Zuza i Noddy Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Iwona1984 napisał(a):no to ide kapac brudasa zeby wstydu na MP nie przyniósł :) O a kto z twoim śliczniochem startuje? Quote
Diablica Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 U nas kropki a tez mieszkamy w Rzeszowie:) Mój Maluch już gotowy:loveu: Quote
Cambel&Megi Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):O a kto z twoim śliczniochem startuje? Ja :lol: 10 znaków Quote
marymek Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Poplątania ringówek! Wracajcie dogomaniacy z BISem :) Quote
osiem Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 elo, jeśli komuś beagle wpadły w obiektyw to poproszę :) Quote
Tecia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 No ty my się chwalimy:) Irish Melody Lucky Luck - Zw. Mł., NJwR, BOB, BIS Junior III, BOG II Quote
panienkabubu Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Tecia - wyślij mi na PW proszę informacje. BIS dla 7 letniej Fila Brasileiro (wł. ktoś z Nowego Sącza :cool3:) Quote
Atik Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Się chwalimy: NADJA Optima grata - II BIS szczeniąt :) Jeżeli komuś zaplątała się w obiektyw o plisss na emila fotki :oops: daratargatis@interia.pl Upss co za BIS :cool3: Quote
McDzik Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 My też :) ARNI Gang Cziki - V1, Zw.Mł., NJwR, BOB - wielki sukces bo wystawiała po raz pierwszy moja mama!!! I to z biegu ! Ja byłam na MP xD Nie zawiedli także 'oazowi' :) Leonbergery: NELLA Oaza Wschodu - V1, Zw.Mł. , NJwR OLIVIA Oaza Wschodu - V2 (tuż za Nelką :) ) MIRON Oaza Wschodu - V1, CWC, NDPwR, BOB GRATULACJE !!! :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 McDzik napisał(a):My też :) ARNI Gang Cziki - V1, Zw.Mł., NJwR, BOB - wielki sukces bo wystawiała po raz pierwszy moja mama!!! I to z biegu ! Ja byłam na MP xD Nie zawiedli także 'oazowi' :) Leonbergery: NELLA Oaza Wschodu - V1, Zw.Mł. , NJwR OLIVIA Oaza Wschodu - V2 (tuż za Nelką :) ) MIRON Oaza Wschodu - V1, CWC, NDPwR, BOB GRATULACJE !!! :loveu: Gratulacje! :) Jeśli można spytać, ile miałaś pkt na MP? :lol: Ja 2/5 :lol: *** Zabieram się za obrabianie zdjęc.... Quote
AnkaW Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 McDzik - wielkie gratulacje dla Arniego i mamy :multi::multi: dla Ciebie również za przygotowanie :eviltong: Quote
Coyote Ugly FCI Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 fotki z MP :) ta młoda panienka super jak dla mnie sie spisywała Quote
Zuza i Noddy Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 A to chyba siostra Ali Nowak, ale nie jestem pewna. Quote
Coyote Ugly FCI Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 a ta młoda dama wcale nie była gorsza tylko Mamin synek szukał mamusi :) :mad::mad::mad: Quote
Cambel&Megi Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):A to chyba siostra Ali Nowak, ale nie jestem pewna. Tak, to ona. ;) Iwona, ja coś mówiłam na temat tych zdjęć.....ehhhhh Ty...:mad::eviltong: Quote
panienkabubu Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Noooo, ale pani Sędzina (:diabloti:) jakieś miała pretensje do amstaffka? (:diabloti:) Bardzo dała Wam popalic? :diabloti: No i - Gratuluję Martynie zwycięstwa gr. młodszej :loveu: Ktoś mi powie jak się nazywa chłopak ze zw. dnia? Iiiiiiiii...... Już wiem kim jesteś McDzik :cool3: Mam Ciebie na fotach które ZARAZ wstawię :cool3: Quote
Błyskotka Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 A ten pucharek to za Boba ? Śliczny :loveu:. Quote
Śnieżynka Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Ja bardzo dziękuje komuś kto zrobił piękna rozetke dla zwycięscy rasy Chiński Grzywacz :) Quote
Coyote Ugly FCI Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 panienkabubu napisał(a):Noooo, ale pani Sędzina (:diabloti:) jakieś miała pretensje do amstaffka? (:diabloti:) nie podobał sie jej łąncuszek , ze niby psy sie wystawia na rongówce ehh polemizowałabym tu Quote
panienkabubu Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Iwona1984 napisał(a):nie podobał sie jej łąncuszek , ze niby psy sie wystawia na rongówce ehh polemizowałabym tu :turn-l::turn-l: przepraszam może nie powinnam, ale niektóre komentarze przyprawiały mnie o wybuch śmiechu :turn-l: stałam obok i słuchałam i po grupie młodszej..... musiałam stamtąd iść :diabloti: Quote
Cambel&Megi Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 panienkabubu napisał(a):Noooo, ale pani Sędzina (:diabloti:) jakieś miała pretensje do amstaffka? (:diabloti:) Bardzo dała Wam popalic? :diabloti: No i - Gratuluję Martynie zwycięstwa gr. młodszej :loveu: Ktoś mi powie jak się nazywa chłopak ze zw. dnia? Iiiiiiiii...... Już wiem kim jesteś McDzik :cool3: Mam Ciebie na fotach które ZARAZ wstawię :cool3: Wolałabym to bez komentarza pozostawić :eviltong: Pies mocno dyszał, a był podciągnięty nieco na żmijce, "nie duś psa, przecież wymiotuje" :roll: poza tym to podobno psa nie wystawia się na żmijce... Trochę może tak, ale jakoś tego nie odczułam, za bardzo się tym nie przejmuję...:evil_lol: Jak mniemam to Mateusz Legieta. ;) edit: ale mi net muli, spóźnilam się :lol: no ale komentarze p. Sędziny MP, faktycznie, 'ciekawe'... :diabloti: Błyskotka napisał(a):A tej pucharek to za Boba ? Śliczny :loveu:. To za udział w MP :lol: Quote
Recommended Posts