panienkabubu Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Są informacje: [CENTER]Termin zgłoszeń do dnia 22 lipca 2008 r. Opłaty Pierwszy pies (z katalogiem ) - 65,- zł (25 euro) każdy następny (bez katalogu) - 55,- zł (20 euro) pies w klasie szczeniąt - 30,- zł (15 euro)) opłata za każdego zgłoszonego psa wniesiona w dniu wystawy - 100,- zł Psy ras polskim, interchampiony i weterani - bezłatnie (bez katalogu) Za każdego psa zgłoszonego , nie opłaconego i nie doprowadzonego do oceny egzekwowana będzie opłata - 100,- zł Proponowana obsada sędziowska (obsada może ulec zmianie z powodów niezależnych od organizatorów) Grupa I Andrzej Kot + BoG Grzegorz Robak Waldemar Kosmalski Bogusław Chmiel Grupa II Anna Rogowska Liniana Bachurzewska + BoG II Grupa III Marek Trębala – teriery wysokonożne + BoG III Katarzyna Nitka – teriery niskonożne Grupa IV Barbara Larska + BoG IV Grupa V Aleksander Waszkowski + BoG V Grupa VI Małgorzata Wieriemiejczyk – Wierzchowska + BoG VI Grupa VII Ew Bukład + BoG VII Grupa VIII Stanisław Firlik + BoG VIII Grupa IX Zygmunt Jakubowski + BoG IX Grupa X Kazimierz Rychlik + BoG X Best Puppy Grzegorz Robak BiS Junior Anna Rogowska BiS Weteran Stanisław Firlik Najpiękniejszy Pies Ras Polskich Ewa Bukład Najpiękniejszy Pies Oddziału Zakopane Małgorzata Wieremiejczyk - Wierzchowska Best in Show Zygmunt Jakubowski [/CENTER] Quote
mela2 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Ja też czekam na informacje. Niestety, oddział jest fatalny :mad:, a jego strona internetowa taka sama. Może w czerwcu coś podadza. Quote
panienkabubu Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Może zkwp na stronie głównej wystaw coś poda bo od kiedy pamiętam jest z tym problem.... Quote
Błyskotka Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 No na wystawie w Zakopanym jeszcze nie byłam :cool3:. Quote
katik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Błyskotka napisał(a):No na wystawie w Zakopanym jeszcze nie byłam :cool3:. ja też nie była jeszcze na wystawie w Zakopcu, ale jeszcze za wcześnie żeby decydować, czy pojadę. Quote
Agama Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 a ja bylam i jestem bardzo zadowolona-oddzial wcale nie jest fatalny-wiem ,ze juz ustalaja obsade sedziowska napiszcie do Han a pewnie niebawem poda szczegoly i bedzie odpowiadac na wszelakie pytania sorry Diano jesli niechcacy dodalam Ci pracy a tak na dokladke -od 11 lat wystawiam psy i takich medali wielkosci rozpostartej dloni i pieknych nigdzie nie widzialam Quote
Light of Shin-Ra Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Proszę bardzo . Proponowana obsada sędziowska na razie potwierdzona telefonicznie. Czas 03 sierpnia 2008 r. miejsce jeszcze nie do końca wiadome (są dwa warianty) ale najprawdopodobniej tak jak w zeszłym roku Stadion przy ul. Orkana Grupa I Andrzej Kot + BoG Grzegorz Robak Waldemar Kosmalski - ON Bogusław Chmiel – ON Grupa II Anna Rogowska Liniana Bachurzewska + BoG Grupa III Marek Trębala – teriery wysokonożne + BoG Katarzyna Nitka – teriery niskonożne Grupa IV Barbara Larska + BoG Grupa V Aleksander Waszkowski + BoG Grupa VI Małgorzata Wieriemiejczyk – Wierzchowska + BoG Grupa VII Ew Bukład + BoG Grupa VIII Stanisław Firlik + BoG Grupa IX Zygmunt Jakubowski + BoG Grupa X Kazimierz Rychlik + BoG Best Puppy Grzegorz Robak BiS Junior Anna Rogowska BiS Weteran Stanisław Firlik Najpiękniejszy Pies Ras Polskich Ewa Bukład Najpiękniejszy Pies Oddziału Zakopane Małgorzata Wieremiejczyk - Wierzchowska Best in Show Zygmunt Jakubowski Może i Oddział jest fatalny ale pracuję nad tym żeby to zmienić. Nie od razu Kraków zbudowano a u nas zaszły duże zmiany. Nie będę się o tym rozpisywać. Quote
aleb Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 panienkabubu napisał(a):Może zkwp na stronie głównej wystaw coś poda bo od kiedy pamiętam jest z tym problem.... Ja byłam i już nie chcę tam jechać. Chyba, ze musiałabym coś zaliczyć, ale tak to nie... ze względu na warunki... strasznie małe ringi w tamtym roku były :roll: Quote
zanetta Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Mi sedzia bardzo odpowiada ... i teren najgorszy nie byl w zeszlym roku tak wiec w tym roku tez sie pojawimy na wystawie :multi: Quote
Coffee&Nera Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Ja mam zapytanko bo najprawdopodobniej skusilabym się z McDzik na ta wystawę jednak... czy jest tutaj konkurencja Młody Prezenter? Bo niestety coraz czesciej gdzie jade tego niema... Quote
McDzik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Kazimierz Rychlik + BoG Best Puppy Grzegorz Robak BiS Junior Anna Rogowska BiS Weteran Stanisław Firlik Najpiękniejszy Pies Ras Polskich Ewa Bukład Najpiękniejszy Pies Oddziału Zakopane Małgorzata Wieremiejczyk - Wierzchowska Best in Show Zygmunt Jakubowski Nie ma nic o MP ;(:( Quote
McDzik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Z Arnim moge jechac , ale z Dianą nie bardzo - znowu pani Rogowska ;(:( Quote
McDzik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Han Sharn napisał(a):MP nie będzie niestety. :angryy: żesz no.... może niech w ogóle to wycofają, bo nigdzie teraz nie mogę tego znaleźć gdzioe bym nie jechała :angryy: Quote
Frytela Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 jak bedzie wiadomo kto sedziuje corgi to sie moze wybiore, bo jeden sedzia bardzo mnie nie cieszy i mam nadzieje ze nas nie sedziuje, bo bardzo chciałabym pojechac :) Quote
mela2 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Han Sharn napisał(a): Może i Oddział jest fatalny ale pracuję nad tym żeby to zmienić. Nie od razu Kraków zbudowano a u nas zaszły duże zmiany. Nie będę się o tym rozpisywać. Pracuj,pracuj. Zakopane to taki trochę mój drugi dom i zalezy mi ,żeby wystawy tam były najlepsze na swiecie:lol:. Spostrzeżenia z zeszłego roku mam kiepskie.Nie tylko ja.Rozmawiałam z dziewczynami ze związku z Zakopanego i wiem ,ze chciałyby,zeby było w nim inaczej. Błagam.Tylko nie stadion na Orkana. A nie dałoby się wrócić z wystawą bliżej skoczni? Żeby było więcej miejsca dla psów , wystawców i stoisk wszelakich. I żeby było więcej cienia. Ale mam wymagania:mad:. Ale dzieki za obsade sędziowską. Quote
panienkabubu Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Han, dzieki za sędziów :loveu: Czy coś bliżej o podziale na rasy może wiesz? Chodzi mi o II grupe:loveu: Ja mam zastrzeżenia tylko do funkcjonalności strony www. Na temat reszty się nie wypowiadam, bo po prostu nie wiem, nie byłam jeszcze w Zakopanem na wystawie jako wystawca, raz tylko jako oglądająca. Quote
marymek Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Han Sharn napisał(a):MP nie będzie niestety. Szkoda. W takim razie ja sobie Zakopane odpuszczam. :roll: Quote
Coffee&Nera Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Ja z McDzik to samo...Głownie na debiut w MP bysmy pojechaly bo i w Leonbergerach i w Spanielach Tybetanskich sedzia nie taki jak trzeba (Leonki to juz by znow oceniala ta sama sedzina) Quote
Frytela Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 mi sie ogolnie podobało w zakopanem ale cienia totalny brak xD ale sedzia w tym roku ehhh czego te wystawy na poludniu tak czesto odwiedza ten sedzia xD Quote
katik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Ja sie zastanawiam nad Zakopanym lub Nowym Targiem. Na pewno na jedną z tych wystaw się wybiorę. Quote
McDzik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Nerul napisał(a):Ja z McDzik to samo...Głownie na debiut w MP bysmy pojechaly bo i w Leonbergerach i w Spanielach Tybetanskich sedzia nie taki jak trzeba (Leonki to juz by znow oceniala ta sama sedzina) No.. nie ma co jechać :shake: Quote
czikot Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Ogromne dzieki za podanie sedziego na 9 grupe :-) my sie cieszymy , i jedziemy w 100% , połaczymy wakacje z wystawa :multi: Quote
Dzidtka_Gl Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 jeśli na prawdę Pan Jakubowski będzie sędziował gr 9 TO CUDOWNIE !!!! jasne , że jade, z całą ekipą lhasaczków :) Quote
Recommended Posts