panienkabubu Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Iwona1984 napisał(a):]] to jest druga wystawa tego staffika i druga wygrana :multi::multi::multi::multi: tego, czyli......?:cool3: Atik napisał(a):Dzięki :) Zgłosiłam rzutem na taśme, pojechałam dla socjalki, wyszłam dla zabawy na BIS a tu taka niespodzianka :cool3: Z tego co pamiętam BIS szczeniąt I - stafik II - bokser III - pointer BOG II I - fila (chyba) II - ? III - bokser ] dzięki :) wiadomo co to za stafik i pointer? bo bokser to pewnie lamborgini? :cool3: MateUsz napisał(a):BIS JUNIOR, BIS Ras Polskich II, BOG X Chart Polski Ch.Pl.Mł.,Mł.Zw.Św.2008 URZEKAJĄCA URODA Full Speed dzięki :) Quote
panienkabubu Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 OK - szczeniaki już sobie spisałam z katalogu, bo na szczęście były po jednej sztuce w rasie ;-) Chihuahua na BOG był długowłosy czy krótkowłosy? Quote
Atik Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Bokser na grupie to LAMBORGHINI Nostrum :) a na BIS szczeniąt NADJA Optima grata :) Quote
Cambel&Megi Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 panienkabubu napisał(a): wiadomo co to za stafik i pointer? bo bokser to pewnie lamborgini? :cool3: BiS Szczeniąt I staffik - SIRR KNIAŻ XANDRAX Staff-Ka FCI Quote
panienkabubu Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Tak myślałam, że to ten Bokser :cool3: OK - proszę o pomoc w ustaleniu: BIS Ras Polskich BIS Weteranów BOG I BOG III BOG IV BOG V BOG VI BOG VII BOG VIII BOG IX - chihuahua długo- czy krótkowłosy? Resztę mam :cool3: Quote
Śnieżynka Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 jak dla mnie była to chiłka długo włosa i raczej czekoladowa podpalana z numerem 618, gdyż ona miała jaśniejsze włoski na stópkach i na krawatce... Quote
zpr Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 panienkabubu napisał(a):Tak myślałam, że to ten Bokser :cool3: OK - proszę o pomoc w ustaleniu: BIS Ras Polskich BIS Weteranów BOG I BOG III BOG IV BOG V BOG VI BOG VII BOG VIII BOG IX - chihuahua długo- czy krótkowłosy? Resztę mam :cool3: BIS Ras polskich - piątek - Gończy polski Ch., Zw.Europy 07, ZW.Świata 08 SZABLA Kłusująca Sfora FCI Quote
panienkabubu Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 zpr napisał(a):BIS Ras polskich - piątek - Gończy polski Ch., Zw.Europy 07, ZW.Świata 08 SZABLA Kłusująca Sfora FCI zpr chyba to nie ten wątek :hmmmm::evil_lol: Quote
panienkabubu Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Śnieżynka napisał(a):jak dla mnie była to chiłka długo włosa i raczej czekoladowa podpalana z numerem 618, gdyż ona miała jaśniejsze włoski na stópkach i na krawatce... dziękuje:) Quote
haker11 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Bardzo prosze o stawke dogue de bordeaux. Z góry Dziękuję.:loveu: Quote
panienkabubu Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Psy kl otw ASHER z Krainy Salamandry FIGO Kaosi Psy kl ch BAX Monrad Suki kl mł FORTUNA EX CUBILE LAMIA DE MAJENT suki kl pośr DEA EX CUBILE LAMIA Co-Ala Quote
Kaladan Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 To i my się chwalimy - nasz Rubidek BOB i BOG I, a mała yoreczka Didi III doskonała :multi: Podaje wyniki VII grupy: I - RUBID Kaladan (seter szkocki gordon) II - Irish Melody LUCKY LUKE (seter irlandzki) III - PERSA Wilczy Raj (pointer) Quote
McDzik Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Ja mam tą chiłke na fotce i widze numerek 618 wiec jest to AVANTI Ellen & Justi FCI Trzeci był pudel ale nie pamietam jaki bo dwa czarne stały kolo siebie i sędzia powiedział - Trzeci pudel - i wskazał palcem ale nie patrzyłam dokładnie , bo zaraz mielismy robić jeszcze jedną rundke, żeby wybrał II i I miejsce czy cos takiego.. EDIT: O, a grupę V wziął taki cudowny Pomeranian!!! Quote
Kaladan Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Judit']a ma ktoś może zdjęcia gordonów? :p[/quote] Ja mam tylko tyle, robione już poza ringiem: [SIZE=1] od lewej: RUBID Kaladan (BOB) i ASTI z Ojcowskiej Doliny (CWC w klasie pośredniej) [/SIZE] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/253/fe5a98dc3e5fa975.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/327/1c20a3f7838bc6f1.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/327/b2365e4131e86c3c.jpg[/IMG][/URL] Wyżle fotki z wystawy niedługo będą na Seter24, bo Dawid szalał z aparatem :multi: Quote
Śnieżynka Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 na 9 gr 3 był pudel toy suka championka SALINA Westen Barbi Quote
Judit Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Kaladan']To i my się chwalimy - nasz Rubidek BOB i BOG I, a mała yoreczka Didi III doskonała :multi: [/quote] Gratulacje! :cool3: Rubid pięknie na zdjęciach wyszedł :p (a te rozetki to po prostu genialne :loveu:) no to czekamy na zdjęcia z seter24... ^^' Quote
Zebra Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Moze jakaś dobra dusza poda mi stawkę kerry blue terrierów, było całe 2 sztuki, jeden pies i jedna suczka :lol: Quote
panienkabubu Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Kerry Blue Terrier Psy kl. pośr - FILIPPO Adonis Star (wł. Daniela i Peter Borzova, Słowacja) Psy kl. otw - BELTANE Tuatha Dea Quote
panienkabubu Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Nie ma za co :-) Zna ktoś z Was jeszcze jakieś wyniki finałów?:) Quote
Dorota_Fiszer Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Moglabym prosic o goldeny klasa mlodziezy psy ? Wiem,ze byly 3 - Nenuoramos My Marchello i Ibsen Salto del Angell i brakuje mi tego trzeciego ;-) i przy okazji czy ktos zna wyniki BIS Junior ? Quote
Recommended Posts