jamnicze Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 lady_m napisał(a):Zycze powodzenia! Pewnie bardzo się nam przyda: raz, Saidi dopiero będzie miała 5 dni od uzyskania wieku na młodzież (więc może być dla sędziego jeszcze zbyt szczeniakowata) dwa, pierwsza wystawa wyjazdowa, a Saidi nie przepada za jazdą samochodem. Tak więc wszystkie kciuki bardzo w niedzielę się nam przydadzą Quote
jamnicze Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Matusz napisał(a): a to nie moje strony :eviltong::diabloti: ale 3mam kciuki już, a kiedy ten Słupsk jest?:razz: Właśnie pisałam poprzedni post :evil_lol: W niedzielę ;) Quote
Matusz Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 jamnicze napisał(a):Właśnie pisałam poprzedni post :evil_lol: W niedzielę ;) to u mnie to będą akurat poprawiny, chyba będę pamiętał :evil_lol: Quote
jamnicze Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Matusz napisał(a):to u mnie to będą akurat poprawiny, chyba będę pamiętał :evil_lol: To nie wiesz, ze na weselu najbardziej trzeźwi zawsze są świadkowie?:eviltong: No ale na poprawinach to już niekoniecznie :evil_lol::diabloti: Quote
jamnicze Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Słuchajcie, Saidi zrobiła się paskuda jeśli chodzi o jedzenie :mad: Coby wzmocnić jej stawy zaczęłam kupować i gotować jej kurze łapki :loveu: i co? I teraz nie chce paskudnik suchego żreć :angryy: Wie psinka co dobre ;) a już w ogóle wypluwa purinę proplan z łososiem, a ja się specjalnie dla niej wykosztowałam :placz: Quote
AngelsDream Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Baaj na szczęście nie grymasi. My w niedzielę zaczynamy szkolenie w grupie, też się przydadzą kciuki ;) Quote
Celina12 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Moje jamniki to wcale się za suche nie chwycą-chyba ,że z kulki-smakulki. Gazelko-jamniczka..jak się biedna napracowała..jejciu-darń wyszarpać potrzeba nie lada siły :diabloti: Quote
jamnicze Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 AngelsDream napisał(a):Baaj na szczęście nie grymasi. My w niedzielę zaczynamy szkolenie w grupie, też się przydadzą kciuki ;) To trzymamy kciuki :thumbs: My też zaczynamy od następnego tygodnia szkolenie grupowe :cool3: Celina12 napisał(a):Moje jamniki to wcale się za suche nie chwycą-chyba ,że z kulki-smakulki. Gazelko-jamniczka..jak się biedna napracowała..jejciu-darń wyszarpać potrzeba nie lada siły :diabloti: Ciekawe skąd u niej taka siła? Chyba że jak na gazelę przystało, to po tych korzonkach i zieleninie :evil_lol: Quote
taxelina Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 My tez kciuki trzymamy za Was!!!! U nas to suche proplan adult cielecina+ryz, cos gotowanego czasami Quote
jamnicze Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 deer_1987 napisał(a):My tez kciuki trzymamy za Was!!!! U nas to suche proplan adult cielecina+ryz, cos gotowanego czasami i co, nie ma problemu z jedzeniem? łapeczek napisał(a):witamy sie ;];] Hejka :multi: Quote
pusia2405 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/14-30.jpg Skąd ja to znam:lol:? Quote
jamnicze Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 pusia2405 napisał(a):http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/14-30.jpg Skąd ja to znam:lol:? No skąd? :evil_lol: A jakiego masz pieska? Quote
pusia2405 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 jamnicze napisał(a):No skąd? :evil_lol: A jakiego masz pieska? A takie tam zwykłe kundelki:roll:, są w podpisie. Quote
Russellka Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Ooo dziurki jak u nas w ogródku :lol: Quote
jamnicze Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 pusia2405 napisał(a):A takie tam zwykłe kundelki:roll:, są w podpisie. No proszę, a ja myślałam, że na banerku masz pieski szukające domku :roll: Quote
jamnicze Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Russellka napisał(a):Ooo dziurki jak u nas w ogródku :lol: Nie ma jak psie wykopki :evil_lol: Quote
pusia2405 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 jamnicze napisał(a):No proszę, a ja myślałam, że na banerku masz pieski szukające domku :roll: Kiedyś szukały..., aż zostały na zawsze u mnie:lol:. Quote
jamnicze Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Po ciężkiej pracy przyszła kolej na smakołyki - czyli wędzona kosteczka :) Quote
Celina12 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Wysyłam do Ciebie Dumkę-ona uwielbia wędzone kostki:loveu::loveu: http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/15-30.jpg no tak zajęcie masz :loveu: Quote
jamnicze Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Celina12 napisał(a):Wysyłam do Ciebie Dumkę-ona uwielbia wędzone kostki:loveu::loveu: http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/15-30.jpg no tak zajęcie masz :loveu: Przysyłaj kochana, przysyłaj, uwielbiam Dumisię :loveu: a co? Saidi kosteczkę, a ja kawusię :p Quote
Russellka Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Kawusia jest bleeeee :p Chyba że rozpuszczalna :lol: A Sajdunia to ma u Ciebie wygody :loveu::loveu::loveu: Na kocyczku z wędzoną kosteczką - miód maliny! :razz: Quote
Celina12 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Oj kawusia jest cacy...bardzo cacy...przyjeżdżam z Dumcią:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts