowania albo spis wystawców ??? Jutro zamkniety katalog wiec w przyszłym tygodniu:) Quote
katik Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 a ja nadal nie wiem, czy moje zgłoszenie zostało przyjęte :( Quote
panienkabubu Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 katik napisał(a):a ja nadal nie wiem, czy moje zgłoszenie zostało przyjęte :( Nie Ty jedna :evil_lol: Quote
katik Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 panienkabubu napisał(a):Nie Ty jedna :evil_lol: Ale wg. Han Sharn nas nie ma wśród zgłoszonych :roll: a bardzo chciałabym być na tej wystawie. Więc się troche denerwuję. Quote
panienkabubu Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 O nie przyszło mi na myśl, by zapytać:hmmmm: Quote
Light of Shin-Ra Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Przestało padać. :multi: Plan będzie jak go zrobie:evil_lol:. Postaram się streszczać. Kto nie ma potwierdzenia bierze dowod wpłaty i normalnie przychodzi na wystawę. Potwierdzenia pewno nie dojdą. Stawki podam w niedzielę - poniedziałek. Quote
bicker2000 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 My też jedziemy z Timciem i debiutantem Gigusiem, potwierdzenia otrzymaliśmy emailem i jest OK. Tylko żeby pogoda dopisała i niech stadion wyschnie, na to liczymy !!! Pozdrawiamy i do zobaczenia ;-) Quote
Iss Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 ponawiam pytanie, czy będą jakieś labki w klasie szczeniąt? Quote
cockermanka Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Iss - trzy posty wyżej masz informację :roll: Stawki podam w niedzielę - poniedziałek. Quote
Light of Shin-Ra Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Mam dobre wiadomości - dziś w Zakopanem świeciło słońce. Mam nadzieję, że to koniec deszczu i pogoda będzie dla nas łaskawa. Nie byłam dziś w związku - robiłam rozetki - ale jutro będę to postaram się te stawki wrzucić. Quote
groszek83 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Dziś też świeci słoneczko:multi: Oby tak dalej.Ja wprawdzie tylko jako obserwator ale i tak sie ciesze:lol: Na stadionie nie ma cienia:shake: trzeba sobie jakiś parasol sprawić. Quote
Recommended Posts