Russellka Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Pewnie że najwygodniejsze :loveu: http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/22-26.jpg Świetna piłeczka :razz: Quote
Tengusia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/25-24.jpg czasem marzy mi sie taki maly psiak co by mogl mi na kolankach siedziec :mdrmed: co wcale nie znaczy ze moje bestie mi na kolana nie wchodza :roflt: Quote
jamnicze Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Ale przyznam, że Saidi nie jest aż takim kolanowcem :p.Jak widać na zdjęciach ledwie się mieści ;), zdecydowanie woli na tapczanie położyć się obok i wykorzystać mnie jako opieraczkę :diabloti:. Quote
jamnicze Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 [quote name='Russellka'] http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/22-26.jpg Świetna piłeczka :razz: Saida woli sznureczek od tej kulki :evil_lol:, za piłkę nigdy nie łapie :diabloti: Quote
anetta Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 jamnicze napisał(a):dtzn. Saidi, Masaj i Tobiasz mogą zakładać klub morsów? :evil_lol: Ale morsy chyba właśnie lubią wodę? :hmmmm: Quote
jamnicze Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 anetta napisał(a):Ale morsy chyba właśnie lubią wodę? :hmmmm: I o to chodzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Quote
jamnicze Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 No to jeszcze siup do wody ;) ojej, tu jest mokro jakby wyciągnąć tego kija (co za złośliwa pańcia, nie mogła mi go rzucić na trawkę? :watpliwy: no dobra, mam go tu go sobie poobgryzam Quote
jamnicze Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 I znowu kij w wodzie :evilbat: ale nie ze mną takie numery, ten jest bliżej :eviltong: HA!!! a teraz pańcia niech se sama suszy własne giraski :evil_lol: Quote
taxelina Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Widac jaka niezadowolona ze kij w wodzie.. Quote
Tengusia Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 wodne foteczki fajowskie :grins: a pancia zlosliwa zeby tak patyczki do wody zamiast na trawke :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :eviltong: Quote
ariss Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 kiedy następna wystawa?:razz:może wkońcu na jakiejś się spotkamy:razz: Quote
Asiaczek Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 jamnicze napisał(a):Ale przyznam, że Saidi nie jest aż takim kolanowcem :p.Jak widać na zdjęciach ledwie się mieści ;), zdecydowanie woli na tapczanie położyć się obok i wykorzystać mnie jako opieraczkę :diabloti:. Asia = Opieraczka! Super określenie i ile ma znaczeń...:evil_lol: Pzdr. Quote
jamnicze Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 deer_1987 napisał(a):Widac jaka niezadowolona ze kij w wodzie.. :diabloti: Tengusia napisał(a):wodne foteczki fajowskie :grins: a pancia zlosliwa zeby tak patyczki do wody zamiast na trawke :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :eviltong: :oops:, no co?:oops: gassira napisał(a):kiedy następna wystawa?:razz:może wkońcu na jakiejś się spotkamy:razz: Słupsk, to już niedługo. Będziesz? Asiaczek napisał(a):Asia = Opieraczka! Super określenie i ile ma znaczeń...:evil_lol: Pzdr. Niestety oba są w ciągłym użyciu :angryy: Quote
ariss Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Nie:shake: Ja to dopiero na Budapeszt jade!!!!!później pewnie poznań;) Quote
jamnicze Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 gassira napisał(a):Nie:shake: Ja to dopiero na Budapeszt jade!!!!!później pewnie poznań;) No to szkoda :-(, może się nam uda spotkać w przyszłym roku :p Quote
Russellka Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Ale Sajdunia jest urocza :loveu: A próbowałaś wchodzić dalej do wody i ją wołać? U nas to sprawiło, że Koda pokochała pływanie :loveu: Albo najpierw nalej do miski wody i za każde umoczenie łapki k/s szybko się przekona, u Koduszki też tak robiłam :razz: Quote
jamnicze Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Russellka napisał(a):Ale Sajdunia jest urocza :loveu: A próbowałaś wchodzić dalej do wody i ją wołać? U nas to sprawiło, że Koda pokochała pływanie :loveu: Albo najpierw nalej do miski wody i za każde umoczenie łapki k/s szybko się przekona, u Koduszki też tak robiłam :razz: Z miska nie wypali, bo mieszkam w bloku ;) Saidi po paru krokach robi osiołka, a potem raka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a do smaczka wyciąga szyje jak żyrafa, ale nogi nie przesunie :diabloti: (Ale mi się zwierzyniec zebrał :evil_lol: ) Quote
Asiaczek Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 jamnicze napisał(a): Saidi po paru krokach robi osiołka, a potem raka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a do smaczka wyciąga szyje jak żyrafa, ale nogi nie przesunie :diabloti: (Ale mi się zwierzyniec zebrał :evil_lol: ) Węsze tu jakies oszustwo przy kupnie... osiołek, rak, żyrafa.... a gdzie BASENJI?:lol: pzdr. Quote
Selenne Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name='Asiaczek']Węsze tu jakies oszustwo przy kupnie... osiołek, rak, żyrafa.... a gdzie BASENJI?:lol: pzdr. W ostateczności może później zajodłować :diabloti: Quote
jamnicze Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 [quote name='Asiaczek']Węsze tu jakies oszustwo przy kupnie... osiołek, rak, żyrafa.... a gdzie BASENJI?:lol: pzdr. No, no ciotka, ciekawe coś Ty mi sprzedała?:crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: [quote name='Selenne']W ostateczności może później zajodłować :diabloti: Wyjący koncercik dała nam już pierwszej nocy ;). A taki ma falsecik, że pękajcie bębenki :diabloti: Quote
Celina12 Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Sajdunia będzie pływać...coś czuję to w kościach :evil_lol::evil_lol:...mądra przy tym bardzo...patyczek to patyczek. Nie trzeba koniecznie wyciągać tego będącego dalej..po co potem prąd zużywać na suszenie się...:diabloti: Quote
Asiaczek Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name='Selenne']W ostateczności może później zajodłować :diabloti: Ale jodłowanie to akurat by się zgadzało! Baski tak mają...:lol: [quote name='jamnicze']No, no ciotka, ciekawe coś Ty mi sprzedała?:crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Wyjący koncercik dała nam już pierwszej nocy ;). A taki ma falsecik, że pękajcie bębenki :diabloti: Hahaha, po Twoich postach tez się zastanawiam...:evil_lol::hmmmm: Pzdr. Quote
Tepes Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Jakaż akcja ratunkowa dal kijka xP Ostrożnie po malutku:D Super zdjęcia:loveu: Quote
taxelina Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 jamnicze napisał(a):Z miska nie wypali, bo mieszkam w bloku ;) Saidi po paru krokach robi osiołka, a potem raka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a do smaczka wyciąga szyje jak żyrafa, ale nogi nie przesunie :diabloti: (Ale mi się zwierzyniec zebrał :evil_lol: ) to tak jak Sherry na poczatku... wyciagnac sie ale zeby nie zamoczyc.. potem w Landskrona ja weszlam do wody z Niunia i ona za nami poleciala ;) i potem skakala w wodzie :D i juz chetniej tam byla, ale tylko jak jedno z nas tez bylo w wodzie Quote
Recommended Posts