Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Frodka, dzięki za informacje. W takim razie od razu będę wysyłać mailem, mam tylko nadzieję, ze w koncu uda mi się zeskanowac rodowód, bo skaner wszystko skanuje normalnie a rodowodu nie chce. :evil_lol:

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

FRODKA napisał(a):
Po prostu napisałam te dane które są wymagane w zwykłych formularzach.Zresztą jak chcą skanu rodowodu to tylko klasa jest do napisania.

Już znalazłam :multi:
Wyślę jutro, od razu z wpłatą:cool3:

Posted

Ja zglaszalam sobie psa i wujkowi i sie okazalo ze nic nie doszlo, formularz nie działa w ogole i kazali e-mailem.

EDIT :
Ja wypełniłam tak jakby ten ich formularz ze strony ale nie wysylałam go tylko Ctrl+C i skopiowałam wszystko, wkleiłam na pole tekstowe w e-mailu, potem to samo z drugim psem (dwa psy w jednym e-mailu, ich nazwy dodatkowo podałam w tytule, po co sie męczyć xD), poprosiłam z góry o potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia a kopie rodowodu wysłałam wraz z kopią dyplomu tylko do jednego psa który miał tytuł - i odpisali, że przyjeli i wszystko doszło ok, że dziekują za zgłoszenie.

-----

Swoją drogą to już przeczuwam dym - kto jest zalogowany na dogomanii albo zadzwonił do oddziału wie, że formularz nie działa i trzeba zgłaszać e-mailem lub listownie. A kto nie zadzwonił lub nie jest zarejestrowany na dogomanii? Przecież dużo jest osób, które jeżdżą, a nie mają o tej sytuacji zielonego pojęcia..

EDIT2:

agnethka napisał(a):

McDzik - dzięki za podpowiedź ;)

Nam wczoraj coś nie grało w tym formularzu, bo znikała data urodzenia psiaka :roll: i nie chciało się wysyłać - jakieś błędy wyskakiwały, ale dzisiaj już wiem jak to zrobić.

O, jak to naprawilaś? Bo mi data urodzenia tym formularzem też w ogóle sie nie pojawiala. Koniec końców zrobiłam i tak tak jak pisałam powyżej.

Posted

ja już przelew zrobiłam, ale zgłoszenia jeszcze nie wysłałam, bo mam problem ze skanerem.
Na ulotce pisze, żeby dołączyć potwierdzenie wpłaty.

Posted

Na wystawę można przesłać zgłoszenie mailem na adres:
zkwp-zakopane@tlen.pl

Jeśli to możliwe proszę korzystajcie z tej formy zgłoszenia.
Fax również działa i odbiera automatycznie.

Nie wiem czemu formularz nadal nie działa, nie jestem informatykiem i nie umiem na razie tego poprawić (informatyk już to próbował robić ale na razie :placz:). Proszę w miarę możliwości z niego nie korzystać.

Posted

efra-husky napisał(a):
możecie mi powiedzieć, czy koło wystawy jest jakiś parking? Gdzie można najbliżej zaparkować bo będziemy mieć dużo psów i tobołów ;)

Tak,jakieś...50m może trochę więcej jest parking koło kina (płatny)