Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trezor jest w schronisku od 2 miesiecy. Ma około roku,to mlody pies.Jest mocno zbudowany,ma silny kosciec,szeroka klate,mocne szczeki i niewyrośniete łapy.czyli spory pies na kaczych odnozach.Jezeli ktos szuka psa,ktory bedzie jednoczesnie towarzyszem,ale dobytku tez obronic potrafi,to warto pomyslec nad Trezorem.To jest juz pies,ktory potrafi odstraszyc,jest odwazny,ale nie głupio agresywny.
Ładnie wita sie z ludzmi,domaga sie kontaktu.Ale widac po nim,ze jezeli ktos przed nim postawi zadanie strozowania,to Trezor swietnie sie w tym zrealizuje.
Oczywiscie nie zyczymy Trezorowi budy,budowy,czy pilnowania zlomowca!!!!!!!To super pies,ktory musi byc blisko ludzi,ktory pokocha swoja rodzine i bedzie dbal o ich bezpieczenstwo.

Posted

Eeee, nie, tylko mam mętlik w głowie :roll: Jak ja się w tych fotkach połapię, przeciez muszę ogłosić
Trezora już niby znam. Poczekam na wątek nowej suni, a Mieci fotek ma dosyc.
To mój plan.

Posted

No, od razu widać!!!
Trezor szuka swojego człowieka.

Brazowa pousuwała posty i "gupka" ze mnie zrobiła, jęczącą akuchę, co to sama do siebie gada... I dobra, niech ciotki kombinuja, co tu się wydarzyło. Będzie nagroda!!!!

Posted

Jak poczytałam tyż mam mętlik....:shake:...coś się china ze zdjęciami pomieszało...miałam kiedyś podobnie-:evil_lol:...ale po co mierzyć monitor Akuszko????:crazyeye::crazyeye:....rozmiary psa????:diabloti: