McDzik Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Mi też dziś doszło potwierdzenie bez numerka ale co tam, pewnie z katalogiem będą dawać a bądź co bądź stać trzeba :) Quote
alkarn Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Siemka żeby tylko nie padało. Bo wystawa jest super bo w parku jest i to w tej wystawie super.;-) Quote
Diablica Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 alkarn napisał(a):Siemka żeby tylko nie padało. Bo wystawa jest super bo w parku jest i to w tej wystawie super.;-) Taaaa,a parku czyli liscie,szyszki,kopce kreta a to wykładzina przykryte:diabloti:ale zobaczymy jak w tym roku:evil_lol: Quote
Luneczka Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 filonek_bezogonek napisał(a):no dobra szukam noclegu dla dwóch psóe i dwóch osob :) w nowym sączu albo okolicy z soboty na niedziele ? zna ktoś wolne kwatery w miare rozsądnych cenach ? Moja mama zobaczyła tą wiadomość i chętnie zgodziłaby się na nocleg, ale w sobotę wyjeżdżamy i wrócimy wieczorem. Mniej więcej o której godzine planujecie przyjazd do Nowego Sącza? Mieszkam w Wielogłowach. To zaraz obok Nowego Sącza:)) Quote
jolka11 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Diablica napisał(a):Taaaa,a parku czyli liscie,szyszki,kopce kreta a to wykładzina przykryte:diabloti:ale zobaczymy jak w tym roku:evil_lol: A gdzie Ty widziałaś wykładziny ?? A kopce , liście to chyba żadna przeszkoda dla psa :evil_lol: uważam ,że lepsze to niż śliskie ,małe ringi w halach :cool3: Quote
Diablica Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 jolka11 napisał(a):A gdzie Ty widziałaś wykładziny ?? A kopce , liście to chyba żadna przeszkoda dla psa :evil_lol: uważam ,że lepsze to niż śliskie ,małe ringi w halach :cool3: No na ringu Lhasa-Apso bo psa wystawiałam:D no wiesz było nie równo i nie bylo widać ruchu,noi o glebe tez nie trudno.. wiesz dla małego psa co ma wlos do ziemi szyszki i liście przeszkadzaja:evil_lol: Quote
jolka11 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Niestety nie ma tak dobrze aby każdemu spasowało :lol: Ty masz gorzej w Sączu my np.w Rzeszowie czy innej halowej wystawie . No cóż pozostaje albo się z tym pogodzić albo wybierać wystawy najbardziej nam odpowiadające pozdrawiam i do zobaczenia ( miejmy jedną ,wspólną ,cichą nadzieję -że nie będzie padało ) Quote
Diablica Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 jolka11 napisał(a):Niestety nie ma tak dobrze aby każdemu spasowało :lol: Ty masz gorzej w Sączu my np.w Rzeszowie czy innej halowej wystawie . No cóż pozostaje albo się z tym pogodzić albo wybierać wystawy najbardziej nam odpowiadające pozdrawiam i do zobaczenia ( miejmy jedną ,wspólną ,cichą nadzieję -że nie będzie padało ) Zgadzam się,w Rzeszowie np ringi dla gr2 były wielkości mojego pokoju i nie wiem jakim cudem psy tam miały biegać:angryy: Mile wspominam Wrocław:) Co do pogody to jak bedzie padać to ja nie mam co tam robić:evil_lol: Quote
McDzik Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Tylko nie to :placz: A dzień wczesniej nie ma deszczu tylko zachmurzenia :( mam nadzieje, że ring dziewiątki będzie w jakimś zadrzewionym miejscu chociaż.. Quote
Śnieżynka Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 McDzik zależy która część dziewiątki :D bo jest na dwóch ringach :D ogólnie tam nie ma za wiele miejsca otwartego bez drzew :D Quote
McDzik Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 A no... mnie walneli do chartów .. ehh .. :( Mam nadzieje, że chociaż te drzewa coś dadzą! Quote
Diablica Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 panienkabubu napisał(a): :placz::placz::placz::placz: A ja mam coś takiego:cool3: Niedziela - 20.07.2008 nad ranem 00-06 15/18/21 °C 957 hPa Wiatr: 14 km/h SWDeszcz: 0.2 mm przed południem 06-12 19/22/27 °C 957 hPa Wiatr: 19 km/h WSWDeszcz: 0.2 mm po południu 12-18 17/22/26 °C 957 hPa Wiatr: 11 km/h SWDeszcz: 2.4 mm wieczorem 18-24 15/17/19 °C 956 hPa Wiatr: 7 km/h SSWDeszcz: 3.3 mm Quote
Nugatika Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 nie bedzie nas niestety :( nie mamy jak dojechać :/ zła jestem strasznie :/ Quote
panienkabubu Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 McDzik napisał(a):Tylko nie to :placz: A dzień wczesniej nie ma deszczu tylko zachmurzenia :( mam nadzieje, że ring dziewiątki będzie w jakimś zadrzewionym miejscu chociaż.. McDzik, egoistko :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: W ogóle niech nie pada!! U nas dzisiaj słoneczko, pliiiisssssssss niech i jutro tak będzie w NS!:modla: Quote
Diablica Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 panienkabubu napisał(a):McDzik, egoistko :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: W ogóle niech nie pada!! U nas dzisiaj słoneczko, pliiiisssssssss niech i jutro tak będzie w NS!:modla: Skoro to koncert życzeń to ja poprosze o brak wiatru i deszczu:evil_lol: Quote
mindgame Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Nugatika napisał(a):nie bedzie nas niestety :( nie mamy jak dojechać :/ zła jestem strasznie :/ a próbowałaś pociągiem? Quote
mimi_91 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 wie może ktoś z Was gdzie można znaleść rozpiskę około której godzinie są oceniane poszczególne rasy?? szczególnie mi chodzi o Bearded collie i shih tzu Quote
Diablica Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 mimi_91 napisał(a):wie może ktoś z Was gdzie można znaleść rozpiskę około której godzinie są oceniane poszczególne rasy?? szczególnie mi chodzi o Bearded collie i shih tzu Z tego co ja wiem to tylko na Międzynarodowych są godziny podawane:) możesz sobie tylko mniej więcej obliczyć patrząc na plan sędziowania:lol: Quote
Nugatika Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 nie ma takiego połączenia z mojego miasta :/ ale jeszcze sprawdze najwyżej Quote
Meritt Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Ja mieszkam 40 km od Sącza i disiaj pogoda u mnie piękna, około 25 stopni w cieniu i słońce. Oby tak było jutro :| Quote
Kaladan Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Meritt pocieszyłaś mnie, bo u nas dziś burze i zimno :-( Ale na wszelki wypadek zabierzemy jutro namiot... Quote
dorota-ta-dorota Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 MIMI.... Jesli chodzi o bearded collie to raczej od razu wchodza na samym poczatku...., o ile sie dobrze doczytałam :lol: RINR 13 zapraszamy... Az całe dwa beardedy:cool3: W tym mój jeden ...z numerem :cool3: 1 :cool3: Shitzaki wchodzą jako 10 rasa na RINGU 1.....zobaczysz to i to Pozdrawiam Dorota Quote
Cambel&Megi Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 W Rzeszowie właśnie pada...Mam nadzieję, że jutro w Nowym Sączu nie będzie lało. Powodzenia wszystkim :) Quote
Coyote Ugly FCI Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 no to ide kapac brudasa zeby wstydu na MP nie przyniósł :) Quote
Recommended Posts