Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

alkarn napisał(a):
Siemka żeby tylko nie padało. Bo wystawa jest super bo w parku jest i to w tej wystawie super.;-)

Taaaa,a parku czyli liscie,szyszki,kopce kreta a to wykładzina przykryte:diabloti:ale zobaczymy jak w tym roku:evil_lol:

Posted

filonek_bezogonek napisał(a):
no dobra
szukam noclegu dla dwóch psóe i dwóch osob :) w nowym sączu albo okolicy z soboty na niedziele ? zna ktoś wolne kwatery w miare rozsądnych cenach ?

Moja mama zobaczyła tą wiadomość i chętnie zgodziłaby się na nocleg, ale w sobotę wyjeżdżamy i wrócimy wieczorem. Mniej więcej o której godzine planujecie przyjazd do Nowego Sącza?

Mieszkam w Wielogłowach. To zaraz obok Nowego Sącza:))

Posted

Diablica napisał(a):
Taaaa,a parku czyli liscie,szyszki,kopce kreta a to wykładzina przykryte:diabloti:ale zobaczymy jak w tym roku:evil_lol:

A gdzie Ty widziałaś wykładziny ??
A kopce , liście to chyba żadna przeszkoda dla psa :evil_lol: uważam ,że lepsze to niż śliskie ,małe ringi w halach :cool3:

Posted

jolka11 napisał(a):
A gdzie Ty widziałaś wykładziny ??
A kopce , liście to chyba żadna przeszkoda dla psa :evil_lol: uważam ,że lepsze to niż śliskie ,małe ringi w halach :cool3:

No na ringu Lhasa-Apso bo psa wystawiałam:D no wiesz było nie równo i nie bylo widać ruchu,noi o glebe tez nie trudno.. wiesz dla małego psa co ma wlos do ziemi szyszki i liście przeszkadzaja:evil_lol:

Posted

Niestety nie ma tak dobrze aby każdemu spasowało :lol:
Ty masz gorzej w Sączu my np.w Rzeszowie czy innej halowej wystawie . No cóż pozostaje albo się z tym pogodzić albo wybierać wystawy najbardziej nam odpowiadające
pozdrawiam i do zobaczenia ( miejmy jedną ,wspólną ,cichą nadzieję -że nie będzie padało )

Posted

jolka11 napisał(a):
Niestety nie ma tak dobrze aby każdemu spasowało :lol:
Ty masz gorzej w Sączu my np.w Rzeszowie czy innej halowej wystawie . No cóż pozostaje albo się z tym pogodzić albo wybierać wystawy najbardziej nam odpowiadające
pozdrawiam i do zobaczenia ( miejmy jedną ,wspólną ,cichą nadzieję -że nie będzie padało )

Zgadzam się,w Rzeszowie np ringi dla gr2 były wielkości mojego pokoju i nie wiem jakim cudem psy tam miały biegać:angryy:
Mile wspominam Wrocław:) Co do pogody to jak bedzie padać to ja nie mam co tam robić:evil_lol:

Posted

Tylko nie to :placz: A dzień wczesniej nie ma deszczu tylko zachmurzenia :( mam nadzieje, że ring dziewiątki będzie w jakimś zadrzewionym miejscu chociaż..

Posted

panienkabubu napisał(a):

:placz::placz::placz::placz:

A ja mam coś takiego:cool3:
Niedziela - 20.07.2008 nad ranem
00-06 15/18/21 °C
957 hPa Wiatr: 14 km/h SWDeszcz: 0.2 mm przed południem
06-12 19/22/27 °C
957 hPa Wiatr: 19 km/h WSWDeszcz: 0.2 mm po południu
12-18 17/22/26 °C
957 hPa Wiatr: 11 km/h SWDeszcz: 2.4 mm wieczorem
18-24 15/17/19 °C
956 hPa Wiatr: 7 km/h SSWDeszcz: 3.3 mm

Posted

McDzik napisał(a):
Tylko nie to :placz: A dzień wczesniej nie ma deszczu tylko zachmurzenia :( mam nadzieje, że ring dziewiątki będzie w jakimś zadrzewionym miejscu chociaż..

McDzik, egoistko :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:
W ogóle niech nie pada!!
U nas dzisiaj słoneczko, pliiiisssssssss niech i jutro tak będzie w NS!:modla:

Posted

panienkabubu napisał(a):
McDzik, egoistko :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:
W ogóle niech nie pada!!
U nas dzisiaj słoneczko, pliiiisssssssss niech i jutro tak będzie w NS!:modla:

Skoro to koncert życzeń
to ja poprosze o brak wiatru i deszczu:evil_lol:

Posted

wie może ktoś z Was gdzie można znaleść rozpiskę około której godzinie są oceniane poszczególne rasy??
szczególnie mi chodzi o Bearded collie i shih tzu

Posted

mimi_91 napisał(a):
wie może ktoś z Was gdzie można znaleść rozpiskę około której godzinie są oceniane poszczególne rasy??
szczególnie mi chodzi o Bearded collie i shih tzu

Z tego co ja wiem to tylko na Międzynarodowych są godziny podawane:) możesz sobie tylko mniej więcej obliczyć patrząc na plan sędziowania:lol:

Posted

MIMI....

Jesli chodzi o bearded collie to raczej od razu wchodza na samym poczatku...., o ile sie dobrze doczytałam :lol: RINR 13

zapraszamy...
Az całe dwa beardedy:cool3:
W tym mój jeden ...z numerem :cool3: 1 :cool3:
Shitzaki wchodzą jako 10 rasa na RINGU 1.....zobaczysz to i to

Pozdrawiam Dorota