panienkabubu Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Termin przyjmowania zgłoszeń: do 20.05.2008 Wysokość opłat : krajowi / zagraniczni za pierwszego psa z katalogiem : 70zł / 20€ za następne psy (bez katalogu) : 60zł / 15€ interchampiony, szczenięta, weterani (bez katalogu) : 30zł / 10€ rasy polskie (bez katalogu): bezpłatnie konkurs Młody Prezenter: 10zł / 5€ Proponowana obsada sędziowska (może ulec zmianie!!!) Grupa I - Gabriela Łakomik- Kaszuba- ON - Anna Dominik- ON - Justyna Jezienicka-Kulik - Grzegorz Robak Grupa II - Maciej Kozber - Aleksandra Tarczyńska - Mizak - Alena Żarska - boksery - Adrianna Buks-Żółkowska ( pinczery, sznaucery) GrupaIII - Andrzej Plawiński - Ewa Prychała GrupaIV – Andrzej Jakubowski Grupa V – Maria Zasada Grupa VI – Jan Ryk Grupa VII - Zbigniew Nocoń Grupa VIII - Bożena Banasiewicz - (golden retr.) - Maciej Wytyk - ( labrador retr.) Grupa IX - Krystyna Nowak , Adam Ostrowski Grupa X - Wiesława Misterka-Kluska Quote
katik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Ja wiem tylko tyle, ze na pewno będę na tej wystawie. :cool3: Quote
panienkabubu Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 katik napisał(a):Ja wiem tylko tyle, ze na pewno będę na tej wystawie. Transport masz? :cool3: Quote
katik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 panienkabubu napisał(a):Transport masz? :cool3: Zawsze mam na kazdą wystawę - własne autko :eviltong: ale zawsze mogę z kimś sie zabrać, lub kogoś zabrać. :cool3: Quote
panienkabubu Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 katik napisał(a):Zawsze mam na kazdą wystawę - własne autko :eviltong: ale zawsze mogę z kimś sie zabrać, lub kogoś zabrać. :cool3: Dobrze, że o tym myślisz :evil_lol: Quote
Daga&Maks Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 ja wiem tylko że się odbędzie:cool3:Na stronie Związku Kynologicznego też nie ma żadnych informacji o tej wystawie:roll: Quote
marymek Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 W Raciborzu to i ja będę :) Tylko musze się zastanowić gdzie na czas wystawy psa zostawić bo wybieramy się z nim potem do hodowczyni. :hmmmm: Czekam na jakieś konkrety na temat tej wystawy :) Quote
panienkabubu Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 marymek napisał(a):W Raciborzu to i ja będę :) Tylko musze się zastanowić gdzie na czas wystawy psa zostawić bo wybieramy się z nim potem do hodowczyni. :hmmmm: Czekam na jakieś konkrety na temat tej wystawy :) Ooooooo :loveu: To przyjdź z nim!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
marymek Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 panienkabubu napisał(a):Ooooooo :loveu: To przyjdź z nim!!! :loveu::loveu::loveu: Żeby mi do reszty zwariował? :evil_lol: Po pierwsze nie wiem czy mnie wpuszczą, po drugie nie wiem jak zareaguje na tyle psów. Ale zastanowię się :) Quote
Elitesse Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 ja mysle nad ta wystawa ale wszytko zalezy od sedziego :roll: Quote
flashka-g Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 takze czekam na obsade blisko i fajny termin;) Quote
panienkabubu Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Jak dzwoniłam do oddziału to powiedziano mi że będzie pod koniec zeszłego tygodnia..:hmmmm: Quote
Błyskotka Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Ja jak dzwoniłam w styczniu to miał być na koniec miesiąca :evil_lol:. Ale wiem że na grupę V (chyba całą) jest Maria Zasada. Quote
flashka-g Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Błyskotka napisał(a):Ja jak dzwoniłam w styczniu to miał być na koniec miesiąca :evil_lol:. Ale wiem że na grupę V (chyba całą) jest Maria Zasada. hmmmm....to sie pomysli;) Quote
Wiza Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Mój tata zgłosił, a tu patrze nie ma obsady..jejku ! Jak sie trafi nam jakis ;super; sedzia to... Quote
panienkabubu Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Po niedizeli ma być wszystko na stronie. Quote
katik Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 na ulotce są sędziowie na grupy, ale nie wiadomo kto jakie rasy będzie oceniał. Quote
Błyskotka Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Wiadomości na temat wystawy są już na stronie: http://www.psy-raciborz.com.pl/ Quote
flashka-g Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 a VIII grupa to rozumiem same labradory i goldeny?? chcialabym wiedziec kto ma sedziowac lagotto romagnolo? Quote
Marta&Karmen Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 w zeszłym roku to był nasz debiut... być może się wybierzemy;) Quote
Wiza Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Marta, nie probuj, nie prosze daj nam szanse, ja cie prosze na serio :lol: Ktoś wie coś o tej Bożenie Banasiewicz? Quote
pierozek_monika Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 flashka-g napisał(a):a VIII grupa to rozumiem same labradory i goldeny?? chcialabym wiedziec kto ma sedziowac lagotto romagnolo? no właśnie! A cocker spaniele angielskie, amerykańskie, springer spaniele walijskie i angielskie kto sędziuje? Quote
Wiza Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 pierozek_monika napisał(a):no właśnie! A cocker spaniele angielskie, amerykańskie, springer spaniele walijskie i angielskie kto sędziuje? Bożena Banasiewicz..Niestety potraktowali sprawe lajtowo i przed goldenami musieli oczywiście te wszystkie pojedyncze cocker spaniele wcisnac ktore sa podzileone na tysiac maści ;| Quote
aga616 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Wiza napisał(a):Bożena Banasiewicz..Niestety potraktowali sprawe lajtowo i przed goldenami musieli oczywiście te wszystkie pojedyncze cocker spaniele wcisnac ktore sa podzileone na tysiac maści ;| już nie są ;)wszystkie kolory sędziuje się razem;) Quote
Recommended Posts