iwa77 Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 Tak jak go tak obserwuje to wydaje mi się , że jego młodzieńcza radość maleje tym bardziej im dłużej przebywa w schronie.Słodki psiak a chętnych brak! Quote
Argat Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Zza krat… Ciągły zawód, strach Tak wygląda mój świat Próbuje żyć nadzieją Radości zostawić choć źdźbło Nie jak ci co dzielą dole mą Tu z każdych oczu nieszczęście spogląda smutek w każdym kącie mieszka a śmierć często zza rogu wygląda Czasami marze Że dostane inne życie Że lepszy świat zobaczę Wierze że ktoś dostrzeże mnie Nadejdzie taki dzień Odmieni życie me. Leczy ileż można czekać? Beznadziejnie i bezradnie tak? Czy mogę inne życie dostać? Czy spełni się ten piękny sen mój? Obejrzę świat wśród innych barw Bo będę już na zawsze twój. Quote
Isadora7 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Brylancie zobacz już wiersze dla ciebie są, może i domek będzie :loveu: Quote
iwa77 Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Argat - wiersz bardzo ładny ! Dziękujemy :loveu: Brylanciku gdzie ten twój domek , no gdzie ????????? Quote
Koperek Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Dzisiaj BRYLANCIK był w dobrym humorku:loveu: Szalał z kolegą! Bawili się, jak dzieci :lol: (będzie później na fotach) ...portrecik :loveu: Quote
Isadora7 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 no zaraz daje na allegro, cudny, śliczny portrecik, słodki Quote
iwa77 Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Cudny jest ten nasz Brylant - cioteczki przyznajcie same! Dziw , że on jeszcze nie ma domu , ludziska ślepe czy co ?:roll: Quote
Isadora7 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 iwa77 napisał(a):Cudny jest ten nasz Brylant - cioteczki przyznajcie same! Dziw , że on jeszcze nie ma domu , ludziska ślepe czy co ?:roll: Allegro już podmieniłam zaraz na gratce to zrobię i innych. Ja myślę że jak zobaczą ten portret to się ktoś zakocha. Brylant miał zdjęcia które mało go pokazywały. Ten portrecik jest naprawdę śliczny. Quote
Koperek Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Zdolna jezdem, prawda?? :cool3: :eviltong: :eviltong: A teraz "fikołki" dwóch kumpli ;): Quote
Koperek Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 A tu troszkę niewyraźny portrecik (ale zawsze:oops:): Quote
iwa77 Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Przystojniaku - słodziaku zasuwamy na góre ! Quote
iwa77 Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Oj ty mój nieszczęśniku malutki - idziemy na górę zobaczymy co tam słychać! Quote
Isadora7 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Brylanciku słoneczko przez akcję z tymczaskiem Filipkiem nie miałam czasu dzisiaj dla swoich piesków. Jutro sie poprawię. Spij dobrze i o domu mam nadziję już niedługo śnij. Quote
Isadora7 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [FONT=Impact]Witaj Brylanciku, doopka do góry i szukamy domeczku :loveu: [/FONT] Quote
Isadora7 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 "Oddam Ci całą moją miłość, Oddam Ci całe moje serce, Oddam Ci nawet moją dusze, Tylko mnie przytul, weź na ręce. Spojrzę Ci wtedy ufnie w oczy, Wtulę swój nosek w Twoje ramię, Przyrzeknę wierność już na zawsze ... A tej przysięgi nic nie złamie. Więc daj mi tę ostatnią szansę, Pomóż w bolesnej mej udręce, Stanę sie całym Twoim życiem, ...Tylko mnie przytul, weź na ręce..." Quote
iwa77 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Brylanciku - ty już musisz iść do domu ! Czas już czas największy ! Quote
Recommended Posts