Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hund napisał(a):
ostatnio w Bielsku (odległość duuuża) był Onek, miał na sobie skórzaną obróżkę, szedł drogą w stronę Przegibka.

no odleglosc duza ale nidgy nic nie wiadomo. sa moze gdzies zdjecia tego onka dostepne?

Posted

Hund napisał(a):
ostatnio w Bielsku (odległość duuuża) był Onek, miał na sobie skórzaną obróżkę, szedł drogą w stronę Przegibka.

Ktoś mógł znaleźc Cezara, zabrac ze sobą i wywieźc w każdy rejon Polski, Cezar mógł uciec i teraz błąka się daleko od domu.
Trzeba to sprawdzic. Czy jest jakiś kontakt do Osoby, która tego ONka widziała?

Posted

Drodzy, odkąd pamiętam w naszym domu zawsze był jakiś pies, swego czasu nawet dwa, ONki (ogrodowe J). Do momentu, w który Cezar się zgubił nigdy wcześniej nie byłem w schronisku, a nie jestem nastolatkiem, trochę wstyd. Pierwsze schronisko, które odwiedziłem było Gładyszewo i wszystkie te psiaki bym z chęcią zabrał do domu. Niestety nie mam na to warunków. Nie ma tez możliwości tak ja wy intensywnie szukać nowych właścicieli przez Internet itp., podziwiam wasze zaangażowanie. Jednak mam pierwszy nowy dom dla cudownego pieska.

Pies ma 8 tygodni, od miesiąca w schronie (trafił jako miesięczny szczeniaczek, nie ma więcej informacji). Robocze imię to Fado. Pies został zabrany ze schronu w niedziela i jest u mnie, ma już wyrobiony paszport i jest za Chipowany. Został odrobaczony i zaszczepiony (na to, co mógł być zaszczepiony, bo jest jeszcze za mały żeby dostać wszystkie szczepionki). Pies jedzie do mojej mamy, jutro czeka jego długa droga, mam nadzieje ze zniesie to dobrze. Nie chciałem wcześniej o tym pisać, bo pewnie zarzucilibyście mnie masa ofert a wybór naprawdę nie jest łatwy. Czytałem wcześniej wiele wątków i im więcej czytasz tym trudniej podjąć decyzje.

Osobiście wziąłbym starszego psa, ale moja mama trochę się obawiała dorosłego psa zdecydowała się szczeniaka.

Fado jest jeszcze troche wystraszony i smutny ale nie dziwie się o ile max. Z matka spędził 4 tygonie. Sierotka taka.

ABSOLUTNIE nie jest to zastępstwo Cezara, Ja nadal jego poszukuje i nadal wierze ze żyje i ze się zajadzie. Trochę nie fair umieszczać to informacje na wątku Cezara, ale chciałem się podzielnic ta informacja z wami a nie będę zakładał oddzielnego wątku na to.
Pozdrawiam wszystkich
Łukasz

Kilka fotek Fada (znając Zycie mama przemianuje jego imie na cos innego J)

Posted

pasja napisał(a):
Ktoś mógł znaleźc Cezara, zabrac ze sobą i wywieźc w każdy rejon Polski, Cezar mógł uciec i teraz błąka się daleko od domu.
Trzeba to sprawdzic. Czy jest jakiś kontakt do Osoby, która tego ONka widziała?

zdecydowanie sie zgadzam. Cezar moze byc gdziekolwiek. ktokolwiek z okolicy ma mozliwosc zrobinie fotki ale zlapania tego psa?

Posted

Hund napisał(a):
Widziałam go osobiście, zdjęć nie zrobiłam bo nie miałam jak.

no szkoda ze nie ma fotki. kawal drogi zeby tylko sie przejechac i go zobaczyc.