doddy Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Czy będziecie może sprawdzać nowe domy tych psów? Wolałabym wiedzieć, że wszystko dobrze i że trafiły do normalnych ludzi, by nie podzieliły losu Jacusia. Dorka, plis sprawdź jak możesz. Najlepiej naocznie, bo przez tel wszystko można powiedzieć. Quote
Makuuu Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Jeden z psiaków jest w Radomiu... wiem tyle co pisze w kart. , niestety jest bałagan i za bardzo połapać się w papierach nie można :shake: Quote
~MaDaLeNa~ Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 są na Osiedlu Południu w Radomiu, obydwoje wziął je policjant....... Quote
~MaDaLeNa~ Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 :razz:jak ktoś by chciał zobaczyć na warunki to niech napisze do mnie na priv to podam dokładny adres. Ktoś może? Quote
D O R K A Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 ~MaDaLeNa~ napisał(a)::razz:jak ktoś by chciał zobaczyć na warunki to niech napisze do mnie na priv to podam dokładny adres. Ktoś może? Madziu dane tego gościa już mam;) sprawdzę na 100% zaraz po świętach:lol: Quote
Recommended Posts