~MaDaLeNa~ Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Para amstaffów przebywająca w schronisku jest bardzo przyjazna i miła dla otoczenia ludzkiego, psy są z sobą bardzo zżyte (2 psy). Proszą tylko o kawałek podwórka i dwie miski, potrafią pokochać. PIES 2 PIES Tak bardzo proszą, żeby nie być w klatce.:-( Quote
~MaDaLeNa~ Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Jejku masakra..........................:-( chyba na zawsze pozostaną w schronie Quote
Makuuu Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Magdo może w tytule i pierwszym poście napisz ile mają latek i kiedy trafiły do schronu i ew. czy były szczepione oby tylko nie trafiły do kogoś kto chce psa na popis :shake: Quote
D O R K A Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Trzeba ściągnąć na wątek doddy;) Proponuję w tytule napisać, że chodzi o astki Quote
D O R K A Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Umieściłam link na ogólnym wątku bullowatych Quote
andzia69 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 boshe - idzie sie załamać:shake: kto z was moze porobić ogłoszenia na necie? allegro? czy one są wysterylizowane? jak do ludzi, innych psów? dzieci? kotów? wiek? więcej info jest potrzebnych...i może zapytacie jak długo są w schronie i w jakich okolicznosciach tam trafiły... i muszę miec ładne zdjecia - najlepiej bez krat.... Quote
Makuuu Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 chyba bez kastracji... z Magdą porobimy fotki w sobotę :) Quote
~MaDaLeNa~ Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Wiem, że mają po 3 lata. I jeden z nich trafił z inerwencji z Halinowa ten w białe łaty. :razz: A eszta info w sobote Quote
Makuuu Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 HOP! jak będziecie skarby :loveu::loveu::loveu:spadać to szansa na domek zmaleje :/ Quote
D O R K A Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Prawdopodobnie psiaki zostały adoptowane. Dziewczyny jak będziecie w sobotę w schronie, proszę sprawdźcie czy na 100%. Ja niestety nie będę mogła bo w sobotę jadę do Wrocławia po Gabrysia. Quote
~MaDaLeNa~ Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Hop! Hop! Jej w ogóle nie mogłam wejść przez 2 dni na neta :( JUtro będziemy w schronie to zobaczymy co i jak Quote
~MaDaLeNa~ Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Też prawda, nie wiadomo kto je wziął, dlaczego i gdzie Quote
D O R K A Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Makuuu napisał(a):informacja kuleje :cool3: Niestety...:shake: jak się zatrudnia w schronisku osoby, które nie mają zielonego pojęcia o pracy w takim miejscu, to są takie efekty. Zwykłe marnowanie pieniędzy, które możnaby było przeznaczyć na potrzebujące zwierzaki... Przykre...:shake: Quote
Makuuu Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 D O R K A napisał(a):Niestety...:shake: jak się zatrudnia w schronisku osoby, które nie mają zielonego pojęcia o pracy w takim miejscu, to są takie efekty. Zwykłe marnowanie pieniędzy, które możnaby było przeznaczyć na potrzebujące zwierzaki... Przykre...:shake: ma Pani w 100% racje... ale cóż są jeszcze "inni", którzy pomału coś zdziałają... jak to było : "kropla drąży skałę nie siłą a częstym spadaniem" :cool3:. A reszta niech się nie pcha tam gdzie nie ma o tym pojęcia! Poza tym jak ktoś robi przykre numery to i jemu ktoś kiedyś zrobi :diabloti:. Quote
~MaDaLeNa~ Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Ja się zgadzam i z panią i z Pati. Kiedyś na nich wszystko spadnie co złego i zobaczymy jak sobie poradzą i jak będą się NIEKTÓRZY czuć. Quote
~MaDaLeNa~ Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Pat ale miejmy nadziej, ze się zmieni, bo niektórzy są tak zapracowani, że nie dostrzegają potrzebujących pomocy zwierząt. Quote
Makuuu Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 "zapracowani" :evil_lol: a tak z innej bajki... dobrze, że psiny mają domki... w sobotę sprawdzimy co i jak, bo wcześniej chyba zapomniałyśmy ;) Quote
Recommended Posts