brazowa1 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Trezor jest w schronisku od 2 miesiecy. Ma około roku,to mlody pies.Jest mocno zbudowany,ma silny kosciec,szeroka klate,mocne szczeki i niewyrośniete łapy.czyli spory pies na kaczych odnozach.Jezeli ktos szuka psa,ktory bedzie jednoczesnie towarzyszem,ale dobytku tez obronic potrafi,to warto pomyslec nad Trezorem.To jest juz pies,ktory potrafi odstraszyc,jest odwazny,ale nie głupio agresywny. Ładnie wita sie z ludzmi,domaga sie kontaktu.Ale widac po nim,ze jezeli ktos przed nim postawi zadanie strozowania,to Trezor swietnie sie w tym zrealizuje. Oczywiscie nie zyczymy Trezorowi budy,budowy,czy pilnowania zlomowca!!!!!!!To super pies,ktory musi byc blisko ludzi,ktory pokocha swoja rodzine i bedzie dbal o ich bezpieczenstwo. Quote
akucha Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Wysłałam Ci link, tak :mad: Powiedziałaś, że to on! Jaka znowu nowa rottka :placz: To usuwam... A ta Miecia to pięknota!!!!! Quote
akucha Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Usunęłam ze wstydu, a kto był na 5 fotce. Mieci od tej nwej nie odróznie, no niestety...:roll: Quote
akucha Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Eeee, nie, tylko mam mętlik w głowie :roll: Jak ja się w tych fotkach połapię, przeciez muszę ogłosić Trezora już niby znam. Poczekam na wątek nowej suni, a Mieci fotek ma dosyc. To mój plan. Quote
akucha Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 No, od razu widać!!! Trezor szuka swojego człowieka. Brazowa pousuwała posty i "gupka" ze mnie zrobiła, jęczącą akuchę, co to sama do siebie gada... I dobra, niech ciotki kombinuja, co tu się wydarzyło. Będzie nagroda!!!! Quote
Celina12 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Jak poczytałam tyż mam mętlik....:shake:...coś się china ze zdjęciami pomieszało...miałam kiedyś podobnie-:evil_lol:...ale po co mierzyć monitor Akuszko????:crazyeye::crazyeye:....rozmiary psa????:diabloti: Quote
olenka_f Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 co to za imię kto mu dał, przecież ja nie zapamiętam :mad: Quote
akucha Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Celinko, blisko :lol: Olenko, jeszcze lepsze imię nowe mamy :evil_lol:, ale tamto pewnie zapamiętasz. Trezor czeka na dom!!! Quote
olenka_f Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 jakie imię , ja ciągle Terrora szukam -to za trudne ,dawaj łatwiejsze Quote
akucha Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 :evil_lol: Olenko, karteczka i na ścianę przypnij! Quote
brazowa1 Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 sciaga niepotrzebna,dzis Trezor wypadł ze schronu.Mysle,ze w nowym domu obroni sie swoim urokiem osobistym i młodoscia.Trzymac kciuki prosze! Quote
akucha Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 :multi::multi::multi: No to trzymamy!!!! Założyłas mu wątek na szczęscie chyba!!! Quote
Kasia25 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Hahahaha jak wysmienicie, ledwo weszłam już się cieszyć mogę!!!! Wiolu rób tak co dzień! Quote
Recommended Posts