Ryjek 56 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Iwo, kochana (Lutek się mocno do Ciebie przytula) nie chcemy byc bardzo namolni, ale tęsknimy za tym chuliganem Brylancikiem. Pozdrawiamy Lutek, Ryjki Quote
iwa77 Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Po tak długiej przerwie - otrzymałam nareszcie wiadomości o Brylanciku. Niestety złe - psinka choruje.Te wcześniejsze dolegliwości jelitowe przerodziły się w stan przewlekły. Cały czas są wymioty i biegunka. Dotychczasowe leczenie nie przyniosło skutku .Państwo chcą zmienić lekarza i jeszcze raz go zdiagnozować i leczyć. Dotychczasowa diagnoza : przewlekle zapalenie jelit. Przy tym wszystkim wyniki badań krwi są wg. Państwa dobre. Musimy poczekać i zobaczymy co z tego wyniknie. Państwo obiecali mi , że będą mnie informować o postępach leczenia ..... Trzymajcie kciuki za Brylancika żeby szybko wyzdrowiał. Quote
Isadora7 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 iwa77 napisał(a):Po tak długiej przerwie - otrzymałam nareszcie wiadomości o Brylanciku. Niestety złe - psinka choruje.Te wcześniejsze dolegliwości jelitowe przerodziły się w stan przewlekły. Cały czas są wymioty i biegunka. Dotychczasowe leczenie nie przyniosło skutku .Państwo chcą zmienić lekarza i jeszcze raz go zdiagnozować i leczyć. Dotychczasowa diagnoza : przewlekle zapalenie jelit. Przy tym wszystkim wyniki badań krwi są wg. Państwa dobre. Musimy poczekać i zobaczymy co z tego wyniknie. Państwo obiecali mi , że będą mnie informować o postępach leczenia ..... Trzymajcie kciuki za Brylancika żeby szybko wyzdrowiał. M Matko dlaczego los jest taki zły. Ten psiak powinien miec już tylko lepiej. Brylanciku kochany bardzo, bardzo życzę ci zdrówka. Quote
Ryjek 56 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Brylanciku mamy nadzieję, że u Ciebie wszystko w porządeczku!:lol: Życzymy Ci ciepełka i morze zdrowia:loveu: Lutek i Ryjek Stary Quote
Recommended Posts