Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiza napisał(a):
Bożena Banasiewicz..Niestety potraktowali sprawe lajtowo i przed goldenami musieli oczywiście te wszystkie pojedyncze cocker spaniele wcisnac ktore sa podzileone na tysiac maści ;|

całe szczęście!!! na krajówkach są bardzo małe stawki spanieli, ciekawe czy będzie ich wszystkich razem chociaż 15. No i te być może aż 15 były by sędziowane za wszystkimi goldenami, których 15 to się zdarza ALE W KLASIE.

Dzięki za wiadomość Wiza.

Co do Bożeny Banasiewicz - sądzę, że bardzo dużą wagę przykłada do anatomii, ruchu...nie ogranicza się do oceny doskonały w ocenianiu.

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

mam nadzieję, ze niedługo pojawi się plan sedziowania, bo nie dostałam wolnego i nie wiem czy zdążę wrócić z wystawy i pojechac do pracy :(

Posted

Chyba na razie nic nie wiadomo , dopiero pierwsze informacje moga pojawic sie najszybciej w poniedzialek , wtorek .. takie mam info . Sama jestem zainteresowana :eviltong: bo tez sie wybieramy :multi:

Posted

renia13 napisał(a):
I tu jestem ciekawa jak rozwiaza sprawe z przeslaniem dokumentow na wystawe - potwierdzenia i nr. ? bo przeciez poczta nie działa :cool1:

jakies listy dochadza wiec moze, moze, choc do mnie nadal nie doszlo potwierdzenie z piatkowej slowackiej wystawy :evil_lol::evil_lol: