ulvhedinn Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Nadal bez domku, panoszy sie na naszej kanapie.... :cool1: Quote
Koperek Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Słyszałam, że macie przez 'małą' urwanie gwizdka...:evil_lol: A Guciek to już kompletnie chyba bez nosa zostanie:diabloti: Quote
ulvhedinn Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Chiba tak :evil_lol: Ale w tej chwili gruba śpi w ukochanej pozycji- kołami do góry i udaje baaaardzo grzeczną babcię.... ;) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Nie ma tak dobrze, babcia coraz czesciej siedzi w kennelu koperkowym.. nie moge Gucia tak narazac, trzeci raz go pogryzla w buziaczka :placz: moje biedactwo :placz: teraz wychodzi tylko pod nadzorem.. preferowany dom bez innych psow. a w zasadzie musi byc chyba dom bez innych psow.. koty - neutralny stosunek.. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Gru pojechala do nowego domu :multi::lol: Od wczoraj mieszka z inna starsza sunia - mam nadzieje, ze nie bedzie problemow.Pani twierdzi, ze sobie poradzi.O Gru powiedziala jej sasiadka, ktora wypatrzyla ja gdzies w internecie.Sue jest identyczna jak nie zyjaca juz sunia Pani. Gru od rana czula, ze cos sie dzieje, byla bardzo niespokojna.Potem zestresowana, kiedy obca Pani przyszla i zaczela ja obcalowywac.Ale w koncu ruszyla po nowe zycie.. oby bylo dobrze.. w sumie to sie stresuje :roll: Quote
Kam Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 super!, miałam pytanie z allegro właśnie od pani, która ma drugą starszą suczkę po przejściach - może to ta sama Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Dostalam sms'a ze gruba jest cudowna :razz:myslalby kto :evil_lol: Quote
Koperek Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Dostalam sms'a ze gruba jest cudowna :razz:myslalby kto :evil_lol: No i się posikałam :placz: Aga musisz tak prosto z mostu??:cool1: Quote
Koperek Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Agnieszka(Visenna) napisał(a):nie kumam :lol: ...bo tu nic kumać nie trza, rozumie się i już! :eviltong: Ale, że mam mokre portki to moje...:cool1: Quote
Poker Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Koperek napisał(a):...bo tu nic kumać nie trza, rozumie się i już! :eviltong: Ale, że mam mokre portki to moje...:cool1: chyba z radości :evil_lol: Quote
Koperek Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 :eviltong: A tak z grubej rury: Wiesz Aguś, że w ostatnim boksie u p. Bogusia jest GRUBOLINDA II????:cool3: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Wiem kochana :placz: ale dzisiaj sie "uszczesliwilam" chorym szczeniakiem :roll: Quote
Koperek Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 No to zakładaj wątek! :mad: Chociaż pokaż nam maluszka :roll: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Adziu, a masz mozliwosc wrzucenia fotki z komorki na net? i odczytywania wiad. mms? Quote
Koperek Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Adziu, a masz mozliwosc wrzucenia fotki z komorki na net? i odczytywania wiad. mms? .................:shake: :shake: Quote
Korenia Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 W razie czego ślij do mnie, ja moge wrzucić na net :) Quote
Recommended Posts