Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aziza napisał(a):
Ja jeszcze nie zgłosiłam (zawsze zgłaszam droga internetową). Nigdy na wystawie w Nowym Sączu nie byłam, nikomu nie mówiłam, że planuję się tam wybrać a dostałam ulotkę z drukiem zgłoszenia na adres domowy...:-o

Może to jakiś znak :) hehee

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nasze zgłoszenie nie dotarło ale po moim mailu Pani z oddziału która nota bene ma słabośc do Ajeczki i nam kibicuje (w tamtym roku robiłyśmy razem mały przekręt :evil_lol:) nas zapisała. Więc już na 100% jedziemy!!

• 3 weeks later...
Posted

wyslalam im zgłoszenie o 23.58 3 lipca 2008
Zobaczymy czy nas przyjmą.

Pewnie sobie nie załatwie zadnego transportu, więc pytanie - czy ktoś kiedyś jechał na tą wystawę z podkarpacia [Rzeszów] pociągiem?

Posted

o witam! :)
pojawić się pownie pojawię, znowu sie dorzucę do znajomych ;) moze mnie przygarną ;)
no a późno bo ostatnio mało siedzę na komputerze i jakoś umknął mi termin przyjmowania zgłoszeń ;)

mam nadzieję, że do zobaczenia! :)

Posted

Czy w Nowym Sączu będą jacyś już doświadczeni Młodzi Prezenterzy którzy poświęcili by mi pare minutek przed debiutem na JH i dali jakieś rady etc?

Posted

My jesteśmy same w młodzieży, ale się cieszę, bo przynajmniej mniejszy stres dla mnie :eviltong:
Zapraszamy na ring młodzieży belgów do focenia, fajnie jakby ktoś nam fotki zrobił ;)