Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Ale przyznam, że Saidi nie jest aż takim kolanowcem :p.Jak widać na zdjęciach ledwie się mieści ;), zdecydowanie woli na tapczanie położyć się obok i wykorzystać mnie jako opieraczkę :diabloti:.

Posted

No to jeszcze siup do wody ;)

ojej, tu jest mokro

jakby wyciągnąć tego kija (co za złośliwa pańcia, nie mogła mi go rzucić na trawkę? :watpliwy:

no dobra, mam go

tu go sobie poobgryzam

Posted

jamnicze napisał(a):
Ale przyznam, że Saidi nie jest aż takim kolanowcem :p.Jak widać na zdjęciach ledwie się mieści ;), zdecydowanie woli na tapczanie położyć się obok i wykorzystać mnie jako opieraczkę :diabloti:.

Asia = Opieraczka! Super określenie i ile ma znaczeń...:evil_lol:
Pzdr.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Widac jaka niezadowolona ze kij w wodzie..

:diabloti:
Tengusia napisał(a):
wodne foteczki fajowskie :grins:
a pancia zlosliwa zeby tak patyczki do wody zamiast na trawke :mad:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:eviltong:

:oops:, no co?:oops:
gassira napisał(a):
kiedy następna wystawa?:razz:może wkońcu na jakiejś się spotkamy:razz:

Słupsk, to już niedługo. Będziesz?
Asiaczek napisał(a):
Asia = Opieraczka! Super określenie i ile ma znaczeń...:evil_lol:
Pzdr.

Niestety oba są w ciągłym użyciu :angryy:

Posted

Ale Sajdunia jest urocza :loveu: A próbowałaś wchodzić dalej do wody i ją wołać? U nas to sprawiło, że Koda pokochała pływanie :loveu: Albo najpierw nalej do miski wody i za każde umoczenie łapki k/s szybko się przekona, u Koduszki też tak robiłam :razz:

Posted

Russellka napisał(a):
Ale Sajdunia jest urocza :loveu: A próbowałaś wchodzić dalej do wody i ją wołać? U nas to sprawiło, że Koda pokochała pływanie :loveu: Albo najpierw nalej do miski wody i za każde umoczenie łapki k/s szybko się przekona, u Koduszki też tak robiłam :razz:

Z miska nie wypali, bo mieszkam w bloku ;)
Saidi po paru krokach robi osiołka, a potem raka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a do smaczka wyciąga szyje jak żyrafa, ale nogi nie przesunie :diabloti:

(Ale mi się zwierzyniec zebrał :evil_lol: )

Posted

jamnicze napisał(a):

Saidi po paru krokach robi osiołka, a potem raka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a do smaczka wyciąga szyje jak żyrafa, ale nogi nie przesunie :diabloti:

Węsze tu jakies oszustwo przy kupnie... osiołek, rak, żyrafa.... a gdzie BASENJI?:lol:
pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Węsze tu jakies oszustwo przy kupnie... osiołek, rak, żyrafa.... a gdzie BASENJI?:lol:
pzdr.

W ostateczności może później zajodłować :diabloti:

Posted

[quote name='Asiaczek']Węsze tu jakies oszustwo przy kupnie... osiołek, rak, żyrafa.... a gdzie BASENJI?:lol:
pzdr.
No, no ciotka, ciekawe coś Ty mi sprzedała?:crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:
[quote name='Selenne']W ostateczności może później zajodłować :diabloti:
Wyjący koncercik dała nam już pierwszej nocy ;). A taki ma falsecik, że pękajcie bębenki :diabloti:

Posted

Sajdunia będzie pływać...coś czuję to w kościach :evil_lol::evil_lol:...mądra przy tym bardzo...patyczek to patyczek. Nie trzeba koniecznie wyciągać tego będącego dalej..po co potem prąd zużywać na suszenie się...:diabloti:

Posted

[quote name='Selenne']W ostateczności może później zajodłować :diabloti:
Ale jodłowanie to akurat by się zgadzało! Baski tak mają...:lol:

[quote name='jamnicze']No, no ciotka, ciekawe coś Ty mi sprzedała?:crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:
Wyjący koncercik dała nam już pierwszej nocy ;). A taki ma falsecik, że pękajcie bębenki :diabloti:
Hahaha, po Twoich postach tez się zastanawiam...:evil_lol::hmmmm:
Pzdr.

Posted

jamnicze napisał(a):
Z miska nie wypali, bo mieszkam w bloku ;)

to tak jak Sherry na poczatku... wyciagnac sie ale zeby nie zamoczyc.. potem w Landskrona ja weszlam do wody z Niunia i ona za nami poleciala ;) i potem skakala w wodzie :D i juz chetniej tam byla, ale tylko jak jedno z nas tez bylo w wodzie